סדרות

ניסיתי את הראשונה עוד כשזה יצא, וזה לא הצליח לעניין אותי.
השנה חשבתי לנסות שוב, אבל עדיין לא היה לי כח לעונה הראשונה, אז ראיתי פרק ספיישל שסיכם את העונה, והמשכתי לעונה השנייה חח
והפעם זה הצליח להשאיר אותי. לפחות בנתיים..

Rachel47

New member
אני דווקא אוהבת את העונה הראשונה

אני

יש שני שחקנים שאני אוהבת בעונה 2 (שאני עכשיו בתחלה שלה כי אני רואה בקצב של יס)
אז שיס שמו שידור חוזר התחלתי לעקוב אחריה כדי לראות אותם אבל סדרה מצא חן בעיני בלי קשר (חוץ מכמה דברים שבטח עוד לא הגעת אליהם)

Rachel47

New member
אני בפרק 17 בעונה הראשונה

והחלק שהכי מפריע לי כרגע בפרקים האלה זה ש...כולם פאקינג יודעים!!! הוא כל פרק מספר לעוד מישהו ועוד מישהו!
טומי??!?!?!??!???????????!!!!!!
סירייסלי?!?!?!

סבבה לספר לדיג כפרעליו
סבבה להביא את המושלמת שמתעסקת במחשבים (אומייגאד שיהיו ביחד לוראל מי?!?!?!?..שזאת הייתה התגובה שלי להלנה אבל אהבתי הסודית תמיד הייתה פליסיטי)
אבל לספר לטומי?!

אתה לא יכול להיות ויג'ילנטי סודי אם אתה פאקינג מספר לכולם!!!!!!!!

חח טוב סתם לקחתי את זה קשה בסוף הייתה לזה סיבה מפגרת שאני מוכנה לקבל
חוצמזה הסדרה די תפסה אותי ואני ממש נהנית והוא חתיכי!

מה הקטע עם פליסטי?

אני מוצאת שהרבה מחבבים אותה ולא חושבים שהיא מעצבנת

מצד שני אותי גם אוליבר מעצבן אותי והוא לא חתיכי בכלל

אני אהבת את טומי
ואת טומי ולורל הם כאלה מושלמים
ואני אוהבת גם את בחור הזה שאיתו באי

זה באמת טיפשי שהוא מספר לכולם מצד שני זה טיפשי שהוא צריך לספר והם לא מבינים את זה לבד
כי זה כזה שקוף

Rachel47

New member
אני משוגעת עליה!

אוליבר נורא נורא מעצבן אבל זה כאילו כמעט מצופה ממנו בתור הדמות הזו
את דיגל אני מאוד אוהבת
וגמני חושבת שטומי-לוראל זה נהדר ואין לי רצון לראות אוליבר-לוראל
אפילו שזה אנד גיים

זה שאיתו באי זה קריקסוס מספרטקוס אז כל פעם שהוא מופיע אני רואה את קריקסוס..והדיבור שלו משעשע

והקטע שהוא כן צריך לספר וזה שקוף וזה זה סתם בגלל כל עניין הסופר הירוז
כמו באטמן שזה כבר נהיה מגוחך שאפחד לא יודע שזה הוא...

Moreiro

New member
דוקטור הו - כמעט סיימתי עונה 3

מישהו מוכן להסביר לי איך בתוך פחות משבוע, כשכל יום בשבוע הזה יצאתי מהבית ב7 בבוקר וחזרתי ב00 בלילה, הצלחתי כמעט לסיים 3 עונות?! איך זה קרה?!

(יש טעם לסמן
? לא יודעת
בכל מקרה ספוילרים עד אמצע עונה 3)

טוב אז ללא ספק אהבתי! שוב, מפלצות חייזרים וכל זה פחות מעניין, ההומור והבדיחות וכל ההתנהלות הרבה יותר. כבר עונה וחצי עם טננט, והוא חמוד ממש ומצחיק והכל, אבל אני עדיין אוהבת יותר את אקלסטון
הוא היה הרבה יותר ציני והיה לו משהו מטורף בעיניים שאהבתי. ממש מבואסת שהיתה לו רק עונה אחת. בכל מקרה, טננט גם סבבה ואני ממש מפחדת מהבא בתור, הוא לא נראה כמו מישהו שאני אוהב בכלל (למרות ששמעתי שבאיזשהו שלב זה משתפר), והוא גם באמת נראה כמו חייזר

כמו דברים שמוזרים לי שאולי פספסתי ואולי ידברו עליהם בעתיד אבל בכל אופן:
1. אם טיים לורדס שמתים יכולים להתחדש, איך כולם מתו במלחמת הזמן ולא פשוט התחדשו?
2. אם כל הזמן מתברר שעוד ועוד דאלקס שרדו את המלחמה - למה הוא כל כך נעול על זה שאין גם טיים לורדס שהצליחו להימלט? (אני די מאמינה שבאיזשהו שלב כן יגלו שיש עוד מישהו... אבל נראה)
3. בסוף עונה 2 הארבעה דאלקים שהיו בכת מנסים להשתלט על לונדון ויש את כל הסיפור איתם ועם הסייברמנים - זה בשנות האלפיים. בתחילת עונה 3 אותם ארבעה מנסים להשתלט על לונדון בשנת 1930 ושלושה מתוכם מתים בדרך. זה לא אמור להשפיע איכשהו על מה שקורה בשנות האלפיים? יש כאן איזשהו חור לדעתי...

