וואלה?
אני כבר לא זוכרת, אבל הגיוני
ממש ממש אהבתי את הסדרה הזו. את העונה הראשונה ראיתי בבת אחת וזה היה מותח ומגניב ואהבתי, אבל רק בעונה השנייה התחלתי ממש להיכנס לזה חזק, כולל צפיות שוב ושוב ושוב (ושוב) בסצינות מסוימות ומרתונים של שתי העונות באמצע הלילה כשלמחרת אני לומדת בבוקר... בקיצור האובססיה הרגילה שלי
עכשיו אני באובססיה חזקה לתכנית אחרת כבר חודשיים, ורואה אותה שוב ושוב ושוב, אז כנראה שזו אחת הסיבות העיקריות שעוד לא ראיתי הומלנד. כלומר, זו הסיבה העיקרית שנכנסתי לפיגור בהמון סדרות ופשוט לא התחלתי את העונה החדשה שלהן (בונז, האנטומיה, מזל סרטן, נקמה, טרו בלאד, ועוד כמה... בעצם כל מה שלא קומדיה שאפשר להעיף ב20 דקות יחד עם ארוחת הצהריים). לאחרונה התחלתי להשלים חלק מהסדרות ע"י לשים אותן ברקע תוך כדי שאני לומדת, אבל בהומלנד אני לא רוצה לעשות את זה, אני רוצה להיות 100% מרוכזת כשאני רואה את זה וכנראה בגלל זה אני דוחה את הצפייה. מה שכן, אתמול עשיתי הייד לדף של הומלנד בפייסבוק כי הם מציפים אותי בספוילרים
אבל למה נטשת? באמת עד כדי כך לא היה לך מעניין?
אני רואה כ"כ הרבה סדרות בלאי שאני רק מתה שייגמרו כבר (גלי, האנטומיה...) שגם אם הומלנד אולי איבדה קצת מהזוהר שהיה לה בהתחלה, היא עדיין שווה צפיה. בעיניי לפחות