סדרות

Rachel47

New member
סוויצ'ד

מישהו רואה?
הייתי קצת בשוק שהרגו את אנג'לו

אבל אני משערת שבאמת נגמרו להם הסיפורים ועכשיו ההתחרפנות של דפני סבבה להם
למרות שהיא באמת ירדה מהפסים וזה מעצבן
גם ביי עיצבנה עם עניין האניוריזם אבל לפחות זה די נגמר..
&nbsp
אני רוצה יותר עלילות קלילות של אח שלה(ן)

ממש אהבתי את הסיפור איתו ועם המורה..צריך לתת לו יותר זמן מסך הוא הדמות היחידה שלא עולה לי על העצבים..

נתקעתי בפרק 17

אז לא קראתי מה שכתבת. אבל רק רציתי להגיד, שהכל שם ניהיה ממש מעצבן, ולא הצלחתי להמשיך.
קודם כל המוות של אנג'לו. את מי זה מעניין? באמת שהוא לא היה כזה חשוב מבחינתי, ומקדישים לזה יותר מדיי.
הכי הזוי שדווקא דפני, זאת ששנאה אותו ולמעשה האבא האמיתי שלה חי וקיים, לקחה את זה לקיצון, ובשניה נהייתה ילדותית ומעצבנת ברמה שאי אפשר לסבול.
זה פשוט כ"כ לא מתאים לדמות שלה.
אותו דבר לגבי ביי שפתאום בגדה בטנק (?) עם מאט. מה נסגר?

Rachel47

New member
ואי זה קרה כזה מזמן ששכחתי להגיב

הבגידה הייתה נוראית בעיניי
ממש
כל כך לא לגיטימי ולא אמין אחרי מה שעשו לה
וואט!
ממש לא זרמתי עם זה ולקחתי קצת הפסקה עם הסדרה מרוב כעס
כאילו...אמט!!! פאקינג בגד בך!!!!
ואז מה שהיה עם טיי..שאמנם לא בגד אבל נו...בערך..
ואז מה? את שוכבת איתו? כשאת עם טאנק?!? (החמודישט!!!
...אפילו שאני תמיד הייתי טים אמט...בעונות שזה היה רלוונטי לפחות..פשוט אז כשהוא בגד בה זה שבר לי את הלב ואני מאוד רגישה בנושא הזה)
כאילו
לא
אין מצב!
&nbsp
&nbsp
וכן מה שרשמתי בהודעה זה בערך מה שאתה רשמת פשוט בשני פרקים הנוספים שראיתי זה המשיך בקו המעצבן הזה
&nbsp

LemonLimeLilach

New member
שקרניות

אני לא בטוחה שהבנתי מה קרה פה
אלי הביאה את הבחור שיעמיד פנים שחטף אותה לפי הסיפור שלה
והרעיון היה לשחרר אותו ברגע האחרון
אבל... למה?

RenanaD

New member
גם אני לא סגורה על זה

אולי כדי שטאנר וכל היתר יאמינו לסיפור שלה, מאותה סיבה שהיא ביקשה מנואל "לפרוץ" לבית של אמא של האנה? אבל אם זו הסיבה, למה היא גורמת לבנות לחשוב שהוא נשלח ע"י A? בינתיים לא הראו שהיא חושדת שהן לא בצד שלה יותר... אז איזו סיבה אחרת יש לה להסתיר את זה מהן? אני כ"כ עייפה שאין לי אפילו כח לחשוב על תיאוריה אחרת.
גם הסיפור הזה עם מליסה. יש מצב שכל הצגת ה-"אני אחות גדולה ורחמניה, המעשים שלי נועדו אך ורק כדי להגן על אחותי האהובה" היא אמיתית, או שקרים כהרגלה? בכל מקרה, הסצינה של שתיהן בוכות היתה פאתטית ביותר
רק בטלוויזיה יש שטויות כאלה. א-ף א-ח-ד לא מדבר ככה, אף פעם

LemonLimeLilach

New member
מליסה:

"אני לא מבינה למה את עושה דברים מאחורי הגב שלי אם יש לך משהו לשאול פשוט תשאלי"
ספנסר: הנה אני שואלת X
מליסה: זה עדיין לא הזמן לספר לך את זה
&nbsp
ראש בקיר

o0Invisible0o

New member
הסרט המטופש של אוז [ג'יימס פרנקו, מילה קוניס]

