סדר בבלאגן בגדים ראשוניים לתינוק מה צריך וכמה

כמה דברים שכדאי לשים לב אליהם

1. מה שתמצאי בחנויות יהיה תואם לעונה בה את נוסעת וצריך לשים לב איך זה מסתדר עם תקופת הלידה. אני הבאתי הרבה ביגוד קצר שזה מה שהיה במחירים טובים ובדיעבד למרות שילדתי בשיא החום לתקופה הראשונה זה לא מתאים, כי תינוק קטן מלבישים בביגוד ארוך. אז שימי לב שלחודש וחצי הראשונים לחיי התינוק אין טעם להביא חולצות או מכנסיים קצרות. 2. לעומת זאת שווה לקנות ביגוד עונתי לפי הגיל שהתינוק צפוי להיות בו באותה עונה. כלומר אם גילאי 3 חודשים עד 6 חודשים הם במהלך החורף, כדאי להביא ביגוד ארוך וחם לגיל הזה. 3. בעניין המידות, לנו מידת ה nb התאימה כמעט עד גיל חודשיים אבל תינוק בהחלט יכול להיוולד יותר גדול והמידה הזאת לא תתאים לו בכלל, אז לקנות את המידה הזאת אבל לא להגזים (ושוב לא קצר, אין טעם). לעומת זאת מידה של עד 3 חודשים אפשר להביא כמות נכבדת יותר (רק שימי לב שוב לעונה). המידות נקבעות לפי הרף העליון. כלומר, יהיו מקומות שהמידות יצוינו בטווח (3m-6m לדוגמא) ויהיו מקומות שיסומנו פשוט .6m 4. אני לא מצאתי חזיות כמעט בשום מקום כך שזה פחות רלוונטי. הם מרבים להשתמש במכנסיים ללא רגליות וזה פחות פרקטי לתקופה הראשונה. מה שכן אפשר לקנות גרביים טובות וזה הרבה יותר זול. 5. אני הבאתי הרבה מאוד דברים נוספים שמאוד שימשו ומשמשים אותי: מגבות, מצעים, חיתולי פלנל ובד גדולים (כשחזרתי הביתה וראיתי שקניתי 12 חשבתי שהגזמתי, אבל אני משתמשת בהם בלי סוף להמון דברים), שמיכות מכל מני סוגים (חמות יותר או פחות), מוצצים, בקבוקים, סטרילזטור, וכמובן צעצועים שונים החל מנשכנים ועד אוניברסיטה. עוד שלושה דברים שמאוד שווה להיא מארה"ב זה משאבה, מנשא (בייבי ביורן למשל) ומוניטור. 6. שימי לב להנחות וקופונים. אפשר למצוא הנחות מדהימות ויש כפל מבצעים כל הזמן. לדוגמא באאוטלטים (ששם כדאי לקנות) יש משרד שבו תמורת 5$ בערך את מקבלת ספר קופונים לחנויות השונות וכך יש לך הנחה נוספת על ההנחות בחנויות. בד"כ עם הקניה את מקבלת עוד קופון הנחה לקניה הבאה כך ששווה לחלק את הקניות. לסיכום, אני מציעה לעשות שיעורי בית טובים לפני שנוסעים. יש את חנויות הביגוד שהמליצו לך כמו קרטרס ו The children's place ואפשר למצוא דברים מצויינים בכלובואים כמו טרגט ודומיו (שם תוכלי למצוא דברים נוספים חוץ מבגדים) וגם ברשתות יעודיות כמו baby R us (בכל אזור יש חנויות אחרות וכדאי לבדוק איזה חנויות קיימות במקום אליו את נוסעת) לכולם יש אתרי אינטרנט מצויינים ופשוט לעשות רשימות של מה את רוצה להביא וגם יהיה לך סדר גודל של מחירים.

וואו תודה רבה על הפירוט שלחתי לך מסר

אשמח לתגובה אגב יש משהו נכון מאוד במה שאת אומרת אז אם הלידה הצפוייה היא באוגוסט עדיף 0_3 שמתאים לחורף נכון?

יכולה לענות לך רק מנסיוני...

תלוי מתי הילד יוולד. אצלנו הלידה הייתה בדצמבר ונאמר לנו להלביש את הילד שכבה אחת יותר ממש שאנחנו לבושה (שמיכה נחשבת שיכבה). אצלנו היה הכי שימושי - חזיות (בגדי גוף שנסגרים במעים מעטפת כזו ואז לא צריך להשחיל את הראש), מכנסיים עם רגליות, אוברולים לכל הגוף ובגדי גוף "רגילים" עם רגליות. אני יכולה להגיד לך מנסיוני, שהבגדים של GAP היו לנו ממש טובים, גם מבחינת המידות וגם מבחינת הבדים, שהיו נעימים ונמתחים. לא הייתי ממליצה לך לקנות הרבה מידה new born כי זה פשוט לא מחזיק הרבה זמן. בחודשים הראשונים הם גדלים ממש מהר ולי היו בגדים שלא נלבשו אפילו פעם אחת. הייתי ממליצה לקנות מידה 0-3 ו-3-6 (תוך חשיבה על מזג האויר כמובן) ואולי כמה פריטים בודדים של ניו-בורן, שיהיו לימים הראשונים. אנחנו קיבלנו מגדים מגאפ ומ-next בלונדון והיינו מאוד מרוצים. שיהיה בהצלחה ומזל טוב

למעלה