סובב עמק

SarahPa

New member
יש לך את זה...

כנראה... בעצם יש וזהו!!! מחזקת את דברי תמר, כנראה שבניסון שצברת את כבר יודעת לנהל נכון עבורך את הריצות. מזדהה איתך בחלק של תכנון מוקפד של תוכניות, גם אני לא ממש מתחברת לזה, כנראה עניין של אופי ואולי מה שאני עושה מספיק למה שאני רוצה להשיג (!??) שמחתי לפגוש גם אותך והחיוך שבוע אחרי שבוע (יחי הספונטניות)... מתי פעם שלישית (גלידה?)

אני עדה לחיוך הנהדר
הרווחת אותו ביושר

סינטה1

New member
סיכום הסובב שלי

אתחיל בזה שעד עכשיו הגדרתי את עצמי בתור שונאת מירוצים.
כמעט לכל המירוצים שהשתתפתי בהם עד עכשיו ניגשתי חסרת חשק, לחוצה, התוצאות בהתאם, אינן משקפות את היכולת שלי.

לסובב הגעתי בהרגשה אחרת.
אולי זה בגלל העובדה שזו ריצת שטח ופחות מירוץ נגד השעון, אולי בגלל שהרגשתי מוכנה, וכל כך נהניתי מהדרך לשם.

יום חמישי, שש בערב, אוספת את המאמן שלי, שהתחרה במאה ק"מ (מקום שביעי כללי, תותח!), ונפגשים עם עוד חברים מהקבוצה ומתחילים לנסוע לכיוון יקנעם.
עוצרים לאכול פסטה (מעולה) בדרך, ומגיעים בדיוק בזמן לעודד את המאמן בזינוק שלו.
כל כך מרגש לראות את חבורת האלופים האלה.

שכרנו מראש חדרים בקיבוץ סמוך, החלטה טובה, פרט לנושא השירותים בבוקר...
בבוקר משכימים, אוכלים ושותים משהו ומגיעים לזורע.
ממש לפני הזינוק שלנו מסיימים המנצחים של מקצי ה 166 וה 100, כל כך מרגש ומעצים.
מתחילים לרוץ ואני עם חיוך על הפנים, שלא נמחק לאורך הדרך כולה.
רוב הזמן רצתי לבד, מדי פעם עם אנשים זרים, קצת עם ל' ובעלה המקסימים.
היה לי כיף עם השקט שלי.
עצירות שירותים עיכבו אותי מעט, אבל זה לא היה לי אכפת.
כל כך נהניתי...
בדרך ראיתי רצי אולטרא, כולם כל כך נחמדים, מברכים אחד את השני, מחייכים.
משהו שם באוויר היה אחר.

לקראת הסוף הרגשתי קושי, היום בדיעבד הייתי לוקחת עוד ג'ל (את האחרון לקחתי שעה ורבע לפני הסיום, וזה בהחלט הורגש).
עברתי בשער ישר לחיבוק של חברותי לקבוצה שסיימו את המרחקים הקצרים יותר, עד עכשיו אני נרגשת מהרגע הזה.

ללא ספק ישנם אנשים רבים שליוו אותי בדרך לשם, בעלי, המאמן שלי, נועה, שליוותה אותי בעצות טובות לאורך כל הדרך ובתכנית האימונים, ספרינגי, שרצה איתי בלב עד הסוף, ועוד הרבה אנשים שליוו אותי כל הדרך בשאלות, עצות ופרגונים.

האדרנלין עוד זורם. מתחילה לחשוב על המטרה הבאה...

tamark4

New member
כל הכבוד, איזה כיף

נשמעת חוויה נהדרת. מצחיק שאני כותבת את זה אבל די מזדהה עם הרתיעה מתחרויות. כשהייתי ילדה התחריתי וכמעט תמיד נלחצתי. אני לא הולכת לתחרויות בריכה בדיוק בגלל זה. מצד שני כשאני מגיעה לתחרויות מים פתוחים אני לגמרי תחרותית. אפשר להיות ספורטאי נהדר בלי להתחרות בכלל. מטרה או אתגר הם לאו דוקא תחרות, וגם בריצה יש ארועים שהצד החברתי הרבה יותר משמעותי מהתחרותי דוגמת מרוצי השליחים. מסכימה מאוד עם האוירה החיובית על המסלול, הפרגון ההדדי. אין ספק שזה מוסיף המון.