רייצ', תשמחי לדעת שזה אעהאעהעה כ"כ שונה מוויקד!!! וויקד כ"כ הרבה יותר טוב ושונה עלילתית לגמרי, כל הטיימליין והיחס בין המכשפה הרעה מהמערב לשליטתו של הקוסם באוז פשוט..אממ..אחר.
אבל בלי ספוילרים לוויקד, רק לאוז המטופש הזה.
התחלה מבטיחה, שחור לבן כמו הקוסם מארץ עוץ, יחס מסך 3:4 כי כאילו "אנחנו מגניבים ומפעם" אבל זה סתם היה מפגר ומעצבן ולא מוצדק ואז שמירה על הקו של "הקוסם מארץ עוץ" המקורי עם הסופה מקנזס והתעופה לאוז- חצי כוח. כאילו, למה זה דבר שפשוט קורה שאנשים מקנזס עפים לאוז? וזה גם לא מסתדר עם הסרט המקורי (לא יודעת לגבי הספר) שם ההצדקה הפשוטה היא שאוז היא חלום של דורותי, מעפן אבל נו..הכל חלום זה מה יש.
לפחות איתה גם כל הדמויות עוברות מקנזס לאוז..פה רק הקוסם וגלינדה ללא כל הסבר!!
&nbsp
אבל כן אהבתי שאין לו כוחות גם פה ושהוא אמן אשליות כי זה מתכתב מצוין עם הסרט המקורי...גם שם אין לו כוחות והוא רק אמן אשליות.
לא אהבתי את התמימות של המכשפה הרעה (האחות הצעירה..אני לא זוכרת את השמות..כל הסרט הן היו מבחינתי נסה ואלפבה..ואני לא מבינה באמת למה לא השתמשו בשמות מוויקד..זכויות יוצרים??) לצד הכוח הרב שיש לה כבר מתחילת הסרט..וזה שאחותה הגדולה אשלתה אותה והייתה בעצם הרעה..ואז התחילו ממש הרבה שטויות.
תפוח ירוק יהפוך אותה לירוקה? וישנה אותה לגמרי? אחותה הרעה תהפוך לטובה? ואז יתלשו לה שרשרת ירוקה והיא גם תהפוך להראות כמו שמכשפה אמורה להראות? וכל הנשים שונאות את כ-ל הנשים!! אין שם אישה אחת חברה של אישה אחרת, בחיים לא יעבור את מבחן בכדל.
ושאני לא אתחיל בכלל עם זה שההסבה של המכשפה הרעה למכשפה רעה נבעה מהאהבה שלה לקוסם והקנאה בגלינדה..ואז כשהיא כן מבינה שאחותה שיקרה לה, היא לא מסוגלת לפעול לפי זה? היא רעה?
ונו היה אריה, אבל הוא לא היה פחדן או מדבר, היו אנשי קש רבים והם היו בובות פסיביות לחלוטין ולא היה איש פח.
כאילו, אני מצטערת, אבל מה הקטע? אם כבר הלכתם על עלילת אוז, יש לכם זכויות יוצרים על הדמויות, על הסיפור, על הכל, תתעלמו מהעלילה המרכזית לגמרי?!?!
אחח. אסור לראות את הסרט הזה אחרי וויקד.
כדאי שלא לראות אותו בכלל אבל בטוח שלא אחרי ההצגה.

&nbsp
אבל בשיא הרצינות- למה לא נעשה סרט וויקד עדיין?? אני יודעת שבחיים לא ילהקו את הקאסט המקורי (עדינה וקריסטין מבוגרות מדי אבל אעהעהע!!) אבל יאללה, שיעשו בקרוב. פפפפפףףף. עבר כבר עשור.
אני גם אקבל גרסת אנימציה של וויקד ואז קריסטין ועדינה יכולות לתרום את הקולות שלהם אבל יש מצב שזה יצא דומה מדי לפרוזן..תלוי בעיבוד...ואז באסה.
ועוד בשיא הרצינות- למה הסרט הזה מתעלם לחלוטין מוויקד? אין מצב שמי שכתב את התסריט לא חקר את העולמות והסיפורים שנבנו סביב הקוסם מארץ עוץ אחרי הסרט המקורי! אין מצב שמי שכתב את זה לפחות לא שמע על וויקד. איך אפשר להתעלם לחלוטין?
כאילו, תאורטית הסרט אוז מבוסס על הספר אבל..בספר המכשפה מהמערב היא לא ירוקה, זו המצאה של הסרט, אז ללא ספק נשענו פה על הסרט. נמנ. אני עצבנית ממש.
טוב די, הולכת לישון כי מאוחר מדי ואני אמורה לעשות דברים יעילים עם עצמי, כמו לחפש עבודה, מחר.
&nbsp
אה ודבר אחרון, שלא יהיה לא ברור- הסרט הזה לא אמור להיות וויקד, זה ברור לי, והוא מתמקד בסיפור של הקוסם אבל בגלל שוויקד עושה עבודה טובה בלשמור נאמנות לסיפור המקורי אבל להציג אותו מנקודת מבט אחרת, אני לא מבינה למה הסרט לא ניסה לעשות את זה גם- הוא לא הציג את הסיפור מנקודת המבט של הקוסם, אלא הציג סיפור..כלשהו..של הקוסם, תלוש מהסיפור המקורי. זה בעיקר מה שהפריע לי. זה ושנאת הנשים המזעזעת בסרט הזה. והליהוק של ג'יימס פרנקו..וגם של מילה קוניס גרוע. מישל וויליאמס היא זיקית אז זה עובד ממש ורייצ'ל וייס עושה עבודה מעולה.

