סדרות

LemonLimeLilach

New member
חחחחחחח כן

הוא ומירנדה קר מזמן נפרדו

יותר טוב, שתלך לג'סטין ביבר
איזה אבסורד, ג'סטין ביבר רב עם אורלנדו בלום על אישה

אבל נראה שגם אורלנדו בעייתי - שיתחיל להסתובב עם נשים בגילו

LemonLimeLilach

New member
שקרניות

הכי משעמם שראיתי בחייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אומייגאד מה זה היה בכלל
הפסקתי כל רגע
וניקרתי
ותוך כדי עבודה
וואי וואי
אלי סתמי
אמילי ס-ת-מ-י
עזרא

הם עצבנו אותי ממש בפרק הזה

LemonLimeLilach

New member
ככה זה כשמוכרים דירות בזמן מלחמה

אין אנשים!!!

(וגם ברגיל האמת שעות הצהריים שקטות אצלנו אז אין מה לעשות...)

RenanaD

New member
אוקיי וואו, תקשיבי. התחלתי לראות את הפרק

בסביבות 21:30-22 בערך, וסיימתי רק עכשיו
אז כן, פרק מזעזע.
אגב, תקראי את מה שכתבתי בשבוע שעבר בהודעה עם הספוילר לספרים ותגידי מה דעתך!

משחקי הכס 4.02
אמגגגג ג'ופרי מת!!!!
מצד אחד - ישששששש סוףסוף!!!!
מצד שני - קיוויתי שמישהו יהרוג אותו באכזריות
אריה למשל חחח
אבל בואו נודה באמת, הוא היה רע מוצלח
פשוט זוועה שכזה.

זה דווקא נראה כאילו מרג'רי רצחה אותו עם העוגה או משהו

מוזר שסרסיי לא חשדה בה מיידית. עכשיו היא המלכה. שזה מעולה, למרות שלא מכירים אותה בדיוק, היא קצת מסתורית, אבל נראת טובה.
זו יכולה להיות גם מזימה של הנסיך הזה מדורן....

שאי וטיריון
הוא לא יכל להגיד לה פשוט שהם עלו עליה והם הולכים להרוג אותה בהקדם?!
ואיך קוראים לה (בריאן?) מאוהבת בג'יימי?! איך זה קרה?!
לא ברור לי.

יאו הפרצוף הנחנק של ג'ופרי. איך נהנו להראות לנו אותו
אני חושב שזו בין הפעמים היחידות שלא הסטתי מבט ממראה כזה, כי זה ג'ופרי!

אה והחליפו את השחקן של.... זה שנמצא עם קאליסי? שהיה בלונדיני עונה קודמת

יש סיבה לזה? זה משעשע כי נראה שזה אותו שחקן מסדרה אחרת, שאני לא אזכיר כי אולי לא תרצו לדעת או משהו.

משחקי הכס חצי מ-4.03
טוב, לא יודע למה חשבתי שזה טוב למרג'רי, עכשיו היא מודחת כמלכה?
והבן הקטן שלהם קיבל חתיכת קידום
מבקושי לראות אותו עכשיו הוא יהיה מלך?
בקטע שטיווין דיבר איתו זה דווקא נשמע כאילו הוא רצח את ג'ופרי.

יאו אונס ו-גילוי עריות? הם כאילו מחפשים איך לזעזע אותנו עוד יותר
איכס! (ג'יימי+סרסיי)

o0Invisible0o

New member
סיימתי לויס וקלארק.

אין לי מה להגיד. העונה הרביעית הייתה ממש ממש טובה! כאילו, שיפור משמעותי מהעונה השלישית והמזעזעת שכל כולה לויס וקלארק כ"כ כ"כ כ"כ מאוהבים אבל פשוט לא יכולים להיות ביחד שבא להקיא (באמת. אני חושבת שזה הOTP היחיד בהיסטוריית הOTP שלי שחשבתי שהזוג נהיה דביק מדי!
).
עונה רביעית הם פשוט נשואים ומנסים לשמור על השגרה בזמן שעלילות מעולות מתפתחות סביבם..ויש להם בעיות של זוג נשוי כמו ריביםםםםםם יאיי!!! למרות שקלארק מושלם!
אגב, יש ממש קו חזק לכל אורך הסדרה שלויס ממש מתלוננת על כך שהיא לא מושלמת כמוהו (לא במילים אלו, כמובן) שממש עצבן אותי. הוא לא אמיתי (כן, הוא חייזר אבל גם בתור חייזר הוא לא אמין.
).

עוד הערות-
תמיד חשבתי שלקס לות'ר מופיע ממש הרבה יותר בסדרה אבל הוא לא, הוא מופיע עונה ראשונה ואז פרקים פה ושם? כן. משהו כזה.
מה שכן, יש לו שני בנים, לשניהם הוא התכחש, שניהם מנסים להרוג את לויס ואז מתאהבים בה.
מה נהיה?
תוהה אם יש לזה גיבוי בקומיקסים.

אגב, אם כבר קומיקס- האויב האהוב עלי בסדרה הוא טמפוס אז הלכתי וחפרתי קצת והוא אכן הופיע בקומיקס אבל רק בשנות ה60! בספינאוף שמפתח את דמותו של ג'ימי אולסן!! ונכתב בעקבות סדרת הטלוויזיה המקורית של הרפתקאות סופרמן ששם, מסתמן, ג'ימי היה ממש scene stealer.
אז רציתי לקרוא קצת קומיקסים של סופרמן וטמפוס מסקרן אותי ממש אבל מה ספינאוף של ג'ימי? ומאיפה אמצא קומיקס משנות ה60? כמה מאכזב.

