סדרו

Sababush

New member
סדרו

את הלהקות בנים הבאות לפי הסדר שאתם אוהבים אותם לא לשים יותר מלהקה אחת באותו מקום ולא לשכוח אף אחד בלו איי1 באקסטריט ווסטלייף אן סינק אצלי זה... בלו איי1 באקסטריט אן סינק ווסטלייף (בלו ואיי1 היה הפוך.. עד שאיי1 פחות או יותר התפרקו :-| )

ריילי

New member
או קיי הנה.....

וואייי באתי לסדר וגיליתי שזה אותו הדבר@@ חחחחח! בגלל שאני לא יודעת מה עם איי 1 אז הם דיי מקום שני עם הבאקסטריט

Sababush

New member
פשששש יפה ../images/Emo13.gif

העיקר שווסטלייף אחרונים חחחח

chicolico

New member
אצלי זה ככה:

בלו איכס איכס איכס איכס ש-ו-נ-א להקות בנים!!! איכס!
הכל אצלם זה רק שירי ho baby baby, i need you i love you... איכס
להקת הבנים היחידה שאי פעם הייתי מוכן לשמוע היא בלו ורק בגלל שיש להם מוזיקה טובה...

Sababush

New member
חחחחח

כשחושבים על זה, אני לא יכולה להגן על איי1 כי רוב השירים שלהם זה ככה.. חחח אבל הם כן מוכשרים כי הם כותבים ומנגנים מה שאני לא אוהבת בלהקות בנים ובכלל בלהקות פופ זה שלהקות לדוגמא (אני אקח את הדוגמא הרגילה שלי) כמו ווסטלייף... מה הם עושים? מקבלים דף ושירים... הם כתבו אולי 20% מהשירים שלהם במקרה הטוב והם מחדשים יותררררר מדי שירים - הורסים יותר נכון לומר (עכשיו כל מעריצות ווסטלייף התנפלו עלי, חחח) ואיי1 כן כותבים ומנגנים בלו כותבים את רוב השיר ויש להם גם סגנון מיוחד (זה בזכות סיימון הראפר שלי... וואי אני מוזרה בשעות האלו) זהו, סיימתי עם ההרצאה, חחח

chicolico

New member
נכון...

את בראסמי צודקת... שונא את ווסטליייף! איכס! להקה מגעילה, אף אחד לא יודע לשיר שם, מכוערים תחת, ומתלהבים מעצמם פחד! ועל זה אני הולך לחטוף ים של צעקות בעוד 3...2...1....
רק בלו כותבים את השירים מכל הלב ומבצעים אותם בכשרון... ומזל שסיימון שם כדי להכניס לשירים את הטאץ´ של מוזיקה שחורה...

Sababush

New member
נכוןןןןןן

נחטוף מכות ביחד ככה זה פחות יכאב... חחח ויאיייייי סיימון שלי, איזה חמוד, חחח זה באמת מה שעושה את המוסיקה שלהם למיוחדת אבא שלי שונא מווווות מוסיקה שחורה, כאילו, היפ הופ וראפ בעיקר... R´N´B הוא עוד מצליח לסבול אבל הוא פשוט חולה על כמה מהשירים של בלו חבל על הזמן... זאת הלהקה היחידה שאהבתי אי פעם שגם הוא מוכן להקשיב להם, והאמת, שבהתחלה, כשעוד שנאתי אותם, הוא כבר אהב את השירים שלהם... ודווקא בגלל הקטע של המוסיקה השחורה

Sababush

New member
האמת שכן

זכותנו לדבר עליהם כאן ככה זה לא פורום ווסטלייף

Yוב

אז רק תדעי שזה נורא פוגע בכמה מהבנו תכאן שהן כן מעריצות. חוץ מזה, אני יכולה להבין מזה שמותר ל ילרדת על... איי1 לדוגמא?

Sababush

New member
זה דיי טפשי

שזה שאני יורדת על להקה פוגע בבנות תרדי מצידי על איי1 חופשי זה הטעם שלך וזה הטעם שלי זכותי לרדת על מי שאני ארצה, וזכותך לעשות אותו דבר וזה באמת דבר דיי מטומטם להעלב מזה

טוב

את יודעת שזה פוגע בבנות ומתעקשת לעשות את זהף בעיה שלך, אל תתפלאי אם תריבי עם אנשים אחר כך

Sababush

New member
אם אנשים שטוענים שהם חברים שלי

יריבו איתי בגלל שאני יורדת על להקה מסויימת, אז הם מאודדדדד תינוקיים ואני יורדת על הלהקה הזאת בגלל שהיא באמת מעצבנת אותי אישית וגם את חברות שלי מחו"ל זה לא כל כך נעים כשאת אוהבת להקה מסויימת ואחד מהם אומר לך FUCK OFF בפרצוף מה לעשות שבריאן מווסטלייף עושה את זה לדיי הרבה אנשים מסתבר, ועשה את זה גם לחברה שלי שכן אהבה אותם... עד אז מן הסתם

chicolico

New member
נו, באמת... ../images/Emo46.gif

"אל תתפלאי אם אנשים יריבו איתך אחר-כך..."? מה זה אנחנו בגנון? מה זה השטויות האלה? אפשר לחשוב מה היא אמרה... אם את רוצה באמת לומר לי שאנשים פה יריבו איתה בגלל משהו שהיא אומרת על להקה (שבכלל לא קשורה לפורום הזה) - אז אני מצטער לומר לך שיש כאן אנשים עם בעיות רציניות מאוד של חוסר בגרות... אז הנה, גם אני אומר את זה: ווסטלייף יכולים להיכנס לי ל- (_._)... ועכשיו אני רוצה לראות מי ייקח את זה ברצינות ותינוקיות ולא ידבר איתי ועם לירון...

brians angel

New member
גמאני בהתחלה רבתי

עם מישהי בגלל דברים שהיא אמרה (ובצורה כזאת לא תרבותית..) אבל עכשיו, מה אכפת לי? שתגיד מה שהיא רוצה.. התבגרתי...
עכשיו אני רק שונאת אותה על דברים אחרים...

Dani Ryan

New member
GOT IT....חחחחחח

אני עברתי מווסטלייף כבר.........(סופסוף...
) לא אכפת לי שיירדו לי על בלו ועל לי כמה שרוצים.... אני יודעת מה הם שווים

למעלה