סיימתי לויס וקלארק.
אין לי מה להגיד. העונה הרביעית הייתה ממש ממש טובה! כאילו, שיפור משמעותי מהעונה השלישית והמזעזעת שכל כולה לויס וקלארק כ"כ כ"כ כ"כ מאוהבים אבל פשוט לא יכולים להיות ביחד שבא להקיא (באמת. אני חושבת שזה הOTP היחיד בהיסטוריית הOTP שלי שחשבתי שהזוג נהיה דביק מדי!
).
עונה רביעית הם פשוט נשואים ומנסים לשמור על השגרה בזמן שעלילות מעולות מתפתחות סביבם..ויש להם בעיות של זוג נשוי כמו ריביםםםםםם יאיי!!! למרות שקלארק מושלם!
אגב, יש ממש קו חזק לכל אורך הסדרה שלויס ממש מתלוננת על כך שהיא לא מושלמת כמוהו (לא במילים אלו, כמובן) שממש עצבן אותי. הוא לא אמיתי (כן, הוא חייזר אבל גם בתור חייזר הוא לא אמין.
).
עוד הערות-
תמיד חשבתי שלקס לות'ר מופיע ממש הרבה יותר בסדרה אבל הוא לא, הוא מופיע עונה ראשונה ואז פרקים פה ושם? כן. משהו כזה.
מה שכן, יש לו שני בנים, לשניהם הוא התכחש, שניהם מנסים להרוג את לויס ואז מתאהבים בה.
מה נהיה?
תוהה אם יש לזה גיבוי בקומיקסים.
אגב, אם כבר קומיקס- האויב האהוב עלי בסדרה הוא טמפוס אז הלכתי וחפרתי קצת והוא אכן הופיע בקומיקס אבל רק בשנות ה60! בספינאוף שמפתח את דמותו של ג'ימי אולסן!! ונכתב בעקבות סדרת הטלוויזיה המקורית של הרפתקאות סופרמן ששם, מסתמן, ג'ימי היה ממש scene stealer.
אז רציתי לקרוא קצת קומיקסים של סופרמן וטמפוס מסקרן אותי ממש אבל מה ספינאוף של ג'ימי? ומאיפה אמצא קומיקס משנות ה60? כמה מאכזב.
אה ודבר אחרון על העונה הרביעית- רק שני הפרקים האחרונים היו חלשים (במיוחד לסוף עונה אבל גם בכלל!) וזכרתי את הפרק האחרון ממש ממש טוב, הרבה יותר טוב מרוב הפרקים בעונה הזאת אבל חבל שהוא הכי לא סופי.
אני שונאת שסדרות לא יודעות שהן הולכות להיות מבוטלות!! סדרה צריך ל-ס-ג-ו-ר (גם סוף פתוח שנכתב במיוחד נחשב לסגור)