סדרות?

LemonLimeLilach

New member
אני התחלתי להשלים בוס בשיא הרצינות!

אני כבר ב202. ג'ון גרוף

וגם ראיתי עד עונה 4 של ברייקינג בד. מרגש!

תראה הומלנד! סוף העונה

אוי, רציתי באמת להגיב לך על ההודעה של ברייקינג באד. העדפתי אבל שמישהו שבאמת אוהב/מבין בזה יענה

אם תכתבי את ההודעה ההיא בפורום טלוויזיה נגיד, יסבירו לך בחפירות למה זאת סדרה מדהימה חח
אני רק אגיד שזה ממש מוזר שאהבת דווקא את עונה 1 - בשבילי ולרוב האנשים היא הייתה הכי משעממת, והעונה שהכי קשה לעבור בסדרה הזאת.
ראיתי אותה בדילוגים. התחלתי להנות באמת רק בסביבות עונה 3-4. לאט לאט היא באמת נהייתה כיף.
את עדיין לא מבינה מה הביג דיל?

הומלנד - את מדברת על סוף העונה הקודם כן?
אני פשוט לא הצלחתי לגרום לעצמי להתחיל. אין לי כח, זה כנראה לא מעניין אותי מספיק... והביקורות על העונה נוכחית (וגם החוסר-ביקורות) לא גורמות לי לרצות. אבל נראה, תמיד יש סיכוי.

אגב ג'ון גרוף - הסדרה החדשה שלו נראת מעניינת.

LemonLimeLilach

New member
לא מה פתאום!

התכוונתי על סוף העונה הזאת שהיה לפני שבוע בערך! אני עדיין בתדהמה ממה שהלך שם. העונה באמת לא התחילה טוב אבל כל פרק תפסה תאוצה שוואו.

עדיין לא מבינה את הביג דיל בברייקינג בד. סורי... כבר קיבלתי הרצאות על איך אני כישלון לאנושות\ חסרת טעם\ שכל\ ושאר ירקות
אבל עדיין לא מבינה.

אהה העונה כבר נגמרה?! ואו זה היה מהיר. שכחתי שזאת עונה קצרה.

חחח אין קטעים שאת יוצאת "
"? נגיד סוף עונה 3.

LemonLimeLilach

New member
בברייקינג בד?

בעונה 2 עם קריסטן ריטר
ובעונה 3? עם המטוס. אפילו שבדיעבד זה היה ממש חסר פואנטה... אז זה איבד מה

ובסוף עונה 4 כבר לא הופתעתי בכלל

יאי!
לא חשבתי שמישהו מפה יראה! אפשר לסמוך עליך

אני ממש אוהב את קנזי ובעונה הראשונה בעיקר היו לה קטעים שהיא קרעה אותי

אבל יש לי בעיה שמתייחסים אליה כמו אל סיידקיק לא חשוב, אין לה עלילה משל עצמה בשום אופן, הכל סובב סביב בו, ואפילו לקנזי זה לא מפריע.
אין לה בני זוג, אין לה חיים, כלום, כל מה שאכפת לה זה בו והחיים שלה, כאילו היא חיה בשביל לשרת אותה. זה ממש מעצבן! אין בזה שום הגיון...

חוץ מזה יש לי בעיה עם זה שהסדרה מתנהגת כאילו בו היא הבחורה הכי מהממת עלי אדמות וזה לא בדיוק עובד עליי

אממ מה עוד?
יש לי בטח עוד דברים ספציפית לפרקים שאני לא באמת זוכר כרגע.
יש הרבה סטנד אלון כרגע אז אני מתקדם לאט..

בלי ספוילרים כמובן

limors2

Well-known member
כן,

הפיי מתייחסים לבני אנוש כחיות שעשועים שלהם וקנזי לגמרי ככה בעונות הראשונות
לא משנה כמה מנסים להראות שהיא חברה טובה של בו ושהיא ממש חשובה לה, זה לא לגמרי עובד.
אבל היא ממש מצחיקה ואני אוהבת אותה אז לא אכפת לי

ואולי מתייחסים לבו ככה בגלל המחשוף המאד מרשים שלה

הסטנד אלונים נחמדים, אני אוהבת אותם. זה עובד בסדרה קלילה כזו.

