סובב עמק

tamark4

New member
הקפת הניצחון

בערך חדשים לפני המירוץ ראיתי שליסה טרודלר מתכוננת לריצת 100 ק"מ. ליסה ליוותה אותי במשחה המאולתר שלי ל- 100 ק"מ עם קיאק. אז היא הגיעה בערך שעתיים לפני מה שקבענו, טורטרה קשות למצוא חניה ובעיקר למצוא מקום להוריד את הקיאק ואז כמובן חיפשה אותנו ברחבי הים התיכון - ומצאה. היה לה גם משקה קסם שעשוה נפלאות לשחיינים שהיו יותר מדי זמן במים. בקיצור - יש הזדמנות להחזיר טובה תחת טובה.
בשביל 33 ק"מ צריך להתכונן. הבעיה היא שגם ל- "3 ימים" רצוי להתכונן קצת, ומוקדם בבוקר (למעשה כל שעה) ההתלבטות בין לצאת לריצה או לשחיה לא ממש קיימת... אז רצתי קצת בשטח, הגעתי ל- 20 ק"מ בערך (18 אבל מי סופר) ודי סמכתי על עצמי.
הגענו לזורע, הכל מתוקתק להפליא. ליסה מגיעה למתחם ההחלפה בזמן הצפוי, מחוייכת ומלווה במאמן שלה יורם. התארגנות קצרה ויוצאים לדרך. בשלב זה שתי הנשים הראשונות, ליסה וקרול במרחק כ- 50 מטר זו מזו. בעליה הקטנה הראשונה ליסה עוקפת ובמשך 32 ק"מ הפער הולך וגדל.
אנחנו לא חברות נפש, גרות רחוק ונפגשות בארועי ספורט. אני יודעת עליה מעט אבל התחושה שלי שיש הרבה נקודות דמיון בינינו וראיה די דומה לגבי אתגרים ותחרויות. כמלווה אני לא צריכה להזכיר לה לקחת מלח או לשמור על קצב, רק מילה טובה מדי פעם. היה לי ממש קל וכיף לזרום איתה וכנראה גם לה לזרום איתי. אני רצה עם תיק מים, אפילו בלי פנס וגם ליסה עם כמה דברים בכיסים וזהו. התחנות מאורגנות ובפריסה מעולה, כל 3-5 ק"מ.
ליסה חזקה מאוד, אופטימית, זורקת מילות עידוד לי לה ולכולם. תמיד עונה למי שמעודד אותה. מן הסתם היו רגעי משבר אבל זה כמעט לא ניכר. מאוד צלולה, אפילו אין את הנרגנות הזו, את רגעי ה"אוף זה לא נגמר" .
חלקים מהמסלול ממש יפים, כמו טיול. חלקים קשים יותר, בעיקר זכורה לרע הדרך הרומית. סימון קילומטרים מדויק. לכל אורך הדרך הרצים מעודדים ומעריכים, כמובן המון רצים מכירים אותה והשאר רואים את המספר הכסוף המציין רצי 100 ק"מ. בגלל שהמסלול הוא מעין שמיניה עם נקודות השקה הלוך חזור רואים כל הזמן הרבה אנשים על המסלול וזה מעודד.
13 ק"מ אחרונים, אנחנו במצב מצוין. קשה, גם לי וגם לה אבל זה צפוי לגמרי. רוב העליות מאחורינו. 10 ק"מ אחרונים. 6 ק"מ אחרונים. השלפוחיות בכף הרגל זועקות חמס. והנה הסיום, לא נראה שיש כח להגביר אבל זה מה שקורה, קו הסיום לפנינו. זה מראה מרגש. ליסה חוצה את קו הסיום 13:03 ראשונה בתוצאה נהדרת.
איזה אלופה !

Michal Peri

New member
אנרגיה של שתי נשים מדהימות, מעוררות השראה !

שחוצות מרחקים על מנת לתמוך האחת בשנייה , כל הכבוד לך תמר! את מדהימה בנכונות שלך לתמוך ולעודד כל פעם מחדש!

Springy

New member
כמה מרגש! אלופות!

לא תמיד יש לנו הזדמנות להחזיר למי שנתן לנו - וכשההזדמנות הזאת מגיעה זה משמח במיוחד.
נקרא מדהים - השלווה והנחישות של ליסה עוברת היטב מהכתיבה שלך, וגם היכולת שלך לתמוך ולהיות שם. יש משהו בסטינג של ריצה משותפת שמייצר קירבה עצומה, אפילו כשאין היכרות מעמיקה מקדימה. וכשיש תחושה של הכרת טובה ורצון לגמול - זה בודאי מתעצם.
ועל הכוחות הפיזיים והמנטאליים לרוץ ככה 33 - שאפו! ללא ספק, מלכה

susieada

New member
WOW! שתיכן מדהימות!

כן, אתן דומות - נחושות, צנועות, עושות בדרך שלכן, בחן, בעידוד לכולם מסביב.

איזו החזרת טובה! ליווי בעד ליווי - שתי נשים חזקות, מפרגנות, לא מוותרות.

מאוד מרגש

מרגש לקרוא על ליסה, מרגש לקרוא על הליווי שלך, מדהים לקרוא על איך את עושה 33 קילומטרים ללא הכנה מיוחדת.

מהתמונות נראה שהיתה חוויה נהדרת

melon

New member
איזה תמיכה ופירגון

ואיזה ריצה מאתגרת ! נראה לי שאת המלווה האולטימטיבית - לא מציקה אבל עם נוכחות חיובית והמון פירגון.
כל הכבוד

tamark4

New member
תלוי מה כל אחד צריך

בעיקר נראה לי שחשוב "לקרוא" את הרץ, מה מתאים לו, ללחוץ או לשחרר.
מורן למשל היא הרבה יותר "המח של הרץ" - בשלב מסויים נוטלת פיקוד, מזכירה לשתות וכו'.

more run

New member
כל הכבוד על הליווי

וגם על היכולת לרוץ את המסלול המאתגר הזה!

קיץ 2011

New member
פשוט כייף לראות את הפרגון הזה

זה החלק היפה של הספורט, ובעיקר הספורט הנשי.

פשוט כייף לראות איך את יודעת לפרגן מכל הלב.

ממש גורם לי לחייך

זכיתן זו בזו!

שתי אלופות, שתי נשים, שמספיק להכיר מרחוק כדי לדעת שהן מדהימות! מרגש לקרוא וכמעט עושה חשק לרוץ גם כן 100 ק"מ... אבל רק כמעט

2_be

New member
כל הכבוד לשתיכן!

נשמע לי שגם לך וגם לה היתה חויה נהדרת.. טוב שהייתן אחת בשביל השניה

tamark4

New member
אופס

אני עדין לא מקשרת פנים לניק (ומצטערת - זה לוקח לי זמן, יש לי זיכרון טוב אבל לא לפרצופים)

SarahPa

New member
נהדרות!!

איזה כיף היה לפגוש אותך ואת החיוך הענקי שלך...
מלבד זיעה לא הורגש עליכן כל המאמץ. דיברנו ועד שלא סיפרת שליוות את ליסה לא קלטתי שהיא אחרי 100 ק"מ... נראתה כ"כ רעננה, דיברה כאילו סיימה מקצה של 10 ק"מ.
היא באמת עושה רושם של אשה נעימה והיא גם זכתה לליווי הכי טוב שיש...

למעלה