סדרות?

RenanaD

New member
סדרות?

אין לי שום דבר חדש בשבועיים הקרובים, איזה מוזר

אה, היום קראתי איפשהו שהעונה השישית של "דה ווייס" ארה"ב מתחילה עוד חודשיים! ורק שלשום היה הגמר של העונה החמישית! חאלס, הם חייבים להפסיק עם זה כבר... נמאס. והשופטים שוב מוחלפים, במקום כריסטינה וסילו גרין מחזירים את שאקירה ואשר. אני לא חושבת שאצפה בה. גם ככה אני רואה את כל התכניות בדילוגים ומתעניינת בשופטים יותר מאשר במתמודדים, אז עכשיו שכריסטינה שוב לא תהיה? יאללה, שחררו אותי

o0Invisible0o

New member
כן, אין כלום לראות.

חג מולד ואחרי זה סתם פגרה מטופשת. היום אין לי כלום אבל בשבועיים הקרובים יש לי הבלחות ו'שרלוק' שיתחיל ויגמר לפני שנספיק לקלוט בכלל כי זה רק שלושה פרקים לעונה. ><

יאללה, תפסיקי לראות! חבל על הזמן שאת מבזבזת על זה אם גם ככה לא מעניין אותך.
אני מקווה שכריסטינה עוזבת לטובת עשייה מוזיקלית משובחת, כי אז אני לגמרי בעד. השת"פ שלה בשיר say something זה אחד הדברים האהובים עלי עכשיו.

LemonLimeLilach

New member

הלוואי שהיא גם תמשיך לשיר ככה ברגוע, זה כל כך הרבה יותר טוב מהצרחות שלה!

RenanaD

New member
כן

שתוציא מוזיקה חדשה ונורמלית, לא אהבתי את רוב מה שעשתה לאחרונה

LemonLimeLilach

New member
שאקירההההההההה

אין לי כוח לראות דה וויס עד הסוף אבל מה שראיתי בעונה הקודמת שלה היא הייתה פשוט מושלמת

RenanaD

New member
היא חמודה ואמפתית

ויש לה אוצר מילים פסיכי, שאר השופטים האמריקניים השתגעו ממנה

Moreiro

New member
נגמרה העונה של אקס פקטור (האמריקאי)

מישהו רואה את זה או שאני בדד במערכה?

limors2

Well-known member
אה, אז התוצאות יצאו סופסוף?

אני מורידה לאחיות שלי וכל הצהריים חיפשתי, עד שהתייאשתי. למה זה יוצא כ"כ מאוחר?!

Moreiro

New member
אולי זו השעה שזה משודר בה...

אין לי מושג
חיפשתי באיזה 18:00 וכבר היה...
שלחתי לך בפייסבוק לינק למקרה שעדיין לא מצאת

limors2

Well-known member
כבר היה? זה מאוחר!

זה משודר ב3:00 שעון ישראל, ומופיע להורדה מיליון שעות אחרי זה.
אפילו SNL שמשודרת ב6:30 בד"כ כבר זמינה להורדה ב9-10!

limors2

Well-known member
יש לי ממש טיפה.

מיי ליטל פוני, פרק של אסנל שצפוי להיות ממש טוב ולוסט גירל. וכמובן ספיישל הכריסטמס של דוקטור הו

אבל עוד שבוע וחצי כבר יש יותר- שרלוק וקומיוניטי והמפץ ושון מציל את העולם(
) ושיימלס

LemonLimeLilach

New member
ניקיטה

לא שאני לא שמחה לראות את ניקיטה ואלכס שוב ביחד, כי אני ממש ממש כן שמחה, אבל זאת הפעם השלישית בערך העונה שניקיטה עוזבת את מייקל בירקהוף והשאר והולכת לבד ונמאס לי ממנה. למה היא כזאת מפגרת כל הזמן? ולמה היא לא מבינה שזה לא נכון ושבסוף היא תמיד צריכה את העזרה שלהם. מעצבנת

אני לא הבנתי את זה כמוך, זה נראה יותר כאילו ההודעה שסאם בא למסור קשורה להשתתפות שלהם...
גם כל הקריינות ברקע (למרות שהייתה מכוונת לאלכס) אמרה I Need You. ובמיוחד שכמו שאמרת אני לא חושב שהם יחזרו שוב על הקטע הזה...
מה שכן, יש מצב שהיא תגיד שהם לא יכלו להשתתף כי הם היו מוקפים בבסיס צבאי ואלכס היחידה שהייתה 'חופשייה'.

