סדרות

LemonLimeLilach

New member
מפץ

מה החיה הזאת עושה כאן?
אל תדאג, היא בכלוב, היא לא יכולה לצאת.
יש לי שתי מילים בשבילך: פארק היורה

RenanaD

New member
טוווווווב, אז...

השלמתי את כל הפרקים, הגעתי לקצב של ארה"ב

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

הפרצוף של כריסטינה כשאפריל אמרה "יור מיי פיפל רייט??"
|בוכהמצחוק|

o0Invisible0o

New member
למה

כל פעם שכריסטינה עם מישהו, שונדה ממאיסה אותו עלינו? רוס מזעזע, הגישה שלו נוראית לכולם, אפילו לכריסטינה הוא הלך מאחורי הגב!
והוא באמת לא היה ככה, זה מאז שהוא שוכב איתה? זה הקטע? לא יודעת, זה מפגר.

קאלי-אריזונה-מרפי שיעשע אותי, סתם כי מרפי ממש מנסה להיות נורמלית אבל ה'פתרון' של קאלי ואריזונה היה מפגר, כי מה פתרתן בזה? אבל בסדר נו, כמה דקות מסך שאתן לא רבות זה גם טוב.

העלילה של אלכס וג'ו עיצבנה אותי אבל הצילו את זה בסוף כשהוא לא הכה את אבא שלו/העיף אותו מביה"ח..

אני לא מבינה מה קורה עם אפריל, אייברי יבוא לחתונה ו..? כל הזמן חשבתי ששונדה תשבר והם יהיו ביחד אבל נראה לי שאפריל הולכת להתחתן עם הכבאי שאת שמו אני לא זוכרת..? כאילו, נראה שאייברי לא בקטע של אפריל אבל היא כן בקטע שלו. טוב, היא גם אמרה לו את זה...לא יודעת. אחיות שלה היו מצחיקות ומשעשעות, כמו שהן נועדו להיות וכן הפרצוף של כריסטינה היה קורע אבל היה לי עצוב בשביל אפריל, אין לה חברים בכלל.

LemonLimeLilach

New member

אייברי צריך להיות עם כריסטינה!!!!!!!!!!

כן, רוס מפגר. אני לא יודעת אם הוא מתנהג ככה כדי למצוא חן בעיני כריסטינה? או כי הרוע שלה נדבק אליו? אבל היא לפחות מצדיקה את ההתנהגות בזה שהיא המנתחת הכי טובה בעולם בערך והוא פשוט הוא, אז כאילו. מה.

אגב, נראה לך שהם מרחיקים בין מרדית לכריסטינה כי כריסטינה עוזבת בסוף העונה? אני לא מבינה למה הן רבות.

o0Invisible0o

New member
אמ.

אני גם חשבתי שמרחיקים ביניהן בגלל שהיא עוזבת בסוף, בטח היא תצליח עם ההשתלות ורידים מודפסים האלה, יציעו לה הצעה חד פעמית ולא יהיה לה למה להשאר, לא מר וממש לא אוון..אבל מעצבן אותי שככה עושים את זה. מה, כל העונה נצטרך לראות אותן רבות? וככה באיכסה היא תעזוב? לא כיף.

אייברי וכריסטינה?
את חיה בסרט, זה חמוד. That ship has sailed a long time ago... זה בכלל לא הכיוון כבר..זה היה רלוונטי לשני פרקים וחצי בערך ועבר כ"כ הרבה זמן..

אני ממש בעד אייברי ואפריל..

LemonLimeLilach

New member
שתקי אני יודעת שזה עבר

זה לא אומר שאני חושבת שזה נכון! שונדה טיפשה!

LemonLimeLilach

New member
פףף באמת זה כמו שתגידי לי מה את עדיין בעד

דן ובלייר/ג'ואי ודוסון/קייט וסוייר מה זה משנה כמה זמן עבר כשמשהו נכון אז הוא נכון!!!!!! (חוץ מג'ואי ודוסון מזה באמת התקדמתי כבר מזמן)

o0Invisible0o

New member
אבל זה לא בדיוק אותו דבר..

את מדברת על זוגות הרבה יותר מרכזיים בסדרה...אייברי וכריסטינה אף פעם לא באמת היו..

Moreiro

New member

בחיי שעדיין לא הצלחתי להבין מאיפה לביילי נהיה OCD כזה חמור ביום בהיר אחד

Rachel47

New member
יומני

היה מישהו שלא עלה על זה שאנזו בטוח חי?
אבל פאקקקקקקקקקקקקקקקק
מענים אותו כבר יותר מ150 שנה!!! פאק!!!

