סדרות

RenanaD

New member
סדרות

"קוגר טאון", "שקרניות", "גלי"... מה נהיה מיום רביעי שלי

RenanaD

New member
"שקרניות"

ספנסר מעציבה אותי. ממש. הלוואי שהיא תתאפס על עצמה כבר
ומה הסיפור עם האת?
פייג' הזאת, חתיכת חוצפנית! מי the fuck את חושבת שאת, שככה מרשה לעצמך להתערב? ועוד להציב אולטימטומים?! לכי קיבינימט, חוצפנית. ואמילי הזאת גם כן, חסרת עמוד שדרה! בחורה מסכנה חוטפת לך מעטפה עם פאקינג 5000 דולר ואת לא חוטפת בחזרה? עושים מולך קצת שרירים אז את עוד חושפת את כל סודות העולם?! איך התעצבנתי. לפני פרק וחצי היא כמעט ניתקה קשרים עם החברה הכי טובה שלה (ספנסר), עם האשמה שבגללה אלי ברחה מהמפגש שלהן. אז עכשיו היא פתאום מפטפטת על זה עם איזו רנדומלית? טפשה
סצינה תלושה מהמציאות.
הבכי המזויף של אריה בהתחלה היה פשוט מפגר
שום שריר לא זע ולא נע בפנים שלה, אבל הדמעות לא הפסיקו לרדת מעין שמאל באותו מסלול
בטח דחפו לה טיפות, שחקנית גרועה. מה שכן, איזה כיף היה לה בטח לעשות את הסצינה עם חירוב הדירה של עזרא! ואני ממש מקווה שהוא לא יפרסם את הספר המחורבן... זה ממש "הרצחת וגם ירשת".
יואו, מזל ש-"רייבנסווד" בוטלה... כיילב חייב לחזור כבר! ההורמונים המבוזבזים משתלטים על האנה והיא רצה לנשק כל זכר פנוי בסביבה. בהתחלה זה היה הידיד הכפיל של וונטוורת' מילר, עכשיו השוטר הכפיל של טום קרוז... מה יהיה? היא מתפזרת!

Rachel47

New member
גלי

לא כי היה פרק טוב או משהו כזה פשוט כי אשכרה יש לי מה להגיד

רייצ'ל פאקינג צודקת במאה אחוז!!!

היא נכנסה עם ריין און מיי פרייד והייתי בשוק!!!!!
גם להשתמש בשיר הזה
גם להגיד שהיא הייתה איתה בתיכון (שזה אמור לרגש מישהו?!) היא עשתה הכל כדי לגרום לכך שהיא תקבל את התפקיד בטוח אפילו שהיא ידעה כמה זה ירתיח ויכעיס ויפגע ברייצ'ל!
ואוקיי..אני מבינה את זה..באת לניו יורק..את רוצה עבודה..את רוצה להתקבל למשהו
אחלה
כל דבר! שלא פוגע במישהי שהייתה רק ממש בסדר איתך!!!
נקודה!!

אז
אולי רייצ'ל ממש תופסת תחת מאז שהיא "כוכבת"
והיא כן..אני לא אומרת שלא
אני לא אומרת שזה לא מעצבן ומגעיל ואאוט אוף קרקטר
אבל..היי..היא נולדה להיות כוכבת
ולבוא ככה מאחורי הגב שלה
ממש התעצבנתי וזה לא בסדר בעיניי

וזהו תכלס
רק השיר של סנטנה ורייצ'ל עם הסט והדלתות היה סבבה..כל השאר היו לא משהו...

limors2

Well-known member

לקחת לרייצ'ל את השיר הזה זה גבול שאסור לעבור

אבל סנטנה עשתה אותו טוב, במיוחד בחצי השני.

אני מתה על השיר של הדארקנס, והביצוע שלהם היה ממש ממש חיוור בהשוואה אליו.

RenanaD

New member
אהבתי/חיבבתי כמעט את כל השירים בפרק

וזה כ"כ נדיר בשנים האחרונות

גם אני לא האמנתי שהיא גנבה לה את השיר. איזו ביץ'! משחקת אותה נחמדה עד הנקודה שבה היא יכולה להרוויח משהו בשביל עצמה, ואז "ביי שלום".
מה שכן, הקטע שרייצ'ל קרעה את התמונה המשותפת שלהן וזרקה את החתיכות מאחורי הגב היה הדבר השני הכי טוב שהיא אי פעם עשתה בסדרה הראשון. הדבר הראשון? הכאפה שהיא הכניסה לסנטנה באמצע הסיבוב

limors2

Well-known member
לא זוכרת

כאפה, אבל קריעת התמונה הייתה כ"כ מפגרת ונפלאה

RenanaD

New member
שסנטנה החוצפנית הזאת קראה

לה "נמוכה" וכו' במסגרת ההעלבות הכלליות שלה, רייצ'ל התכופפה למשהו על המיטה ואז הסתובבה אחורה סיבוב מופלא והעיפה לה כאפה נהדרת
החזרתי לראות שוב!

limors2

Well-known member
עדיין לא זוכרת.

