סדר בבלגאן.

tiptip4u

New member
סדר בבלגאן.

טוב כמו יותר מחצי דף זה מוקדש לדולמייקר עכשיו. רעיון גאוני שעלה במוחי: אולי נפצל את השירשורים לשניים? פה ישימו כאלו עם רקע לבן- מי שלא יודעת לעשות רקע שקוף. והמתוקות החכמות שיודעות איך ינסו להסביר לי (ו... גם לעזור למי ששמה פה ולא יודעת) ובשירשור אחר (איזה שבא לכן, תיבחרו יש המון) ישימו את אלו שמוכנות לעלות לדולמייקר- רקע שקוף ומופרדות. אם הרעיון מיתקבל אל תנצלו ואל תשימו פה את אלו עם הרקע השקוף. תנסו לישמור על סדר- אל תריבו ותחשבו כמה נחמד וכמה שהפורום מאוחד (יחסית) בזמן האחרון. טוב- התחלתי חלוק שקוף ואני רוצה לסיים אותו כבר.

דנדוש383

New member
אוקיי יש לי שאלה...

...הבנתי את הכל חוץ ממשהו אחד בהסבר לשקוף: כשאומרים "להקיף את הרקע" מתכוונים לזה שצריך להקיף את כל התמונה או מה? כי לא הבנתי...

tiptip4u

New member
אותי את שואלת?

חיחיחי.... אני כול הזמןכותבת שאני דפוקה ביגלל זה. מקווה שזה לא אליי. טוב תענו לה!

דנדוש383

New member
כתבתי את זה לכל...

מי שיכול לענות לי

tiptip4u

New member
אנילאנישראתטיפשה!

התחלתי לילמוד על הפוטושופ היופ. ניסיתי את כול הכלים. טוב- איך ניראה הכלי הזה של לעשות רקע שקוף? הסבר מפורט למתחילים יש? הסבר+ תמונות יש? טוב. הינה כול הדוליז שלי על רקע לבן בקובץ קטן (מאוד) ששמרתי בפוטושופ- כדי שעשו לו רקע שקוף.

manga girl

New member
הסבר ../images/Emo105.gif

אני לא יודעת איך זה בפוטושופ אבל בפיינטצ´ופ יש שכבות ושמה את בוחרת אצ אחוזי השקיפות של השכבה. רצוי שמישי שיודעת פוטושופ תסביר לך. אבי מצרפת נעליים שהכנתי.

tiptip4u

New member
אנילאמאמינה!

אני חושבת שהצלחתי. אנילא בטוחה אבל ניראה לי. טוב- איזה פאק! אמרתי לפה את הלבנות. לא משנה. רק כדי שתגידו לי- אם הצלחתי או לא (אל תעשו את זה)

tiptip4u

New member
מהקרהלה?

הקויי קונטור שלי נימחקו- יותר נכון- נהפכו ללבן):::: מה עושים? אגב- הרקע שלי יצא שקוף?

tiptip4u

New member
איך יודעים שהרקע שקוף?

ואיך לא מוחקים תא הקונטור? ואגב: שירה, את צריכה לשנות את ההיבהוב. בסרט החדש הוא כחול. ולא הבנתי מה אמרת?

manga girl

New member
קונטור ../images/Emo35.gif ../images/Emo105.gif

ואני מתביישת להודות עוד לא ראיתי את הסרט החדש.....וחוץ מיזה לא אני הכנתי אותו
והתכוונתי שאמרת מהקרהלה אז סתם חשבתי מָקָרֶנָה (הריקוד הדבילי) טוב עזבי אני מעורערת בנפשי (ואני לוקחת איתי את טאל מואהאהאהא)

tiptip4u

New member
קונטור-

הקן החיצוני והכהה ביותר. לא לומדים יותר אומנות? אגב- מקרה- איווו- יש לי את זה על דיסק ישן (ולא תאמינו- בדיס יש את הסינגל "גט דאון" של הבקסטריטבוייז ה---) ואף אחד לא יודע איך יודעים שזה לא היעד (סתם- שזה רקע שקוף)

tiptip4u

New member
אני לא חושבת שהצלחתי...

איזה מבאס. אני מנסה שוב עכשיו!

shloompi

New member
איך עושים רקע שקוף

טוב , אני כתבתי 2 מגילות ע-נ-ק-י-ו-ת איך אפשר לעשות רקע שקוף בPSP (גרסא 7) או בתוכנה בשם MICROSOFT PHOTO EDITOR השרשור הזה עדיין נמצא בעמוד , לדתע קוראים לו "חשוב מאוד , בקשר לדולמייקר" או משהו כזה , אני פתחתי אותו. לאיך עושים רקע שקוף ב MICROSFT PHOTO EDITOR יש הרחבה (שנמצאת בהודעה בשרשור שפתחתי) הסבר לאיך עושים רקע שקוף בPSP כתוב בהודעה בשם "הוראות לרקע שקוף בPSP" באותו שרשור. מקווה שעזרתי ... בכל מקרה , גם לא אכפת לי להפוך דברים עם רקע לבן לרקע שקוף ...

אני יודעת לעשות רקעע שקוף

בתוכנה אנימנטשיון שופ 3 לוחצים על רקע ואז למעלה מופיע סרגל כלים של הרשע איפה שיש ריבוע קטן מסמנים וי ואז בוחרים את העזור שרוצים שיה שקוף ולוחצים נ.ב מאיפה תם מורידים את תוכנת psp או photo editor???

tiptip4u

New member
אני צריכה עזרה. תיכנסו לפה

מי שיודעת להכין רקע שקוף: הינה כול הבגדים שהכנתי בנתיים- אני צריכה לעשות להם רקע שקוף אבל לא הצלחתי (כמה הודעות למעלה אפשר ליראות) טוב, הם בקובץ שאמרו לשים פה. ואני עובדת על לנסות לעשות רקע שקוף- אז אם אני מצליחה אני אכתוב פה. ואחרים: לשרשר לפה! לא רק לדון--- לשים פה לדולמייקר עם רקע לבן- ולבקש יפה מאוד ממי שיודעת שתעשה רקע שקוף.

shloompi

New member
אין לי בעיה לעשות רקע שקוף

אני אעשה , רק אם את מצליחה לעשות רקע שקוף , תעשי לאחרים כי כבר התחלתי לעשות לאלה , טוף ?

tiptip4u

New member
אוףףףףף

כמה שלא ניסיתי. לא הצלחתי. האמת שלא עשיתי כלום! איזה באסה )::::: ומה עוד? זאת הייתה ענת? שהסיבה את השיטנה שניראת לי הכי טובה אבל אני לא מכירה את השמות של הכלים ולא יכולתי להבין. אז ביקשתי אם יש למישהי איך ניראים הכלים שבעזרתם עושים רקע שקוף אבל לא ענו לי (פוטושופ)

למעלה