כל הסיפור איתו ועם דיימון היה ממש עצוב
והילד הדביל הזה לא שחרר אותם בסוף?! גוד גאד!!

סטפן קת'רין-

אני כל כך רוצה שימצאו פיתרון לגסיסה שלה

LemonLimeLilach

New member

קתרין פשוט כל כך מושלמת שזה לא אמיתי. אני לא רואה איך הם יכולים להשאיר אותה חיה ובו זמנית לרצות שנהיה בעד אלנה הקרציה?

קרוליין גם כן הייתה קרציה אדירה הפרק.

צפוי לגמרי על אנזו

LemonLimeLilach

New member
סיכום פיירפליי

כן כן סוף סוף סיימתי לראות את הדבר הזה.
הסיכום שלי: אני מבינה ממש למה זה לא הצליח. לדעתי הם עשו הכל הפוך. ואם הם עוד שידרו לפי איזה סדר הזוי כלשהו- זה רק מוסיף על חטא. באיזה ערוץ זה היה אגב?

אז ככה: הדמויות הכי מעניינות של הסדרה הן כמובן ריבר וקיילי. במהלך הפרקים ששודרו הן בקושי קיבלו ביטוי ופוקוס. ריבר הייתה המנוע של הסדרה בכלל. למה לא התמקדו בה יותר? אני מבינה שרצו למשוך את הגילויים של מה שעשו לה. אבל כל הסדרה התמקדה יותר מדי בלהיות פרקי סטנד אלון של משימות מעפנות ומשעממות וממש הרבה במל, שהוא תכל'ס לא כזה מעניין.
וקיילי גם כן! רק לקראת הסוף היא התחילה לקבל ביטוי. של חרמנית. מה עם כל השאר!
עוד דמות או בעצם סיפור מעניין- אינרה, וכל הקטע של המלוות והכל.

בוא נגיד את זה ככה- הם בנו פה עולם חדש ושונה לחלוטין, כמו שבנו אפילו בהארי פוטר או משחקי הרעב. אבל לא הלכו פנימה לעומק של העולם. גם על המלחמה עצמה, כמה מילים. אפשר להוריד את העניין של המלחמה והעצמאיים וכמעט כלום לא ישתנה. איך קרה שהם התחילו לדבר סינית לעזאזל? איך הם הגיעו לעולמות השונים? איך קרה שיש מלוות ומי המציא את החוקים שלהם והכל? וכן הלאה. כל כך הרבה דברים שנשארו תלושים, בלי עומק. וכל הדברים המעניינים נשכחו בצד.

ראיתי את הסרט עם אחי שכבר ראה הכל מזמן וכל הסרט ניסיתי לנחש מי ימות והוא כל הזמן אמר לי סתמי סתמי סתמי. אמרתי לו, אלון, די כבר, אני יודעת שמישהו ימות, קודם כל זה ג'וס ווידון ושנית כל זה סרט אחרון שאין אחריו כלום ברור שמישהו ימות!!! היה לי פחד פנימי שזאת תהיה קיילי. ובסוף הימרתי על אנה אספינוזה וטעיתי

אניויי, חבל, היה פה פוטנציאל. בסדרה כמו דולהאוס שגם היא בוטלה בטרם עת הפוטנציאל נראה לי שמוצה הרבה יותר מאשר בפיירפליי.

o0Invisible0o

New member
פוקס.

זה שודר בפוקס.
כל מה שאמרת נכון (חוץ מ-מל!!) אבל זה בדיוק העניין. ג'וס תכנן משהו ארוך טווח, הוא בנה עולם שלם, כל הרקע ההיסטורי היה לו ברור והיו המון דברים שהוא רצה להגיד אבל..לא נתנו לו את הזמן לפרוש את הסיפור.
להגיד שהסטנד-אלון הם בזבוז של זמן זה להתעלם מהנסיבות- תחשבי על מתי הסדרה שודרה, איפה היא שודרה [רשת שידור ולא כבלים.
] והאילוצים שהרשת הטילה על ג'וס...ותקבלי את הסיפור העצוב של פיירפליי.
אם היא לא הייתה תלוית רייטינג, אלא משודרת בכבלים, או הייתה משודרת בתקופה שיש בה יותר גמישות לגבי סטנד-אלון לעומת סיפור המשכי היינו מקבלים יותר פרקים וללא ספק סדרה הרבה יותר טובה.