סוף עונה 2 - אני אשקר אם אומר שלא הזלתי דמעה
היה ממש עצוב כל הסיפור עם רוז וזה. למרות שהייתי בטוחה שהיא תמות ובסוף הכל הפילי אבר אפטר. נו, ניחא. IMDB טוענים שבילי פייפר (וגם אקלסטון!) השתתפה בהרבה יותר פרקים ממה שהיו בשתי העונות הראשונות, אז אני מקווה שזו לא טעות ושעוד יהיה איתה משהו בהמשך.
אה, ואחרי הדמעות ראיתי את זה ונשפכתי מצחוק

עונה 3 - מרתה בסדר, קצת מעצבנת, תוך רגע מתאהבת בו ו"בוהו למה הוא לא אוהב אותי". בעע. אבל היה איזשהו פרק עם שייקספיר והמכשפות ששייקספיר ניסה לאלתר מילים שיגרשו את המכשפות והוא נתקע בלי מילה אחרונה ואז מרתה זרקה "אקספליארמוס" והוא השתמש בזה ואני פשוט צחקתי בקול ונראה לי שהערתי את כל הבית
אז קצת סלחתי לה.

וסימנים שבאמת נכנסתי לזה חזק -
היום ישבתי עם חברה בבנדיקט ואכלתי ארוחת בוקר ואז הזמנתי גם פנקייקס שוקולד והם ענקיים! ועוד אחרי הארוחה ממש בקושי היה לי מקום. ונשאר לי איזה חצי מהפנקייק האחרון וכנראה שבאיזשהו שלב הסתכלתי עליו במבט נוגה כזה של "אני חייבת לסיים אותך" ואז חברה שלי אמרה משהו כמו "את מסתכלת עליו ככה שזה נראה כאילו את רוצה להגיד לו משהו" ולא יכולתי להתאפק פשוט פלטתי (כמובן עם הסאונד המתאים והכל): "EXTERMINATEEEEEE"
צחקתי מעצמי עוד שעה אחר כך

טוב זהו חפרתי

limors2

Well-known member
התמונה

יש כמה אנשים שאוהבים את אקלסטון יותר מטטנט אז אני לא אגיד בביטחון שיעבור לך, אבל הם נדירים
כי טננט נפלא. ממש.
מאט (הדוקטור הבא) קצת קשה להסתגלות בהתחלה, אבל זה בעיקר בגלל שכ"כ נקשרים ואוהבים את טננט. אולי אם תמשיכי לא למות עליו (לא סביר
) יהיה לך יותר קל להתחבר אליו.
אבל הוא באמת נהיה ממש מעולה. הוא מביא לדמות דברים שהשחקנים הקודמים לא הצליחו להעביר בצורה כ"כ משכנעת.
והצטלמתי איתו אז זו נקודה לזכותו

1. זה לא שהם מתו, הם פשוט הושמדו. כולם בבת אחת. לא היה להם זמן להתחדש.
2. כנראה שהטיימלורדס היו הרבה יותר מסורים למלחמה, אולי כמה דאלקים הבריזו

3. People assume that time is a strict progression of cause to effect, but *actually* from a non-linear, non-subjective viewpoint - it's more like a big ball of wibbly wobbly... time-y wimey... stuff.
+ time can be re-written
ובגדול, נהנים מהסדרה הרבה יותר אם לא מחפשים להיות נאמנים ב100% לכל קו זמן. לפעמים היוצרים נותנים לעצמם קצת יותר חופש פעולה.

סוף עונה 2 נוראי. אחד מהדברים הכי קורעי לב בסדרה, בכל צפיה

ומרתה אכן מזעזעת

Moreiro

New member
שלא תביני אותי לא נכון

זה לא שאני לא מתה על טננט
כי הוא היה ממש, ממש, ממש מעולה!
פשוט מרגישה שזה היה פספוס שהיתה לאקלסטון רק עונה אחת... לדעתי אם היו לו שתיים או שלוש התחרות היתה הרבה יותר צמודה... בכל מקרה אין ויכוח על זה שטננט היה נהדר.
סיימתי אתמול עונה 4 והיה ממש עצוב
איך שהוא התעצבן על זה שהוא שרד הכל ובסוף סבא של דונה הוא זה שדפק 4 פעמים
ואיך שהוא הלך לראות את כולם פעם אחרונה והכל

מעניין אם הדמויות יחזרו שוב לבקר גם בעונות הבאות (אני יודעת שטננט חוזר מתישהו כי ראיתי תמונות שלו עם מאט סמית', בטח באחד הספיישלים, אבל המלווים והכל, כי זה נראה כאילו סגרו את הסיפורים של כולם)

ראיתי בינתיים פרק אחד עם מאט סמית', לא היה כזה נורא כמו שחששתי אז בינתיים אני אופטימית

וכן זכור לי שהיתה לך פעם תמונת פרופיל איתו, איך זה קרה?!

אוף, אני מתקדמת מהר מדי, עוד איזה שבוע ייגמר לי

limors2

Well-known member
אוי, קחי את הזמן.

עונה 8 לא צפויה להגיע לכמה חודשים טובים

זה באמת ממש פספוס שאקלסטון לא נשאר יותר, בצפיה הראשונה שלי בזבזתי חצי מהפרקים איתו במוד של "איפה טננט הזה שכולם(ן) מדברים עליו" ורק בפרקים האחרונים ממש הערכתי אותו. אבל היו חילוקי דיעות בינו לבין המפיקים והוא עזב ממש לא מרוצה, ברמה כזו שהוא לא רצה לחזור אף פעם

טסתי בצורה חצי ספונטנית (התראה של משהו כמו חודש) לכנס מעריצים לא רשמי של הסדרה בלונדון, בעיקר כדי לראות אל אלכס קינגסטון (ריבר
). היא ביטלה כמה ימים לפני הכנס, אבל מאט עדיין היה שם ביחד עם עוד אורחים ושחקני משנה והיה ממש ממש מגניב
והיא כ"כ נחמד! וממש נחמד לילדים

למעלה