סדר בבלאגן - המפגש

rocket

New member
סדר בבלאגן - המפגש

אני חושבת, שכדאי שנקבע פשוט יום שבו יתקיים מפגש חברתי ללא תחפושות. במפגש עצמו אפשר לדסקס לגבי קיום מפגש תחפושות במהלך הקיץ. ככל שאנחנו מושכים יותר ככה נשאר מעט יותר זמן לארגן משהו

akirekaeru

New member
אני מסכימה

אני עוד לא בטוחה אם אוכל להגיע, אבל יהיה הרבה יותר ברור אם משהו ייקבּע כבר. (באופן אישי מעדיפה ביום חמישי כלשהו אחה"צ.)

The Tree

New member
ממילא יש כנס ב-25/8, ששמה נהיה עם קוספליי.

אני יודע שאני חדש בפורום (ולמעשה זו ההודעה הראשונה שלי), אבל הייתי בשני המפגשים האחרונים (פסח ושבועות). אני חושב שממילא רובנו מכינים קוספליי לכנס (ועסוקים בהכנתו), אז אפשר את המפגש בקייץ לעשות בלי קוספליי.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif צודקת. אני מכריזה על 11.8

לאף אחד לא הייתה בעיה עם התאריך הזה. מפגש בלי קוספליי בעזריאלי או בסנטר. ?

CibiHeart92

New member
דאמט, לי יש XD

לא נורא האירוע בערב, אז נאחר.... ם: ואני אומרת עזריאלי- יש שם את קומות המינוס הריקות, ואין שם ילדי סנטר. ז"א...יש פחות.

The Tree

New member
יש לעזריאלי עוד יתרונות

ממילא המפגש הוא בחמישי, אז לאנשים עובדים ולחיילים ייקח זמן להגיע (רובם לא יהיו ב-12:00). אני חושב שהמקום הכי טוב זה עזריאלי כדי שהחיילים ששומרים עלינו יוכלו להגיע ישר אחרי שהם מסיימים בצבא. עזריאלי גם קרוב לקריה בשביל חיילים שמשרתים שם כמו קרן וענן, וגם לייד תחנת רכבת בשביל החיילים שיוצאים ממקומות רחוקים בארץ כמו קוני או גילי.

WayToDawn

New member
אני חושבת

שאת תחכי עד המפגש החברתי כדי לקבוע מפגש קוספליי- לא יהיה מפגש קוספליי בכלל. ולפי דעתי האישית זה חבל.

rocket

New member
אבל אנחנו לא החלטיים.

אז עדיף לקבוע מפגש אחד, במקום שלא יהיו מפגשים בכלל. לא?

WayToDawn

New member
מניחה שכן

במילא נראה שאני במיעוט בנוגע למפגש קוספליי, אז נו טוב XD

למעלה