הכל התחיל מטוב ליבי.... חחחחח
O orit127 New member 15/12/02 #43 ../images/Emo3.gif טוב נגיד שאתם שלחתם לי..פשוט ידיד שלי מצא תשיר הזה איפושהו במקום נידח באינטרנט...
C chicolico New member 15/12/02 #44 רגע... אני לא שלחתי לך? אז מי לעזאזל הטרידה אותי אתמול עד ששלחתי לה?
O orit127 New member 16/12/02 #53 ../images/Emo5.gif אין לי שמץ של מושג מי הטרידה אותך אבל מה שבטוח זאת לא הייתה אני-כי ידיד שלי שלח לי את זה..
../images/Emo5.gif אין לי שמץ של מושג מי הטרידה אותך אבל מה שבטוח זאת לא הייתה אני-כי ידיד שלי שלח לי את זה..
A Anat L New member 15/12/02 #45 אני...באיחור איי1 בלו ווסטלייף באקסטריט אן סינק בין השני לשלישי יש לי התלבטות... מוקדם מדי לשמוח לירון!!!
אני...באיחור איי1 בלו ווסטלייף באקסטריט אן סינק בין השני לשלישי יש לי התלבטות... מוקדם מדי לשמוח לירון!!!
S Sababush New member 15/12/02 #46 לא איכפת לייייייייייי יאייייייייייייי מסיבהההההההההה יאיייי... חחח.. סתאאם... אבל תמשיכי להוריד את ווסטלייף ברשימה, זה טוב... זה בריא
לא איכפת לייייייייייי יאייייייייייייי מסיבהההההההההה יאיייי... חחח.. סתאאם... אבל תמשיכי להוריד את ווסטלייף ברשימה, זה טוב... זה בריא