סובלת כל כך

את הזויה

את מציירת תמונה של בן אדם לא יציב ולא מתמודד, שבורח מבעיות למשחקים הרסניים, בן אדם שאת לא מעריכה בשיט ומבקרת דיילי בייסיס, ההפך המוחלט ממך שנמצאת בשליטה ואחריות מלאה על החיים, אין לך סקס איתו, ובכלל, על אף היותך חתיכה ויפה מאוד ומחוזרת, ועם כל נתוני הפתיחה האלה את מנסה בכוח לבנות איתו בית, ואף יותר מכך - להשחיט את גופך כדי לנסות למשוך אותו?! משהו בך דפוק עד היסוד.

שילה1

New member
בעלך בדרך להפוך למהמר,ולהשאיר אותך עם החובות.

על כן-קומי,חשבי עשי מעשה,ויפה שעה אחת קודם!ככל שתעשי זאת מהר יותר,כך תקטיני את הנזקים הכספיים. וכמובן-לא לחשוב על ילדים במצב עגום זה.

טוב

אמא שלי נתנה לי את הכסף למטרה אחת בילבד. כמתנה בשבילי לעשות משהו שתמיד רציתי ולא בשביל לממן את החובות של העסק שלו. זה דבר ראשון!!!!! דבר שני החובות הם לא רשומות על שמו אלא על שם אבא שלו. הוא פשוט שכיר בחברה של אבא שלו ומחזיק אותה על הכתפיים (הם קבלנים). אנחנו לקחנו הלואה בשביל לעזור לאבא שלו והתשלום החודשי הוא 1500 ש"ח. אבא שלו הבטיח שיעשה הוראת קבע ועדיין לא עשה. כל הזמן אומר "מחר". לבעלי יש ידי זהב הוא עיצב לנו את כל הבית ובנה דברים בידיים שלו הוא מתקן כל דבר בנה לנו מיזרקב מדהימה בגינה הוא מאוד מוכשר אבל בשנתיים האחרונות הוא בדיכאון כי הוא לא רותה ליזרוק את אבא שלו לכלבים. אבא שלו מרחם על אחיו ונותן לו משכורת ינם כל חודש למרות שהןא חתיכת נצלן ועצלן ואוהב רק את עצמו. בעלי הוא השעיר לעזאזל של המישפחה. הגדלת חזה היא לא בשבילו. היא בשבילי בילבד!!!!!!!! אני לא עושה את זה כדי לרצות אותו. חוץ מההלוואה הזאת שלקחנו אנחנו לא חתומים על שום דבר חוץ מהמשכנתא שלנו. אני יודעת שגם אני לא בסדר. אני ביקורתית ועצבנית וסןחבת גם מיטענים מהילדות והבית ואני לא מסוגלת לחשוב על זה שאחזור להורים שלי אני לא סובלת להיות שם. הם כל הזמן רבים ומתכסחים מאז שאני קטנה ואני באמצע. יש לי אחות עם בעיות נפשיות שגרה איתם ואני לא מסוגלת להתמודד עם זה. לעומת זאת כלכלית אף פעם לא הייתה בעיה כך שכסף זה לא הכל הורי בעלי מיקצועות חופשיים ותמיד היו מסודרים. אני לקחתי לבעלי את כרטיסי האשראי והוא צריך ךבקש ממני כסף אבל זה כי הוא נותן למישפחה שלו ומבזבז בלי חשבון אבל מיצד שני לא עושים דבר כזה לגבר כי זה מסרס כבר אמרתם לי שאף אחד לא רוצה לזיין אחת שמזכירה לו את אמא שלו וזה מה שאני עושה אבל אין לי ברירה. וכן אני אוהבת אותו גוד דאמט וזה למה אני נישארת. היו לנו תקופות יפות ואני נאחזת בזה אנחנו מגיל צעיר ביחד ונסענו וטיילנו בעולם , כשהייתי קטנה הוא היה המיפלט שלי מהמצה בבית הייתי חיה אצלו ימים שלמים וההורים שלו קיבלו אותי כמו בת ישנתי אכלתי וחייתי אצלם. אוף אני לא מוצאת פיתרון. מה גירושין זה האופציה היחידה? לא חבל?