לא יודע, בו ממש לא מהפנטת אותי כמו שהם היו רוצים. לעיתים אני תוהה איזו שחקנית אחרת יכלה לשחק פה.

אני אוהב את קנזי אבל הפיתוח דמות שלה גרוע. כל פרק זה- "אז מה, בו, מה עם דייסון? מה תעשי עם לורן? איך תסתדרי?" כאילו ואו- אין לך חיים?

limors2

Well-known member

קנזי מקבלת קצת יותר מיקוד בהמשך, אבל הדברים עדיין מתרכזים סביב בו.

Moreiro

New member
גם אני לא הצלחתי להתחיל הומלנד

שזה מאודדדדד מפתיע אותי, כי אצלי אי אפשר להגיד שזה לא מושך אותי מספיק, הייתי ממש שקועה עמוק בעונה השניה, הייתי רואה ביום שני על הבוקר איך שיצא הפרק, לא חשוב אפילו אם היה מבחן למחרת...

limors2

Well-known member
זה מצחיק אותי,

כי כשהתחלתי את העונה הראשונה את היית אחת מהקולות הכי מעודדים לסדרה

(נטשתי בסוף עונה 2)

Moreiro

New member
וואלה?

אני כבר לא זוכרת, אבל הגיוני

ממש ממש אהבתי את הסדרה הזו. את העונה הראשונה ראיתי בבת אחת וזה היה מותח ומגניב ואהבתי, אבל רק בעונה השנייה התחלתי ממש להיכנס לזה חזק, כולל צפיות שוב ושוב ושוב (ושוב) בסצינות מסוימות ומרתונים של שתי העונות באמצע הלילה כשלמחרת אני לומדת בבוקר... בקיצור האובססיה הרגילה שלי

עכשיו אני באובססיה חזקה לתכנית אחרת כבר חודשיים, ורואה אותה שוב ושוב ושוב, אז כנראה שזו אחת הסיבות העיקריות שעוד לא ראיתי הומלנד. כלומר, זו הסיבה העיקרית שנכנסתי לפיגור בהמון סדרות ופשוט לא התחלתי את העונה החדשה שלהן (בונז, האנטומיה, מזל סרטן, נקמה, טרו בלאד, ועוד כמה... בעצם כל מה שלא קומדיה שאפשר להעיף ב20 דקות יחד עם ארוחת הצהריים). לאחרונה התחלתי להשלים חלק מהסדרות ע"י לשים אותן ברקע תוך כדי שאני לומדת, אבל בהומלנד אני לא רוצה לעשות את זה, אני רוצה להיות 100% מרוכזת כשאני רואה את זה וכנראה בגלל זה אני דוחה את הצפייה. מה שכן, אתמול עשיתי הייד לדף של הומלנד בפייסבוק כי הם מציפים אותי בספוילרים

אבל למה נטשת? באמת עד כדי כך לא היה לך מעניין?

אני רואה כ"כ הרבה סדרות בלאי שאני רק מתה שייגמרו כבר (גלי, האנטומיה...) שגם אם הומלנד אולי איבדה קצת מהזוהר שהיה לה בהתחלה, היא עדיין שווה צפיה. בעיניי לפחות

limors2

Well-known member
היא פשוט הפסיקה לזרום לי.

האמת שגם בעונה הראשונה לא הבנתי את הגאונות הגדוהל שכולם מתלהבים ממנה, אבל כן נהניתי. בעונה 2 כבר הרבה פחות וכל פרק הפך ל"אוף, לא בא לי", אז ויתרתי.
ולגמרי איכס על דפי סדרות בפייסבוק
אפילו בקומדיות זה הציק לי, והם היו מספיילרים כל שבוע מחדש! אז עשיתי הייד לכולן ועכשיו אני לא זוכרת מה אני אוהבת שם בכלל

מה האובססיה הנוכחית?