אה ודבר אחרון על העונה הרביעית- רק שני הפרקים האחרונים היו חלשים (במיוחד לסוף עונה אבל גם בכלל!) וזכרתי את הפרק האחרון ממש ממש טוב, הרבה יותר טוב מרוב הפרקים בעונה הזאת אבל חבל שהוא הכי לא סופי.
אני שונאת שסדרות לא יודעות שהן הולכות להיות מבוטלות!! סדרה צריך ל-ס-ג-ו-ר (גם סוף פתוח שנכתב במיוחד נחשב לסגור)

LemonLimeLilach

New member
תיאוריית משחקי הכס שמדברים עליה הרבה

בימים האחרונים! (לא מבינה כל כך למה...)

ספוילר ספרים??? אני לא ממש יודעת איך להגדיר את זה, כי זה משהו שעדיין תיאוריה לקוראי הספרים אבל הם ממש בטוחים בזה
ובכל מקרה הרמזים הם דברים שלא כל כך דובר עליהם בסדרה...
בקיצור זה יכול להיות אמיתי אז מי שלא קרא ולא רוצה לדעת את ההמשך לא להמשיך הלאה...

R+L=J

ג'ון סנואו הוא בעצם הילד של ליאנה סטארק ורייגר טרגריין.

discuss? (מישהו הגיע עד לפה?
)

Moreiro

New member
ראיתי את זה (ספוילר?)

הייתי צריכה לראות איזה שלושה סרטונים שמסבירים את התאוריה הזו ולעצור כל רגע כדי להבין מי זה מי ולנסות להיזכר מה הלך שם... עדיין לא לגמרי הבנתי וזו גם הסיבה שאני רוצה לקרוא את הספרים כי כשאתה קורא משהו הפרטים הקטנים נכנסים לך יותר טוב מאשר משהו שזרקו בסדרה (מי זוכר בכלל את נד מדבר על אחותו בעונה הראשונה?)...
רק לא הבנתי מאיפה הגיע ה- R+L=J
זה רשום איפשהו ומשם התחילו לפתח את התאוריות או שזה פשוט תמצות של מה שהתאוריה אומרת?

Moreiro

New member
אני אשמח

נראה לי שעיקר הבעיה היא שאני לא מצליחה להבין מה קרה שם בעבר עם כל הטארגריאנים והמלך המטורף וכו'

LemonLimeLilach

New member
ספרים

רייגר טרגריין (הבן של המלך המשוגע) חטף את ליאנה (יש גם תיאוריה שהיא הלכה מרצון... אז זה לא ברור עדיין) וזה מה שהביא לפריצת המרד (אם אני זוכרת נכון, רוברט היה אמור להתחתן איתה). באיזשהו שלב הם הלכו לקחת את ליאנה (אחרי שהרגו את המלך והבן) מהמקום שבו היא הייתה. פה מתחילה התיאוריה- על המגדל שהיא הייתה בו היו שומרים והם מצאו אותה מתבוססת בדמה, ושם היא גרמה לנד להבטיח לה משהו. אז התיאוריה אומרת ככה- למה היו שומרים על המקום ולא על הילדים של המלך? למה היא מתבוססת בדם? אז כי היא ילדה, והשומרים היו שם בכדי לשמור על הנסיך הקטן החדש. זה מתחבר להבטחה של נד שאנחנו לא יודעים מה היא, וההשערה היא שהיא לשמור על הילד/לגדל אותו.

מכאן מתחברים לדברים אחרים- האופי של נד (שלא מתאים לו לבגוד), זה שבמהלך הספר הראשון יש כל מיני אזכורים לדברים שנד עשה/שיקר ומשלם עליהם עד היום וכן הלאה. ויש אזכורים לזה שאריה דומה לליאנה ושג'ון דומה לאריה

והאמת שזה נשמע אמין. רק שעכשיו בדיוק קראתי כתבה על 7 תיאוריות הארי פוטר שלא התגשמו
ויש מצב שזה גם יכול להיכנס לשם.

אז אם ג'ון הוא הבן של רייגר וליאנה אז דאנריס היא הדודה שלו... ויש לזה השפעה על המלוכה/מלחמה. וזה נורא מגניב!

Moreiro

New member
תודה, זה בערך מה שראיתי בסרטון באמת

אני רוצה לראות את הכתבה על הארי פוטר!
בעולם הזה אני מכירה כל פיפס וכל פיפסון...

LemonLimeLilach

New member
בהארי פוטר

זה היה תיאוריות כמו
רון ודמבלדור הם אותו בן אדם
הארי היה בבית של ההורים שלו כשהם נרצחו (ע"י שימוש במחולל זמן. בסוף יצא שזה היה סנייפ)
הארי הוא צאצא של גריפינדור
וכאלה

RenanaD

New member
לא ראיתי עדיין "שקרניות", אבל משהו משעשע

הופתעתי להתקל בזה בטאמבלר, אף פעם לא הופיעו לי שם דברים שקשורים לסדרה...

למעלה