סדרות

LemonLimeLilach

New member
שקרניות

ממשיכים את הקו של שבוע שעבר...

מקווה לראות את האנה פורצת מהאזיקים של אלי בקרוב!!!!

כמה אנשים רצו להתאבד (רצו במובן של run) כשהעלו שוב את אמא של טובי?

RenanaD

New member
על האנה

יאללה, נמאס מאלי ומהטרור שהיא משליטה על הבנות. שיעשו מה שבא להן ושיפסיקו להגן עליה כבר. גם ככה היא מניאקית, מגיע לה להתמודד עם ההשלכות של המעשים שלה. מעצבנת

הסיפור של בת'אני מעניין אותי. רק שיפסיקו עם ה-"מסתורין" של ראדלי.
השפתיים של סידני (השחיינית החדשה) עצומות ומוגזמות! הן גורמות לה להיראות כמו איזו זקנה בת 100 שסירבה להשלים עם נזקי הגיל והפכה ל-BFF של המנתח הפלסטי שלה...

LemonLimeLilach

New member
איכככ השפתיים שלה דוחות

בחיים אני לא אבין איך לוקחים שחקניות כאלה... זה מסיט את כל תשומת הלב, אין לי אף פעם מושג מה היא אומרת אני רק מסתכלת לה על השפתיים!!

בת'אני לא מעניינת כי לא מראים לנו מי זאת בכלל. תגידי, היה איזה פרק שהיה נראה כמו ספין אוף הזוי שהבנות הלכו לדבר עם חבורה של בנות שהייתה דומה להן בדיוק ושמתה להן האלי. זאת בת'אני או שזאת מישהו אחרת בכלל? ולמה לא מראים לנו תמונות או משהו או מספרים משהו עליה... אם יודעים בדיוק מי היא?

RenanaD

New member
חחחח נכון! זו היתה טעות ליהוק

בת'אני מעניינת כי... את יודעת מה אני רוצה שיקרה.
אבל כן, מוזר שהמשטרה לא פרסמה תמונה שלה עדיין. תמונה של אלי פורסמה כשחשבו שהיא נעדרת/מתה, אז למה של בת'אני המתה לא? היית מצפה שלמשטרה תהיה אחת כזו. אבל לאאאאא צריך למרוח את השטות הזאת עוד כמה פרקים.
וואי, שכחתי לגמרי מהרביעיה המקבילה הזו... אולי יש קשר באמת? אין לי שמץ, לא זוכרת כלום ממה שקרה איתן.

LemonLimeLilach

New member
נאיה ריברה ממשיכה להתחרפן

לפני 3 חודשים היא נפרדה מהארוס שלה ועשתה שם בלגאן בטוויטר. עכשיו מסתבר שהיא שמרה את תאריך החתונה והמקום, והתחתנה שם אתמול בתאריך המקורי עם מישהו אחר... ולקחה את מעצב השיער של קים קרדשיאן. WTF?

LemonLimeLilach

New member
בחדשה אחרות:

מארק סאלינג יוצא עם ילדה בת 19 (הוא בן 31)

איאן סאמרהולדר יוצא עם ניקי ריד, חברה מאוד טובה של נינה דוברב, שמן הסתם מעוצבנת מאוד על העניין. נינה ואיאן היו יוצאים לדאבל דייטים עם ניקי ובעלה לשעבר

עכשיו אף אחד ממכם לא יכול להגיד שאני לא מעדכנת ענייני רכילות!!!

חשבתי שאורלנדו נשוי...
מסתבר שג'סטין ביבר גנב לו את האישה

ראית שהוא הרביץ לו?!

o0Invisible0o

New member
חח קראתי אתמול שהיא התחתנה עם מישהו

3 חודשים אחרי ביטול האירוסים אבל לא ידעתי שהיא אשכרה שמרה את הכל ורק החליפה חתן.
זה כ"כ מצחיק אותי.
איפה משפחה וחברי אמת שיעזרו לה?
זה תמיד עצוב לי לראות אנשים נופלים ככה ואף אחד לא עוזר.
כאילו, סבבה אז היא תתגרש, זה לא העניין..אבל היא איבדה את הצפון לגמרי..

Rachel47

New member
צ'ירס- משהו כללי

ואו ההריון של דיאן הוסתר טוב מאוד עד לגבול מסויים שכבר אי אפשר to un see it

(אני מדברת על עונה שנייה)

o0Invisible0o

New member
יואו כולם מדברים על זה

שהוא ממש בלט ובכלל לא שמתי לב שראיתי!!
מה עבר עלי?

Rachel47

New member
כן מה ממש!

גם אני לא שמתי לב הרבה זמן למרות ששמתי לב שהיא נראית ממש שונה..בפנים, כי לא הראו שום חלק אחר שלה יותר..אבל..היא נראתה שונה יכולתי להשבע בזה
ואז כשחושבים אחורה כל הזמן הסתירו את הגוף שלה...ממש לא כמו פעם שרוב הזמן ראינו אותה מפזזת ברחבי הבר..
הפרק שהיא תקועה בתוך הביוב?

אני שמתי לב לזה בפרק שהוא מזמין את הכתבת הזו למלון שהוא היה עם דיאן ודיאן חושבת שהוא בעצם הזמין אותה
פרק משעשע למדי..

o0Invisible0o

New member
את בטוחה שאת בעונה השנייה

ולא השלישית? או שאני ממש מבולבלת או ש..המספור של הפרקים לא נכון?
אני זוכרת שהשחקנית בהריון עונה שלישית, אבל החלקתי את זה..ואז אני זוכרת בוודאות שהפרקים שקואץ' חסר הם בשלישית!

טוב בדקתי, שלי לונג בהריון בעונה השלישית וקואץ' חסר בעונה השלישית.
בכל מקרה, הוא נעדר מכמה פרקים בעונה בגלל שלשחקן היו לו בעיות לב.
יתייחסו לזה ברצינות בעונה הרביעית...

למעלה