Love is in the air....*LOL*
C chicolico New member 15/12/02 #32 ../images/Emo3.gif בטח שהוא שם עלייך... הוא הצטלם איתך עם סוכרייה על מקל בפה... זה חייב לומר משהו...
S Sababush New member 15/12/02 #34 חחח אין לך מושג איזה קטעים... בכל התמונות הוא היה עם סוכריה בתוך הפה ואיתי הוא הוציא אותה ושם אותה מולינו וכל הבנות התחילו לצעוק לי "Suck it!!!" אין פלא שיצאתי כזאת מובכת בתמונה
חחח אין לך מושג איזה קטעים... בכל התמונות הוא היה עם סוכריה בתוך הפה ואיתי הוא הוציא אותה ושם אותה מולינו וכל הבנות התחילו לצעוק לי "Suck it!!!" אין פלא שיצאתי כזאת מובכת בתמונה
C chicolico New member 15/12/02 #35 איכססס.... ../images/Emo5.gif להעריץ את הבנאדם זה דבר אחד... אבל לקבל את מיצי הקיבה שלו זה כבר דבר אחר לגמרי...
איכססס.... ../images/Emo5.gif להעריץ את הבנאדם זה דבר אחד... אבל לקבל את מיצי הקיבה שלו זה כבר דבר אחר לגמרי...
S Sababush New member 15/12/02 #37 דיברתי על הסוכריה!!... סוטה... חחח רגע, גם אתה דיברת על הסוכריה?! חחחח דייייי
C chicolico New member 15/12/02 #40 well... אני בהחלט דיברתי על הסוכרייה - אבל מסתבר שלך היה משהו אחר בראש אז לא שמת לב...
S Sababush New member 15/12/02 #41 חחח אני כבר לא יודעת מה אני אומרת כנראה שאני זאת עם הBLUE HEAD כאן
S Sababush New member 15/12/02 #26 ../images/Emo6.gif מדברים על חמודים החמוד מהליקון לא עובד היום גררררררר
D Dani Ryan New member 15/12/02 #12 משנה את הסדר שלי... בלו איי1 בקסטריט אן סינק... החלטתי לא להכניס את ווסטלייף...והסיבות מובנות לכמה בנות...
משנה את הסדר שלי... בלו איי1 בקסטריט אן סינק... החלטתי לא להכניס את ווסטלייף...והסיבות מובנות לכמה בנות...
M MolsBolsRules New member 15/12/02 #19 WESTLIFEEEEEEE THE ONE AND ONLY (ובן ניכנס איתם LOL) איי ואן בלו אנ סינק בקסטריט
B brians angel New member 15/12/02 #20 שלי.. 1. בקסטריט 2. בלו 3. איי ואן 4. ווסטלייף 5. (בקושי רק הם נכנסים לרשימה...) אנסינק
S Sababush New member 15/12/02 #33 מסכנים איי1... חחח איפה תקעת אותם.. חחח... טוב נו נסלח לך כי את חמודה (שלחת לי את SWEET THINGGG)
S Sababush New member 15/12/02 #38 אז תודה ל... דני, צ´יקו, אורית... תודה לאימא ואבא, לאחים שלי, לכלבים שלי... (טוף נסחפתי)