דוקטור הו - כמעט סיימתי עונה 3
מישהו מוכן להסביר לי איך בתוך פחות משבוע, כשכל יום בשבוע הזה יצאתי מהבית ב7 בבוקר וחזרתי ב00 בלילה, הצלחתי כמעט לסיים 3 עונות?! איך זה קרה?!
(יש טעם לסמן
? לא יודעת
בכל מקרה ספוילרים עד אמצע עונה 3)
טוב אז ללא ספק אהבתי! שוב, מפלצות חייזרים וכל זה פחות מעניין, ההומור והבדיחות וכל ההתנהלות הרבה יותר. כבר עונה וחצי עם טננט, והוא חמוד ממש ומצחיק והכל, אבל אני עדיין אוהבת יותר את אקלסטון
הוא היה הרבה יותר ציני והיה לו משהו מטורף בעיניים שאהבתי. ממש מבואסת שהיתה לו רק עונה אחת. בכל מקרה, טננט גם סבבה ואני ממש מפחדת מהבא בתור, הוא לא נראה כמו מישהו שאני אוהב בכלל (למרות ששמעתי שבאיזשהו שלב זה משתפר), והוא גם באמת נראה כמו חייזר
כמו דברים שמוזרים לי שאולי פספסתי ואולי ידברו עליהם בעתיד אבל בכל אופן:
1. אם טיים לורדס שמתים יכולים להתחדש, איך כולם מתו במלחמת הזמן ולא פשוט התחדשו?
2. אם כל הזמן מתברר שעוד ועוד דאלקס שרדו את המלחמה - למה הוא כל כך נעול על זה שאין גם טיים לורדס שהצליחו להימלט? (אני די מאמינה שבאיזשהו שלב כן יגלו שיש עוד מישהו... אבל נראה)
3. בסוף עונה 2 הארבעה דאלקים שהיו בכת מנסים להשתלט על לונדון ויש את כל הסיפור איתם ועם הסייברמנים - זה בשנות האלפיים. בתחילת עונה 3 אותם ארבעה מנסים להשתלט על לונדון בשנת 1930 ושלושה מתוכם מתים בדרך. זה לא אמור להשפיע איכשהו על מה שקורה בשנות האלפיים? יש כאן איזשהו חור לדעתי...
סוף עונה 2 - אני אשקר אם אומר שלא הזלתי דמעה
היה ממש עצוב כל הסיפור עם רוז וזה. למרות שהייתי בטוחה שהיא תמות ובסוף הכל הפילי אבר אפטר. נו, ניחא. IMDB טוענים שבילי פייפר (וגם אקלסטון!) השתתפה בהרבה יותר פרקים ממה שהיו בשתי העונות הראשונות, אז אני מקווה שזו לא טעות ושעוד יהיה איתה משהו בהמשך.
אה, ואחרי הדמעות ראיתי
את זה ונשפכתי מצחוק
עונה 3 - מרתה בסדר, קצת מעצבנת, תוך רגע מתאהבת בו ו"בוהו למה הוא לא אוהב אותי". בעע. אבל היה איזשהו פרק עם שייקספיר והמכשפות ששייקספיר ניסה לאלתר מילים שיגרשו את המכשפות והוא נתקע בלי מילה אחרונה ואז מרתה זרקה "אקספליארמוס" והוא השתמש בזה ואני פשוט צחקתי בקול ונראה לי שהערתי את כל הבית
אז קצת סלחתי לה.
וסימנים שבאמת נכנסתי לזה חזק -
היום ישבתי עם חברה בבנדיקט ואכלתי ארוחת בוקר ואז הזמנתי גם פנקייקס שוקולד והם ענקיים! ועוד אחרי הארוחה ממש בקושי היה לי מקום. ונשאר לי איזה חצי מהפנקייק האחרון וכנראה שבאיזשהו שלב הסתכלתי עליו במבט נוגה כזה של "אני חייבת לסיים אותך" ואז חברה שלי אמרה משהו כמו "את מסתכלת עליו ככה שזה נראה כאילו את רוצה להגיד לו משהו" ולא יכולתי להתאפק פשוט פלטתי (כמובן עם הסאונד המתאים והכל): "EXTERMINATEEEEEE"
צחקתי מעצמי עוד שעה אחר כך
טוב זהו חפרתי