אבל יאו, אני לא מאמין שעוד פרק אחד זה נגמר

אני ממש אוהב את הסדרה הזאת. וזה עצוב לי שהיא נגמרת.
ריאן
זה היה ממש עצוב.
חשבתי שיחזירו את פרסי מהמתים והוא בעצם יהיה ראש ה-SHOP

אלכס וסאם- מאיפה זה בא
זה מרגיש לי קצת מאולץ. כאילו, הבחור היה מאוהב עד לפני שניה בניקיטה (אומנם זה היה אוון...). בכלל, הם לא נראים מתאימים

אה וההתחלה- ניקיטה עקרת בית נואשת
שיעשע אותי.

ניקיטה ואלכס

אעעע איך הם יסגרו את זה בפרק?!
חסר להם שעוד מישהו מת...

LemonLimeLilach

New member

אוון/סם ואלכס אכן ממש מאולץ... אבל היה די צפוי, כי הם כאילו חייבים שלאלכס יהיה מישהו. לא יודעת למה, אבל ככה הם

אמנדה תמות בפרק האחרון, לא? מקווה שלא עוד מישהו. רק לא בירקהוף!!!!!!

בדיוק
צריך שזה יסגר בהפי אנדינג, ושאלכס תיהיה מאושרת... והיי, אני ממש בעד!
אבל הם בנו את זה ממש מוזר, זה בא לי משום מקום... :S

וכן, לא אכפת לי שאמנדה תמות
לא מישהו מהחבורה..
זה יהיה מצחיק אם ניקיטה ואמנדה ילחמו על בניין ואז זכוכית תישבר ואמנדה תיפול למטה
(AKA סידני ואירינה
איכשהו זה תמיד מזכיר לי את זה).

dans girl

New member
גם אני הבנתי כמוך שזה רק אלכס וניקיטה, ומסכימה ב-100% עם הביקורת ועם זה שזה מעצבן
.
לגבי אלכס וסאם - מאולץ למדי, אבל אי אפשר להגיד שהם לא ניסו לבנות את זה עד כמה שאפשר בששת הפרקים שעמדו לרשותם.
אני שמחה שהרגו את ריאן ומקווה שבזה זה ייגמר. היה ברור שמישהו צריך למות ושזה לא יעבור בשתיקה וריאן אמנם היה נחמד אבל היה הכי הגיוני להרוג אותו כי הוא לא יכול להפסיק לשאול שאלות וזה מתבקש.
העונה הזאת קצת חוזרת על עצמה אבל מהנה למרות הכל.

עדכון סדרתי באמת אין כלום, חוץ מהפרק האחרון של ניקיטה

רציתי לראות קצת קטעים מדה וויס אבל הזבלים האלה לא מאפשרים צפייה בארץ.
דווקא שאקירה ואשר נשמעים לי יותר מעניינים!

אני מרגיש את הצורך לעשות עדכון אמצע עונה שבו אני אומר לכם שבסוף רוב הסדרות שתיכננתי לראות אני לא רואה

אז ככה-

לא הצלחתי להתחיל בכלל:
העונות החדשות של איך פגשתי והומלנד והסדרות החדשות The Originals ו-Once Upon A Time In Wonderland.

התחלתי והפסקתי (בנתיים לפחות):
Atlantis (הגעתי לאיזה פרק 4 וזה שיעמם), The Crazy Ones (זה חביב אבל לא משך אותי מספיק), S.H.I.E.L.D (לא עברתי את הפרק השני, שיעמם אותי),
Sleepy Hollow (היה לזה התחלה מבטיחה אבל בפרק 4-5 התחלתי להשתעמם), Witches Of East End (זה דיי מאכזב, נתקעתי בפרק 6 בערך, וממש ניסיתי), אקס פקטור אמריקאי (פשוט לא עבד),
גלי גם הפסקתי אבל גם כשאני "רואה" זה בדילוגים. ב'היה היה' יש לי פער קטן אבל אני מאמין שעוד אעשה מאמץ להשלים אותו...

אז יוצא שמהסדרות החדשות היחידה שאני נהנה ממנה היא The Tomorrow People.
אני גם נהנה מ'החץ', שהתחלתי רק בעונה הנוכחית (וגם הספין אוף המתוכנן נראה מעניין).

מה עוד?
התחלתי סדרה חדשה, שנקראת Lost Girl. מישהו ראה/מכיר/יודע?
היא לא מושלמת, ויש לי כמה בעיות איתה, אבל עדיין כיפית להעביר את הזמן, אני כרגע באמצע עונה 2.

זהו אני חושב. הכל יכול להשתנות בפגרה התקועה הזאת חח אז נראה

אם גם לכם יש שינויים/חידושים בגזרה, תשתפו!

למעלה