הסוף מבחינת רורי היה מושלם לדעתי.
היא ילדה בת 12 בערך, עזבו אותה בשקט.
ממש אהבתי את זה שאחרי שהיא הייתה די פסיבית לאורך רוב הסדרה, שפשוט נפלו עליה בחורים והיא עברה מאחד לאחד בלי לעשות שום דבר או להחליט יותר מידי, היא בוחרת לעשות משהו אמיץ ולהסתכן ולחשוב על עצמה.
זה אמנם סוף הסדרה אבל אני אוהבת את זה שלא חייבים לסגור כל דבר בהפי אנד וביי במיוחד כשמדובר בדמות של הילדה. תנו לה לחיות.
אני גם חושבת שלוגן היה לגמרי מתאים בשבילה (למרות שאני בצפייה החוזרת שלי עדיין בעונה 4 ולא ממש זוכרת כלום מההמשך) אבל סו וואט, יש להם מספיק שנים באוף סקרין לחזור אחד לשני אם הם רוצים.
אם כבר, יו - נפלא שרורי מסיימת לבד. די כבר שתמיד יש לה מעריץ. די.
ד"א, את דין תמיד ממש חיבבתי, וברור שאמורים לשנוא את מה שקורה לו אחרי שהוא מתחתן - אבל אפילו זה לא היה כזה נורא בעיני.
מה שכן, בצפייה חוזרת הבנתי כמה ג'ס היה גרוע! אני זכרתי אותו כממש מתאים לזמנו, כן. אבל.. אבל.. לא!! הוא פשוט חרא לאורך כל הדרך ואף פעם לא באמת מכפר על שום דבר מזה.
בנוגע ללורליי, אוף איתם.
בלי קשר אם זה הבחירה הנכונה עם לוק או לא, הם כתבו אותם כל-כך גרוע!! תמיד הזוגות כתובים משעמם ומיותר, אבל אצלם זה פשוט היה הדבר הכי עלוב וחסר חיים בהיסטוריה של הטלוויזיה.
כמו גם, תמיד להוסיף דמות של ילדה מעצבנת ותקועה זה רעיון רע.
במיוחד כשהיא עד כדי כך מעצבנת. אני ממש לא זוכרת מה קרה עם כריס אחרי עונה 4, אבל בא לי לצרוח על לורליי לברוח מלוק רק כדי להתרחק מהילדה המעצבנת הזאת.