סדר בבלאגן בגדים ראשוניים לתינוק מה צריך וכמה

סדר בבלאגן בגדים ראשוניים לתינוק מה צריך וכמה

אחותי צפוייה ללדת עוד כמה חודשים בלי נדר אני נוסעת לחול בקרוב ורציתי לדעת מה ניתן להביא משם רציתי להביא לה בגדים ראשוניים אבל לה בעצמה אין מושג איזה בגדים התינוק צריך בחימיו הראשונים כמה שאלות במידה וזה קיץ אם מה בדכ מוציאים את התינוק מהביהח? בגד גוף עם רגליות ארוך? אפילו עם חם? כמה רגליות צריך? בעצם למה בכלל רגליות ? אם שמים בגד גוף עם רגליות? כמה גופיות מתחת לבגד גוף שמים את הגופיות? אשמח לסדר בבלאגן ובמיוחד אם יש המלצות לביגוד מחול תודה מקרב לב

דפנה180

New member
באיזה חודש הלידה?

לא משנה באיזה חודש הלידה מתחילים עם ארוך, בשלהי הקיץ עוברים די מהר (אחרי חודש) לחלק עליון קצר עם שמיכה. אני ילדתי ביוני ובחודש הראשון הלבשתי בשני בגדי גוף ומכנס אחד עם רגליות. אם אין למכנס רגליות המכנס יעלה למעלה וזה פחות נח עם גרביים (נופלות בדר"כ או עושות סימנים על הרגל).

אז צריך שיהיו רגליות גם בנפרד ?

על מה בעצם שמים רגליות בגד גוף? אולי פשוט לקנות בגדי גוף שלמים עם רגליות? יש המלצות לביגוד ראשוני מחול?

tokit

New member
צריך גם וגם

אני הלבשתי שכבה ראשונה בגד גוף ורגלית בנפרד, ובתור שכבה שניה אוברול שלם. כשאת מבקשת המלצה על ביגוד מחו"ל כדאי לציין על איזו מדינה בחו"ל את מדברת ומה התקציב בערך.

ארהב התקציב בערך 700 דולר

אם מישהי יכולה לרשום לי איך אומרים כל דבר באנגלית אוברול ארוך חזיה רגליות אשמח

מלהגת

New member
איך אומרים?

אוברול ארוך = all in one או full body suit חזיה = top רגליות = bottoms או leggings

אני ילדתי בתחילת יולי

בשבוע הראשון הייתי שמה חזייה ואוברול ארוך, אחר כך רק אוברול ואחרי עוד כמה שבועות עברתי לבגדי גוף קצרים ומכנסיים. אני מאוד אהבתי את האוברולים (עם תיקתקים לכל האורך) נורא קל להלביש (לא עובר דרך הראש) וקל בהחלפות, ויש רגלית לאוברול. הבת שלי לא הייתה פולטת הרבה וגם לא ברח לנו קקי אז (משום מה ככל שהיא גדלה ברח יותר) אז לי הספיקו משהו כמו 6 אוברולים, ואחר כך גם בערך 6 פריטים מכל סוג. הייתי מחליפה כל יום בגד (אם היה צורך אז כמובן יותר) ועושה כביסה 3 פעמים בשבועיים בערך.

דפנה180

New member
חזייה זה

חולצת מעטפת שמלבישים לא דרך הראש. ועדיף שתיהיה עם תיקתקים מלמטה (בין הרגליים) ולא רק כחולצה.

יש אפשרות לעלות תמונה של חזייה שאראה? לא הבנת

הבנתי מהזה? שמים את זה בדכ מתחת לאוברול?

mitmit11

New member
בגד גוף זה body suit ואוברול זה one piece

לגבי האוברול אם את רוצה עם רגליות זה footed one piece את יכולה להכנס לאתרים של בייבי גאפ, קרטרס וכו' כדי להתרשם מהשמות והמבחר.

mitmit11

New member
אין לי מושג

bambit12

New member
מושגים

בגד גוף שרוול קצר = BODYSUIT אוברול קצר = ROMPER אוברול ארוך = JUMPSUIT בגד גוף חזיה זה כמו בתמונה שצירפתי, רק חזיה זה פשוט בלי החלק של התיקתק למטה וזה לא הכי נוח עם תינוק קטן... כל הזמן עולה וצריך למתוח. בכל מקרה ללידה הצפוייה בקיץ כדאי לקנות 3-4 סטים ארוכים של מידה NB או 0-3, תלוי במשקל התינוק ואחרי חודש -חודשיים להלביש קצר יותר... ממליצה מאוד על CARTER'S, CHILDREN'S PLACE ו BABY GAP כמובן
נסיעה טובה !

bambit12

New member
מוכרות מאוד ובעיניי גם מאוד מומלצות

כל פעם שחמותי חוזרת מארה"ב היא מביאה לי בגדים שלהם. הם עוברים כביסות טוב, עשויים מבד איכותי ונעים, לא מתפרקים מהר ובכלל גם מאוד יפים
יש אותן גם בארץ (רק קרטרס ובייבי גאפ) אבל הם סתם יקרים כאן בלי סיבה ממשית, אז עדיף להביא מחו"ל ששם אפשר למצוא אותם ועוד מותגים במחירים שפויים ומצחיקים אפילו. NB ו0-3 זה די משנה... הבן שלי נולד מעל 4 ק' יש התחלתי איתו ב0-3 ותוך פחות מחודש נראה לי עברתי ל3-6 אפילו, על NB לא היה מה לדבר בכלל
גם בחיתולים התחלנו ממידה 2 שיהיה בריא

bambit12

New member
אני לא מבינה בילדים קטנים

לדעתי תקני כמה חליפות של 0-3 ואז גם אם יוולד סביב ה3 ק' ילבש את זה תוך חודש-חודשיים... אבל תתאימי לעונה. אין לי פייסבוק, אבל איזו הכוונה את צריכה ?

אם הלידה היא תחילת אוגוסט בעז״ה

לקנות0_3 לחורף? אבל בחודשים הראשןנים כשחם מה נהוג להלביש?

bambit12

New member
ילדתי ב5.8

בחודש הראשון הלבשתי בארוך דק, כי אין לתינוקות רכים חוש ויסות של חום הגוף, אז גם אם לך חם זה לא אומר בהכרח שלהם חם. מצד שני צריך להיות ערים לתגובות התינוק לבגד, אם מזיע או נהיה אדום או לחילופין שקר לו ולפעול בהתאם... מה גם שאני גרה בירושלים, מזג האוויר פה שונה מהמרכז... לחורף תקני כבר 3-6 או אפילו 6-9 , תלוי בקצב גדילת התינוק לאחר הלידה... לפני הלידה לא כדאי לקנות הרבה.

למעלה