סדר

סדר

אני בחופש. במקום לנסוע לאיזה מקום קסום, החלטתי הפעם לעשות מהמקום שלי קסום. התחלתי לעשות סדר. עשיתי לי רשימה, ובה התחומים שאני רוצה לסדר, לנקות, לאוורר ולהתמודד. התחלתי עם המסנג'ר והפלאפון. מחקתי בחורים שלראות את שמם רק עיקצץ בי, מחקתי חברים, שחברותם העלתה אבק. מחקתי עם הרבה כאב. עם נשימה עמוקה. אבל מחקתי. מעדיפה את המציאות, על הפחד ממנה. ואתמול, אני מקבלת SMS מאחד שמחקתי, דוקא ההוא שהיה לי הכי קשה למחוק. זו לא הייתה הודעה אישית. הזמנה למסיבה. ברגע הראשון רציתי לענות: לך תז***, או: ממש לא באה למסיבה שלך יא ח** הרגשתי את הכעס בכל הגוף. את כל מה שאני מנסה להיפטר ממנו. לא רציתי לענות מתוך כל זה. הרי אני רוצה לשחרר. אז שתקתי. ההודעה עדיין שם, שוב, "מבלגנת" לי את הפלאפון. כי לא יודעת מה לעשות איתה. להגיב - כי נמאס לי להיות השותקת, או להמשיך לשתוק.

ועכשיו קיבלתי את אותה הודעה במייל

תוהה אם זה מבחן.. טוב, בלי להעמיס יותר מדי מחשבות, זה פשוט עושה את זה קשה יותר.

קיבלתי תשובה

במסגרת הסדר שהתחלתי לעשות (שיווווו כמה זבל הצלחתי לאגור), גיליתי מכתבים שהוא כתב לי פעם. אז לא התעצלתי, סרקתי אחד, צירפתי הודעה קצרה (ואסרטיבית, אבל לא מגעילה) ושלחתי. המייל לא רצה להישלח. התקשרתי לתמיכה הטכנית (מה שבד"כ אני דוחה ודוחה), נפתרה הבעיה, וההודעה נשלחה. עכשיו אפשר להגיד ש-די.

.

לא כ"כ הבנתי מי הוא היה, ומה היה הקשר.. אבל מבינה שהיה קשה למחוק ואף יותר קשה לקבל ממנו הודעה לאחר ה"שיחרור".. אולי זה רק מראה על סימן שצריך לסגור משהו מהעבר.. מקווה שעכשיו שאמרת "די" שסגרת אולי מעגל כלשהו של העבר.. זה באמת יסתיים והשיחרור הכל כך רצוי יגיע. שבוע טוב

magenta73

New member
נקיון כזה הוא חשוב

אני... הנקיון בא לי בכפייה כי נגנב לי הטלפון... כך שטלפון חדש קיבלתי תוך כמה שעות, אבל כל הזכרונות נעלמו... ויש "התחלה חדשה". לגבי הבחורון, אני לא יודעת מה בדיוק היה שם, אבל נראה לי שההודעה לא היתה אישית, לא בפלאפון ולא במייל, הוא עושה מסיבה, שיהנה. נראה שזה לא סגור שם לגמרי, או שנגיד בכלל. כל הכעס הזה על השמנה לא אישית למסיבה... אני לא חושבת שהוא עשה את זה בכוונה לעצבן אותך או לגעת לך בכפתורים, כפי שאומרים... אבל כנראה שזה בא בזמן מאוד אירוני... תמחקי את ההודעה. תמחקי את המייל. וזהו. די זה די. ממה שאני חוויתי, העולם בסוף תמיד מסתדר ככה שאם יש משהו לא בגור עם משהו, העולם יפגיש אותך ויתן לך סיטואציה שבה תוכלי לעשות קלוג'ר... אבל רק אחרי הכעס ילך... כשאת כבר תוכלי לראות דברים בצורה אחרת ושלמה יותר...

העולם יפגיש מחרתיים

הוא ענה לאימייל ואני, שונאת תקשורת באימיילים, לקחתי את הטלפון שלו משם והתקשרתי. קבענו להיפגש. לגבי מה שהיה שם, הייתה חברות מאד מאד קרובה, ורחוקה ושוב קרובה כ-15 שנים.

היה נפלא נפלא ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

ישבנו. דיברנו. מסתבר שהיה איזה חתולון שחור שעבר שם, והוא התקשה לסלוח. הסברתי (סוף סוף, אחרי שנה) את הצד שלי. פתאום הוא הבין. פתאום היה אפשר להבין. היה חיבוק גדול. היה לילה בפאב עם מוסיקה של פעם. בעיקר, הייתה לי הרגשה של בית. ועוד מעט הוא עוזב, לכמה שנים לפחות. כ"כ חבל שלא מדברים בזמן. שכל אחד יכול להיתקע עם הסיפור שלו. אוף. פשוט הרבצתי לו מכעס. כעס על כל הזמן הזה. כי כ"כ ניסיתי לדבר לפני כן. לפני חודשים רבים. אבל כן. דברים קורים איך שהם קורים. בדרך הביתה שרתי עם המוסיקה בקול צרוד מפאב מעושן. כ"כ שמחה. זו המתנה שלי לחג הזה. משהו עכשיו באמת נקי ומסודר. משהו טוב קרה.

magenta73

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif יופי!

אני שמחה בשבילך!

kopel eliezer

New member
15 שנה אי אפשר למחוק

וגם בכלל לא כדאי למחוק קשר של חמש עשרה שנה. למחוק קשר כזה, ואני משער שאת צעירה זה אומר למחוק חלק מסויים מהעצמי שלך. אפשר להנמיך את הלהבה. מענין מה יקרה בפגישה... אני מקווה שלא תחזרי עם כל הכאב אצלך. אולי אפשר לחלק את הכאב של אובדן הקשר ביניכם.

לדעתי- למחוק, להתעלם- גם בנייד

וגם בחיים. כשאחותי תעזוב את הארץ והחדר יתפנה, ממש שנייה לפני שהלימודים חוזרים- אני אעשה אותו הדבר. האמת שמשאירה את הפלאפון של כל אותם בחורים וכו', לפחות את של רובם אלה שהיה משהו ממשי או אלא שרוצה להתעלם מהם כי הם ממשיכים להציק ולהתקשר, אבל הגיע הזמן לעשות באמת סדר...

למעלה