סדר בארון

אוהדאדם

New member
סדר בארון

את הפרסומת הזו בטח ראיתם. אבל אני לא. אז הנה קישור כי נהניתי. יצא לי לחשוב אתמול על אנשים ״רגילים״. איך בן אדם יכול להיראות רגיל אבל להרגיש לא רגיל. תקיפה נפוצה נגד ביסקסואלים היא שיש להם פריבילגיה להיטמע ברוב הסטרייטי, וזה כביכול דבר טוב. אבל זה נכון לעוד אנשים - חובבי בדס״מ שמחזיקים מרתף מצויד היטב, אבל לאו דווקא לובשים שרשרת חנק מעור - גם הם נראים כמו אנשים ״רגילים״. בכלל ארון זה משהו מסובך - עד כמה לחשוף, עד כמה לספר - מה זה עניינם של אנשים מה אני עושה בזמני הפנוי? אבל איך אני יכול להתעלם מההשפעה השלילית שיש לחיים בארון עליי, ועל הסביבה שלי? יש קומיקס בשם Transmetropolitan שכתב וורן אליס. הוא עוסק בעריצות, ובכוחה של העיתונות החופשית להיאבק בה. הוא גם מתאר עיר בדיונית, גדולה ועשירה, שיש בה מקום לכל סגנון חיים שניתן לדמיין. עיר שכולם חיים בה עם פירוט הסטיות והתאוות שלהם על השרוול, ולכל קומבינציה אפשרית של אלו יש מקום וקהילה. איזה עתיד נורא ונפלא.

CameronLine

New member
כתבתי תגובה ארוכה ומושקעת

ואז תפוז החליט שהוא עובר עמוד באמצע שאני מקליד. !@$@#%@#@#%^@$ מתישהו אני אשחזר את כל מה שהיה לי לומר בנושא -.-

PurpleFilth

New member
אויש, איך אני אוהבת את הנושא הזה...

סטייה היא ספינת שוטים =]

לגבי חובבי הבדס"מ תמיד תהיתי-

מה הקטע שלהם עם מצעד הגאווה? לא שאני פוסלת, שלא תבינו אותי לא נכון (חלק מחבריי הטובים וזה) - אני פשוט באמת לא מבינה למה הם צריכים את זה. זוג סטרייטי חובב בדס"מ יכול לעשות מה שהוא רוצה - לא יימנעו מהם זכויות חיתון או כל זכות סוציאלית, אף אחד לא יסתכל עליהם מוזר ברחוב, אלא אם הם יעשו סקס ברחוב, וזה יגרור תגובות גם אם לא היה בדס"מי. שלא כמו ביסקסואלים - אף אחד לא יגיד להם שבדס"מ לא קיים באמת... ז"א- אין שום בעיה של לחימה על הכרה ושוויון זכויות. כל אחד אוהב לעשות במיטה דברים אחרים, ועדיין לא ראיתי השתתפות במצעדים של "חובבי שילוב סקס ואוכל" או "בנות שאוהבות לקחת את הצד הפאסיבי"... לא יודעת, שיבואו בכייף - באמת, אבל אם הייתי חובבת בדס"מ זה היה נראה לי מיותר.

Petal

New member
זה לא לגמרי נכון

יש לכך שני מישורים . במישור הפרקטי עם היותך חובב בי י אס אם דולפת החוצה את כן בי שום סקס ברחוב חשפה להפלייה . לדומה אפשר לקחת לזוג בידיאסאמי את הילדים בהתחשב בפרטיקות המיניות שלהם . אנשים שעוסים בדברי בהסכמה יכלים היות מואשמים בתקיפה ועוד כאלה ץ זה כמעט זהה למצב שבו הקהילה הגאה היתה בשנות השישים במישור הפוליטי עם אפשר לקרוא לזה ככה גם הומוסקסואל שלא הולך יד ביד עם בן זוגו ל זוכה למבטים מוזרים ברחוב ץ העובדה שניתן להחביא את עצמך בקהל לא אומרת שראוי לעשות את זה

אה, לא התכוונתי להתחבא, כמובן-

יותר באתי מהכיוון של לסטרייטים נורא נוח, ומה שהם עושים במיטה לא מעניין אף אחד. אבל זה כי יש לי ראש פתוח, כנראה, ואותי באמת לא מעניין אם מישהו עוסק עם בת-זוגתו בבדס"מ... אפילו לא חשבתי שיש על זה איסור בחוק
ילדים לא אמורים לראות את ההורים מזדיינים גם אם זה לא בדס"מ, אז כל עוד הילדים לא נוכחים - למה לקחת אותם מההורים? זה ככה גם בארץ?

Unrelated

New member
גאווה בדס"מית

באופן דומה לנטיות קוויריות אחרות, בדס"מ נתפש בתור סטיה, חולי, מחלת נפש או בעיה שצריך לפתור. בנוסף, בדס"מ נתפש בתור אלימות ומקושר על ידי רבות/ים לתקיפה מינית ולאונס (בעיקר נגד נשים). אם נסתכל על הצד החוקי, יש רדיפה של א/נשים בדס"מים על ידי החוק - בעיקר בארה"ב. למשל, במדינות מסוימות בארה"ב מותר למשטרה לעצור את מי שמשתתפ/ת בסשן בדס"מ גם אם המעשים נעשו בהסכמה של כל הצדדים. הפרטנר/ית השולט/ת עלול/ה להגיע לכלא, בעוד שעדות/ה של הפטרנר/ית הנשלט/ת לא תחשב בבית המשפט, מתוך הנחה שמי שמסכימ/ה לעשות בדס"מ אינה שפוי/ה. בכל מקרה, בדס"מ נושא סטיגמה חברתית מאוד קשה, מחד. מאידך - וגם בדומה לנטיות קוויריות אחרות - בדס"מ יכול להוות כלי לשחרור ופירוק של סדרים חברתיים קיימים, ובעיקר היררכיות של מין ומגדר (בכך הוא מאוד דומה לביסקסואליות וטרנסג'נדריות), אבל גם היררכיות אחרות (למשל, של מעמד או של גזע). הבדס"מ יוצר מעין דראג של יחסי כח חברתיים ומעצים אותם לכדי פארודיה. בבדס"מ מתאפשר משחק מגדרי ומיני שבדרך כלל לא מתאפשר בספירות אחרות - למשל, עם פרקטיקות כמו ניוש (פמיניזציה), או משחקים ביסקסואלים (מה שנקרא forced bi), דברים שסודקים את הסדר המקובל ומשתמשים באלמנטים חתרניים. מעבר לזה, גם יש לעולם הרבה מאוד מה ללמוד מאיך שמתנהלים קשרים בדס"מים - עם המון מו"מ, דיבור, תקשורת והסכמה מילולית - כלומר, כל מה שעוזר לנו לדעת שמה שאנחנו עושות/ים במיטה זה טוב ומוסכם, ועל מנת לוודא שאנחנו לא פוגעות/ים אחד/ת בשני/ה. אם כולן/ם היו עושות סקס כמו שמקובל לעשות בדס"מ, אז כמות התקיפות המיניות והאונס לא היתה נראית כמו שהיא היום... ואלו היו 60 שניות על...

פנינה../images/Emo23.gif

מותק של בחורה... רציתי לשאול אותה על מתישהו באמת... שוב- רק מבהירה שאני לא נגד, אני כנראה פשוט מקבלת מדי וקשה לי להאמין שזה אישוּ בכלל... כל הקטע מבחינה חוקית חדש לי לחלוטין.

למעלה