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה לא ברור? לכו לייעוץ זוגי

ולגבי זה שרצית הגדלת חזה כל חייך: רוב בני האדם סובלים מרגשי נחיתות כאלה ואחרים. רגשי הנחיתות לא קשורים לשום דבר אוביקטיבי - אלא לעניינים פסיכולוגיים גרידא. אבל אנשים נוטים לייחס את רגש הנחיתות למשהו אובייקטיבי כבידול, כגון גובה נמוך, משקל גבוה, זין קצר או ציצי קטן. זה עושה שכל. הבעיה היא שאין באמת קשר. עכשיו את הולכת סוף סוף לפתור את בעיית רגשי הנחיתות שלך (סליחה שאני בוטה). הציצים יגדלו, וגברברים יסתכלו על החזה שלך במבטים חרמניים. האם את חושבת שרגשי הנחיתות יעלמו עקב זה? בחלום הלילה. בדיוק כמו שהגדלת זין לא תעזור לבעלך לעמוד מול אבא שלו. ולמה? כי חוסר ביטחון בנשיות שלך מלכתחילה לא קשור לגודל הציצי, אלא ליחסים במשפחה שבה גדלת. מה לעשות. וחוסר היכולת של בעלך לעמוד מול אביו קשור באותו דבר בדיוק: ביחסים במשפחת המוצא שלו. בטיפול זוגי/משפחתי יהיה מקום לטפל בכל העניינים הללו, כי הרי ברור שהם קשורים קשר הדוק זה לזה. מה שלא תתקנו במשפחה החדשה שלכם, לא יתוקן כבר בשום מקום אחר: לא בקליניקה הקוסמטית, לא ברבנות ולא במיטה של הגבר הבא (אחרי הגט).

אל תעצבן, מריוס

הבחורה רוצה הגדלת חזה, לבחורה יש כסף להגדלת חזה, חזה גדול וזקוף זה יופי של דבר, גברים אוהבים חזה גדול וזקוף, אני אוהב חזה גדול וזקוף, רק אתה מתעקש להפריע. בחיאת, בנאדם - תתעשת!

JFK3

New member
משבר אמיתי

שלום לך ראשית אני מרגיש שטרם הפנמת שהנשואים שלך במשבר אמיתי. בשלב ראשן תעצרי את כל והתכניות האסתטיות זה לא יסייע בדבר!! אי משוכנע שהוא לא ידע להעריך את זה. כאשר אין בני זוג קירבה אינטימית זהו דגל שחור המבשר על קריסת המערכת הזוגית. מבלי להכירך אני מנחש שאת אשמה(לא בכוונה כמובן) לא פחות בעובדה שנתת לו במשך השנים את ההרגשה של "המובנת מעליה". כעת כאשר הוא במשבר אי אפשר לצפות ממנו לנהוג בחום ואהבה ובבגרות כלפיך. המלצה- אם באמת למרות כל מה שכתבת הזוגיות עמו חשובה לך עליך לפנות לאיש מקצוע בדחיפות ולא... את צריכה להבין שהאשמה אינה בך באופן ישיר אך נדרש שינוי כיוון. בהצלחה רבה JFK

היא איזה בעל שביקש מאשתו לעשות הגדלת חזה

אמר לה ... אם את לא עושה את זה אני עוזב אותך! היא עשתה זאת... ואחרי זה הוא זרק אות לכלבים! כי פתאום זה לא בא לו בטוב... תחשבי פעמיים לפני שאת עושה!

תיקון בנושא: היא = היה

סליחה על כל הטעויות

אילנה161

New member
תברחי!

לא הייתי נשארת עם אותו בעל יום אחד. את אשה צעירה ויפה אין לך ה לחפש עם גבר כזה , ולדעתי זה מצב שרק יחמיר. כל עוד שאין ילדים תברחי משם....

למעלה