Moreiro

New member
אממ

אני קצת ברגרסיה לטלנובלות של גיל 12
זה התחיל מצפייה 3 פעמים ברצף במשך שבוע וחצי של בובה פראית (כל נגלה כזו איזה 3 ימים, מהרגע שקמתי עד איזה 5 בבוקר פשוט בהיתי במסך)(אגב זה משעשע, כששלחתי לך את הלינק של האקס פקטור ראיתי ששלחת לי איזה אתר של כתוביות לבובה פראית לפני 4 שנים
), והמשיך בSOS MI VIDA, הסדרה השנייה שלהם ביחד, התחלתי לראות אותה שבועיים לתוך הסמסטר ובשבועיים וחצי ראיתי 200 פרקים
מאז כבר חודש אני בקצב יותר איטי של 1 ליום בממוצע (כי זה הקצב שהעלו את הפרקים האחרונים באיכות טובה ליוטיוב), אבל בערך כל 4 ימים אני מוצאת את עצמי ש"רק בא לי לראות איזו סצינה" ועושה מרתון מחודש של כל הסדרה

לימודים? פרויקטים? מבחנים? Overrated

limors2

Well-known member
אבוי

כל עוד לא תגישי פרויקטים בספרדית, הכל תקין

dans girl

New member
סדרות ודברים. לומר את האמת, מאז שהתחלתי לצפות קצת בסדרות בריטיות, התקופה הזאת קצת פחות מתה. יש כריטסמס ספיישל של דוקטור הו ושל דאונטון אבי (שניהם, ככל הנראה, הולכים לגרום לי לרצות להתאבד כי זה מה שהבריטים אוהבים בכריסטמס שלהם - פרקים עצובים-גם-אם-אפיים שבהם אנשים בד"כ מתים), וכמו שאיילת אמרה שרלוק חוזרת ל-3 פרקים שבקושי נרגיש, בתקווה שלא ניאלץ לחכות שנתיים לבאה אחריה.
ואז ביום שישי שאחרי ערב השנה החדשה בערך הכל מתחיל לחזור, אז למעשה יש לי מעט מאוד זמן.
מה גם שמשום מה אין לי זמן לראות דברים יותר.
ייתכן שזה כי אני מתעקשת לעשות צפיות חוזרות בדברים (*אההמ* דוקטור הו *אהממ* *אההממ* שרלוק *אהממ*), או שזה בגלל שאני מנויה לכמעט 100 ערוצי יוטיוב שאני עוקבת אחרי התוכן שהם מעלים בלי לפספס כלום, אבל ייתכן שזה גם כי יש לי פחות ערבים פנויים בבית מסיבה לא ברורה.
בא לי ממש לראות Broadchurch, שאני מקווה להתחיל השבוע, ואני אתקדם לאיטי גם עם מיי ליטל פוני כי היא נפלאה. חוצמזה עוד מלא סדרות קצרות\חדשות יחסית שאני רוצה להשלים, אבל ייקח זמן כנראה.

o0Invisible0o

New member
ורוניקה מארס.

אני רק אגיד שהתחלתי ביום שישי, היום לא ראיתי כלום ואני כבר בפרק 12..אז..כן. אני נהנית!

זהו בינתיים, יש לי תוכניות גדולות לצפות בעוד ממש המון סדרות, מקווה שיצא לפועל. אם אני לא אתחיל ד"ר הו בקרוב נראה לי דפי לא תהיה חברה שלי יותר.

המובילים ברשימה הם ד"ר הו, בית הקלפים, מאסטרס של סקס.
אה ונראה לי שסגרתי את כל הפער שהיה לי בבונז? או כמעט כל הפער? אני בפרק 11 ודווקא לא סבלתי יותר מדי מלהשלים אותה אבל העבירו אותה עכשיו לימי חמישי והיא קצת נאבקת בשינוי לו"ז הזה.
אני בעד שתמות כי די, הגיע הזמן אבל אין לדעת מה יהיה.

Rachel47

New member
אם את רואה מאסטרס

תגידי לי איך זה כי שמעתי עליה אבל אין לי כוח להתחיל אם היא לא שווה את זה

למעלה