סד"פ שפצור כומתה

• פותח הנושא TAZ!
  • פורסם בתאריך

TAZ!

New member
סד"פ שפצור כומתה

שלומות לכולם! בעוד שלושה שבועות ממחר, אם ירצה ה´ ואם לא יהיו שינויים, אני עתיד לקבל סוף סוף את הכומתה השחורה! (אתם כבר יכולים לנחש היכן אני נמצא...). על כן, לכבוד המאורע המשמח, אני צריך הוראות מפורטות, ואם אפשר גם בתוספת איורים, כיצד לשפצר את הכומתה בצורה הטובה ביותר. תודה, ותגישו לי את זה עד סוף שעת ת"ש. יש?

myangel

New member
מזל טוב על סיום הטירונות

אין לי מושג איך לשפצר כומתה אבל את הטירונות שלי עשיתי בניצנים. פלוגה יחידה של בנות בבסיס שיש בו 8 פלוגות של בנים. קיבלנו המון יחס זה מה שבטוח.

TAZ!

New member
זה לא סיום טרונות!!!

טירונות סיימתי כבר לפני חודש. עוד 3 שבועות אני מסיים ת´מקצועות.

bana

New member
גם אני הייתי בניצנים!!!

איזו מחלקה? מתי סיימת את הטירונות??? למכ"יות שלי היו כומתות שחורות וגם לי יש כומתה שחורה (ואני לא בחיל הקשר)...

myangel

New member
לפני תשע חודשים

אם אני לא טועה מחלקה 4 . אני כבר רבט . לא זוכרת יותר מידי היו לנו 4 מכיות למחלקה: שני כאלה עם שער שחור שהיו די דומות (נראה לי שקראו לה שמרית), בלונדינית בשם הדר וגינגית בשם רינת או רונית.

A Pig in a Cage

New member
מזל טוב לשיריונר הצעיר!

ואגב, אני לא רוצה לבאס אותך, אבל הכומתה השחורה הפכה להיות הכומתה הכי שרמוטה בצבא - הרבה חיילים מחילות עם כומתת בקו"ם, בעיקר חיל הקשר, מחליפים את כומתתם העלובה בכומתה השחורה אבל בכל זאת, הנה קישור שיעזור לך

galido

New member
לשריונר הצעיר

אני הייתי בדיוק כמוך בביסל"ש, מחזור אחד לפניך, למזלי תגיד לי - מה זה החרא הזה? למה מקבלים כומתות אחרי המקצועות? למה אתם הולכים עם תג של ביסל"ש?? מה זה החרא הזה? אגב - ביסל"ש ממש לא חרא של מקום. מה רע בחדרים עם מזגנים תגיד לי?? איזה חטיבה אתה חבוב? 188 - כבוד.

החדרים עם המזגנים זה רק להנדסה

אם אני לא טועה. השאר מודיעין שדה שריון ואלה ישנים באוהלים.

naps

New member
הבן אדם

עשה שם טירונות לפני חצי שנה (מחזור נובמבר 01). אני חושב שהוא יודע על מה הוא מדבר...

galido

New member
בלה בלה

בלה בלה בלה כנראה שלא כנראה שישנתי נהדר בנובמבר 2001, כשהמזגן חימם אותי בלילה... בביסל"ש יש אחלה תנאים. ביסל"A זו חממה. כתצא מביסל"ש ותעבור לצמ"פ תבין.. בטח כבר אמרו לכם את זה מספיק.

וואלה?

טוב אם אתה אומר , מה שאני יודע בוודאות זה שמודיעין שדה לא ישנים עם מזגנים והם עושים את הטירונות יחד עם הנדסה.

ity

New member
מה הקשר?

מה הקשר לביסל"ש ומודיעין שדה? מה כבר לא עושים טירונות בבהל"צ? מוד"ש כבוד ?-10

למעלה