אני לא ממש רואה את הפרק, חוץ מהשירים

אבל הוא עדיין במחשב אז אבדוק מאוחר יותר!

limors2

Well-known member
קומיוניטי

הפרק שיעמם אותי בטירוף, ומה היה הטוויסט העלוב הזה? צ'אנג היה מת כל הזמן הזה? הוא הוזה? הם הוזים? זה אמור לעניין אותי?

o0Invisible0o

New member
אני בעונה השישית של גילמור

האמת רחוק אל תוך העונה ו..אני ממש לא מרוצה. יואו. איזה עונה בלתי נסבלת. אבל תגידו רגע, אני חושבת שכל הילדות שלי היא שקר, לא היה עניין שלם שאיימי שרמן עזבה את הסדרה ואז היא נהרסה? כי לפי הקרדיטים בכל פרק היא עדיין המפיקה בפועל והיא עדיין כותבת פרקים וזה גרוע.
מה היה שם? מה היה השינוי שכביכול הרס את העונות האחרונות? אני כ"כ מבולבלת.

נ.ב הצפייה החוזרת הזו הרסה אותי ואני חושבת שה OTP של חיי, לור ולוק היה בעצם שגוי ולא מתאים, לורליי מתאימה לכריס בכלל.
עם זאת, עד שכבר שמו אותם יחדיו אז הוא עשה הכל כדי להיות הבנזוג המושלם ואז היו צריכים דרך להרוס את זה והפכו אותו לטמבל חסר רגישות ועיוור לכל תחושותיה של לורליי (ובכל עונותיה של בנות גילמור הוא לא היה כזה) וזה מה שהכי מעצבן בעונה השישית.

עוד תובנות- אני חושבת שלוגן הכי התאים לרורי מכל בני הזוג שלה, זה לא הופך את הסוף ליותר סביר או הגיוני, זה עדיין גרוע מה שקורה שם בסוף אבל בין דין-ג'ס-לוגן ואולי אפילו מרטי (למרות שמי יודע) לוגן היחיד שבאמת התאים לרורי.

ועשיתי סקר איזה בחור מבנות גילמור מתאים לך וקיבלתי כריס.
אני חושבת אגב שאם זה היה חידון איזה דמות את בבנות גילמור הייתי יוצאת לוק אז המחשבה הזו של לוק וכריס יחדיו משעשעת אותי להפליא.

LemonLimeLilach

New member
נראה לי שהיא עזבה בעונה ה7

בצפייה חוזרת גם אני חיבבתי את כריסטופר עם לורליי... לורליי ולוק היו "ה"זוג ולכן תמכנו בהם עד מוות. אמממממ זה עדיין נכון כזה כי זה מה שהם גרמו לנו לעשות עם כל האהבה הלא ממומשת ולוק שהיה כזה חמוד מאוהב בה... והם הרסו את זה לגמרי עם איך שקוראים לה (אפריל? ונסה מראנו!) זה פשוט ספציפית הסטוריליין הזה שהיה כל כך מפגר והרס ממש.

וגם אני הייתי בעד לוגן! נראה לי שלאורך הזמן הייתי בעד שלושת הבנים. כל אחד בזמן שלו!! כלומר, דין בעונה 4- מ-מ-ש לא. דין היה מתאים להתחלה, ג'ס היה מתאים מתי שהוא היה, ולוגן היה מתאים לסוף והייתי נורא עצובה מהסוף

Kill Bernard

New member
הסוף מבחינת רורי היה מושלם לדעתי.

היא ילדה בת 12 בערך, עזבו אותה בשקט.
ממש אהבתי את זה שאחרי שהיא הייתה די פסיבית לאורך רוב הסדרה, שפשוט נפלו עליה בחורים והיא עברה מאחד לאחד בלי לעשות שום דבר או להחליט יותר מידי, היא בוחרת לעשות משהו אמיץ ולהסתכן ולחשוב על עצמה.
זה אמנם סוף הסדרה אבל אני אוהבת את זה שלא חייבים לסגור כל דבר בהפי אנד וביי במיוחד כשמדובר בדמות של הילדה. תנו לה לחיות.
אני גם חושבת שלוגן היה לגמרי מתאים בשבילה (למרות שאני בצפייה החוזרת שלי עדיין בעונה 4 ולא ממש זוכרת כלום מההמשך) אבל סו וואט, יש להם מספיק שנים באוף סקרין לחזור אחד לשני אם הם רוצים.
אם כבר, יו - נפלא שרורי מסיימת לבד. די כבר שתמיד יש לה מעריץ. די.

ד"א, את דין תמיד ממש חיבבתי, וברור שאמורים לשנוא את מה שקורה לו אחרי שהוא מתחתן - אבל אפילו זה לא היה כזה נורא בעיני.
מה שכן, בצפייה חוזרת הבנתי כמה ג'ס היה גרוע! אני זכרתי אותו כממש מתאים לזמנו, כן. אבל.. אבל.. לא!! הוא פשוט חרא לאורך כל הדרך ואף פעם לא באמת מכפר על שום דבר מזה.

בנוגע ללורליי, אוף איתם.
בלי קשר אם זה הבחירה הנכונה עם לוק או לא, הם כתבו אותם כל-כך גרוע!! תמיד הזוגות כתובים משעמם ומיותר, אבל אצלם זה פשוט היה הדבר הכי עלוב וחסר חיים בהיסטוריה של הטלוויזיה.
כמו גם, תמיד להוסיף דמות של ילדה מעצבנת ותקועה זה רעיון רע.
במיוחד כשהיא עד כדי כך מעצבנת. אני ממש לא זוכרת מה קרה עם כריס אחרי עונה 4, אבל בא לי לצרוח על לורליי לברוח מלוק רק כדי להתרחק מהילדה המעצבנת הזאת.

למעלה