SarahPa

New member
התרגשת כ"כ

עכשיו אני מבינה את פרץ הרגשות שלך... גרמת לי להתרגש איתך. נשמע יופי של חוויה. ויש לך הרבה תמונות יפות ומחויכות באתר הסובב.

לכל האלופות המדהימות

המתחרות, המלוות, המתוכננות והספונטאניות. אין עליכן!! היה כיף לקרוא את חוויותיכן.

SarahPa

New member
הסובב הקצר שלי

מזמן לא כתבתי על הריצות שלי... אז לכבוד חגיגת הסובב שכאן חוזרת... "אני באתי להנות" זו היתה המנטרה שלי, זמנים ומהירות כבר מזמן הם לא הקטע שלי. לאחרונה יש גם קצת כאבים שעדיין בתהליכי בירור אז עד יעבור זעם הפחתתי את הריצות, כך שכושר שיא לא בנמצא... אז מזל שנרשמתי כשזה היה מזמן למקצה הקצר ביותר, 12 ק"מ, שאליהם ידעתי שאוכל להגיע גם בלי הכנה מיוחדת. האמת, בזמן ההרשמה חשבתי על מקצה ארוך יותר אבל האפשרות הרלוונטית לי היחידה היתה המקצה של 22 ק"מ, פסלתי אותו כי הוא חוזר על עצמו כולל החלק הרומי, ומסלולים חוזרים אני לא מחבבת. חשבתי לסגור חשבון עם המירוץ הראשון שם לפני 3 שנים. זוכרת את הדרך הרומית כקשה ובעיקר מפחידה... הלכתי שם ממש לאט במיוחד בירידה חזרה מפחד לעקם רגל וליפול. זוכרת גם עליה ארוכה ותלולה שלא נגמרה... וזוכרת גם שמאוד נהנתי מכל האירגון שמסביב רק חבל שתוואי הדרך לא היה ידידותי. אז היום עם ניסיון של 3 שנות ריצה אחרי והרבה ריצות שטח אפשר להגיד שזה עוזר. הדרך הרומית עדיין ישנה אבל אני יכולה להשבע שסידרו אותה ומיתנו את האבנים הנוראיות בה. גם שינו את המסלול חזרה בירידה כך שעקף אותה. העליה הארוכה עדיין נשארה לא קלה על הבוקר ועברתי בה להליכה... אבל סה"כ היה סבבה. רק מוזר שהתוצאה הפעם איטית מהראשונה... אני יכולה להסביר את זה בתוספת 800 מ' מתנה שקיבלנו במקצה זה. השעון שלי מדייק במרחקים (שמעתי מעוד רצים במקצה שדיברו על כך). מילא... החלק הנחמד הנוסף היה לפגוש הרבה מכרים מעולם הריצה, גם את כל האלופות שכתבו מעליי, פגשתי את א' יקיר הפורום הולך בקמ' ה-3 שלי עצרתי לדבר איתו ורציתי לרוץ קצת איתו כשהבנתי שהוא בתחילת הסיבוב השלישי שלו, הוא העדיף להמשיך ללכת באותו שלב ונפרדתי ממנו. בסיום היתה אווירה חגיגית מאוד לראות כל אולטראיסט מסיים את המקצה שלו. עטרה המלכה סיימה את המקצה 166 ק"מ ממש לפני הזינוק שלנו ב-7:30!!! והיה נחמד ששי חיכה עם הזינוקים כדי לקבל את פני האולטראיסטים שזכו להרבה מחיאות כפיים. יש מירוצים שהכיף להשתתף בהם הוא הרבה בגלל המסביב וזה מה שהרגשתי כאן.

למעלה