סדר פסח...... אני רוצה לשתף אותכם בחוויה שלי
צ צופית היחידה1 New member 25/4/05 #1 סדר פסח......../images/Emo157.gif אני רוצה לשתף אותכם בחוויה שלי
B blue flower New member 27/4/05 #3 לראות את הטוב והיפה בכל דבר.. העצה הזו של לחפש משהו חיובי בכל אחד.. מתאימה תמיד.. כל כך נכון, במקום לכעוס ולהתעצבן לחפש את היפה והחיובי כל כך מקסים חג שמח דגנית
לראות את הטוב והיפה בכל דבר.. העצה הזו של לחפש משהו חיובי בכל אחד.. מתאימה תמיד.. כל כך נכון, במקום לכעוס ולהתעצבן לחפש את היפה והחיובי כל כך מקסים חג שמח דגנית
צ צופית היחידה1 New member 27/4/05 #4 חולמת להגיע להודו.... מעניין מתי זה יקרה ואם בכלל. אני לא עובדת כבר כמה שנים. אולי הרצון לנסוע יביא עבודה. תכתבי הרבה. אני מאוד סקרנית.
חולמת להגיע להודו.... מעניין מתי זה יקרה ואם בכלל. אני לא עובדת כבר כמה שנים. אולי הרצון לנסוע יביא עבודה. תכתבי הרבה. אני מאוד סקרנית.
B blue flower New member 27/4/05 #5 להגשים חלומות.. לא ידעתי שהודו היא חלום עד שלא הגעתי לכאן.. אני יכולה למלא את כל הפורום בסיפורים אבל אני לא יודעת ממה להתחיל תשאלי.. אענה בשמחה.. באור ואהבה דגנית
להגשים חלומות.. לא ידעתי שהודו היא חלום עד שלא הגעתי לכאן.. אני יכולה למלא את כל הפורום בסיפורים אבל אני לא יודעת ממה להתחיל תשאלי.. אענה בשמחה.. באור ואהבה דגנית