Rachel47

New member

הדבר היחיד שלקחי מההודעה הזו זה את השם של מבחן בכדל שאני חושבת עליו המון מאז הכנס אבל שכחתי את השם שלו

&nbsp
וכן זה לא סרט משהו..לא מתתי עליו
אבל עכשיו כשהגבת ככה אני ממש מחכה לראות את ההצגה!
לספר קוראים אוז? הקוסם מארץ עוץ? אולי אני אקרא אותו לפני ההצגה
(פחח ממש יהיה לי זמן!!!)

o0Invisible0o

New member

היית שואלת אותי, אנחנו אשכרה למדנו על בכדל באוניברסיטה..

&nbsp
איזה ספר? הספר שעליו מבוסס אוז? זה הקוסם מארץ עוץ..כמו הסרט המקורי.
http://bit.ly/1wccXJB
ויש ספר של וויקד, אבל אל תקראי אותו לפני כי...ספוילרים.

&nbsp
חחחח על הספר של וויקד וספרי ההמשך שיצאו אחריו, לפי ויקיפדיה
"שלושת הספרים מגוללים היסטוריה אלטרנטיבית, רוויזיוניסטית, של ארץ עוץ, רווית דם וסבל. הספרים אינם מתאימים לילדים, והמסופר בהם אינו עולה בקנה אחד עם האמור בספרי ההמשך שכתב פרנק באום."
עכשיו אני רוצה לקרוא את הספר..
הוא יותר חריף מההצגה.

&nbsp
בכל מקרה, זה ספר וויקד:
http://en.wikipedia.org/wiki/Wicked:_The_Life_and_Times_of_the_Wicked_Witch_of_the_West
עכשיו בא לי לקרואאאאאאאאאאא.
וכמובן שהתסריטאית שעיבדה את הספר למחזה היא זו שכתבה את My So Called Life. כמובן.
ואוו. רייצ' תודה ששלחת אותי לחפור בויקיפדיה!

&nbsp

Rachel47

New member
בבקשה

ברור שאני לא אקרא את הספר על וויקד!
אבל אולי אחרי ההצגה

o0Invisible0o

New member
את הספר של וויקד??

יס פליז. יש לך אותו? שקלתי לקנות אבל אני באמצע של איזה שלושה ספרים שונים עכשיו אז אני לא קונה כלום עד שאני מסיימת אותם.

היה לי אותו באנגלית, לא זוכרת אם הוא עדיין אצלי..

אני חייבת להגיד שמאוד מאוד לא אהבתי אותו. אין בינו לבין המחזמר דבר וחצי דבר. האווירה שונה לגמרי, הדגשים אחרים, הבסיס הערכי, הכל. וזה לא שבגלל זה לא אהבתי את הספר, בעיקר לא אהבתי אותו כי הוא היה מוגזם בעיני, הרגשתי שהוא נסחף לגמרי ומאבד את המיקוד... אחותי קנתה לי גם את הספר הבא, אבל לא התחלתי אותו אפילו

o0Invisible0o

New member
באמת?? עכשיו אני בכלל סקרנית אבל אני חייבת לסיים

משהו מהשלושה שאני באמצע שלהם לפני.
אוףףףףףףף. תגרמו לי לחזור לראות טלוויזיה, לקרוא ספרים ולתפקד.

Moreiro

New member
כבר לא זוכרת כלום כמעט מהסרט הזה... (
לסרט)

ואפילו ראיתי אותו בקולנוע!

אבל לגבי זה שרשמת הדמויות לא עוברות, אז אולי זה לא לגמרי אבל בערך, אני זוכרת שהמדובבים עברו, כלומר היתה בהתחלה איזו דמות של זאק בראף ואז הוא דובב עוד משהו לאורך שאר הסרט, והיתה גם איזו ילדה בהתחלה שיש לה את אותו קול כמו לבובת חרסינה שהיתה אח"כ... ונראה לי שהיה עוד משהו. אז אני מניחה שהיתה אמורה להיות לזה איזו משמעות כמו שיש איזה דמיון יחסי בין הדמויות, ואם את אומרת שזה היה חלום (אני ממש לא זוכרת את זה אגב, הזוי) אז הגיוני שככה הדמויות "עברו". או משהו

לאחותי יש את הספר המוער, ואני כבר שנים רוצה לקרוא, אני צריכה להזכיר לה להביא לי אותו.
אבל למען הגילוי הנאות, הידע הבסיסי שלי בנושא הקוסם מארץ עוץ מתבסס על צפייה בלופים בקלטת של המחזמר "הקוסם"
, כן כן זה עם מיכל ינאי ואיתי שגב ואדם... אחחח היו ימים...

למעלה