סדרת ספרי "דמדומים"

OnlyLeigh

New member
../images/Emo58.gif יש לי וידוי.

אני לא אוהבת את אליס. באמת שלא. העדפתי את הבלונדה עליה בכל הספרים, רק באחרון גם היא עלתה לי על העצבים בגלל עניין ההריון. אם כבר נכנסנו לזה. מה היה הספר האהוב עליכם?

../images/Emo58.gifעוד לא יצא לי להתקל במישהי כמוך.

את הבלונדה לא סבלתי בשום רגע. אני עוד יותר לא סובלת אותה אחרי MS (כן, אפילו שאני כבר יודעת מה הסיבות שלה וכו' וכו', אבל עדיין כל מה שמעניין אותה זה היא עצמה). החלק הכי כייפי איתה היה הבדיחות של ג'ייקוב. בכל אופן, האהוב עליי כרגע הוא NM, ואחריו אקליפס. אין לי מושג למה הרוב לא אוהבים את NM, אבל בעיני הוא מקסים.

OnlyLeigh

New member
חחחחחחח ../images/Emo58.gif

אף אחד לא סבל אותה XDDD אולי נגנבתי ממנה בגלל הסיפוור קיל ביל הזה שהיא הוציאה. זה לא כאילו שהתאהבתי בה מעל ומעבר, סתם חיבבתי אותה יותר מאליס. אני הכי אהבתי את TWILIGHT הראשון.. הוא היה סקסי. אדוארד אין היז בסט. בלה אין הר בסט.

OnlyLeigh

New member
אגב תגידו

איפה בפורום אני יכולה לפרסם מכירות ספרים וזה? כי אני רוצה למכור את Breaking dawn ו- Eclipse שיש לי באנגלית (קניתי רק לפני איזה חודש וחצי XD ) יש מישהי מעוניינת?

אני לרצות לקרוא את זה../images/Emo10.gif

אבל אין לי איך... למישהו בא להשאיל לי?

lacrimosa girl

New member
הייתי משאילה לך בשמחה את זה שלי..

אבל א. הוא בעצם של אחותי וב. הוא מושאל לחברה שלה.. :X מצטערת מותק :(

את יכולה לקנות אונליין ../images/Emo3.gif

או להזמין מאמזון או סטימצקי. אה, ותמיד יש דרכים...אחרות. P:

בוהו, רציתי לקנות באייקון והיה להם רק בעברית,

ומסתבר שהתרגום באמת מזעזע! קראתי רק את השתי השורות הראשונות וכבר רציתי להעיף אותו. כשהצצתי באנגלית בחו"ל זה היה נראה ממש מגניב. אוף למה לא קניתי אז?

קרניjack

New member
הייתי משאילה לך../images/Emo3.gif

אבל חברה שלי ביקשה...ואם היא תסיים לקרוא את זה באנגלית בקרוב זה יהיה נס
אני פשוט ממליצה לך ללכת להזמין מסטימצקי, יש להם הרבה יותר ספרים מבסידרה מאשר צומת ספרים.

למעלה