מהכמה פרקים שראית כן עניין אותך הסיפור של ריבר, אינרה וקיילי! אני אישית חושבת שגם המלחמה, זואי ומל זה סיפור שהיה מעניין לגלות...וכן, גם העולם הקיים והסטנד-אלונים היו מוצלחים..פשוט לא היה זמן להתמקד בהם וחבל.

ודולהאוס קיבלה שתי עונות..מלאות, לא? אין מקום להשוות..לפיירפליי יש רק 13 פרקים!

LemonLimeLilach

New member
כן וגם דולהאוס התחילה עם סטנד אלונס

ועדיין פותחה בצורה טובה יותר. לומדים מטעויות, כנראה. אני בטח מבינה שהיה לו משהו שלם בראש אבל צריך לתת קצת יותר לצופים בהתחלה לדעתי ממה שהוא נתן בפיירפליי. זה לא היה מספיק בשביל למשוך אותך פנימה. אני מבינה את מה שהיה לו מהרשת, כן, אבל הוא לא הראשון ובסדרות אחרות שכן היה פוטנציאל ממומש מעט (נגיד פלאשפורוורד) וגם בוטלו זה אחר. פה אני ממש מבינה למה זה לא הלך או משך צופים.

LemonLimeLilach

New member
סיכום חלקי ברייקינג בד עד 406

טוב אז ככה. היום שלחתי הודעה לחבר שאמר לי כל הזמן שעונה 4 זה הדבר הכי טוב שקיים בעולם- "אני כבר באמצע העונה והיא עדיין משעממת". והוא אמר לי, לילך, את לא סבלנית, את בעייתית- מה, לחכות לעונה 4 של משהו (שזה כביכול 4 שנים בואו לא נשכח) זה להיות חסרת סבלנות?!?!!?!!?!?!

שימו לב. עונה 1 הייתה מעולה לדעתי. ממש מעניינת וקצבית וכיפית. מאז, זה רק התדרדר. ואני בערך יודעת למה- מה שהיה מעניין היה סיפור האנדרדוג של חולה הסרטן והתלמיד לשעבר המסומם שלו ללא משפחה וכלום, ואיך שחולה הסרטן עושה הכל למען המשפחה שלו והוא יכול כל רגע למות וזה.
מאז זה פשוט הפך לזוג פושעים מדופלמים מקצועיים, רק בפרק הזה בפעם הראשונה מזה שתי עונות בערך הזכירו בכלל את הסרטן של וולט. וולט הפך להיות מדמות סימפתית ונחמדה- פשוט בלתי נסבל!!!!!!!!! הוא חושב שמגיע לו הכל, הוא תמיד חייב להיות צודק, תמיד חייב לתקן, להעיר, מתייחס בגסות לאשתו ולג'סי, ובאמת הפך לפושע סדיר. וזה מעפן!
הסיפור של ג'סי גם כן מהפח אל הפחת. החברה שלו זה יפה והכל שהיא קריסטן ריטר והיא מושלמת, אבל זה לא מספק אותי. מלא להתייחס אליו היא הפכה לאהבת חייו תוך שתיים וחצי דקות (ואגב, הקטע שוולט לא מציל אותה כשהיא מתה? WHAT THE FUCK.) ומביאה אותו להרואין וואו זה היה התדרדרות מוגזמת במהירות שלה.
לא אהבתי גם בעונה ההיא את הקטע שכל תחילת פרק הראו איזה משהו כזה לא קשור שבסוף יתברר כהתרסקות המטוס (שגם זה למה זה היה טוב בכלל?). זה כזה.. מתנשא. כי לא הייתה לזה שום משמעות, רק הנה תראו, חתיכת צמר ורוד במים. דה פאק? למה בכלל? איזה מיותר. והם המשיכו את זה גם אחרי. אמנם עכשיו זה כבר יותר רלוונטי לסיפור עצמו אבל עדיין זה מעצבן אותי, תראו דברים כחלק מהפרק ולא גזורים מכל השאר. זה מעצבן ממש!!!!!!!

מה שכן, בסדרה הזאת, בניגוד לאחרות, יו נואו איזה, אם בסוף כל המשפחה של וולט (האנק בעיקר) לא יגלו שוולט זה אייזנברג אז לא יהיה אכפת לי, כי למרות שמדברים על זה הרבה זה לא הפך למהות של הדמויות בסדרה. אז אם זה יקרה אז סבבה. אבל בינתיים אני רואה פה עונה שלישית כבר וכאילו מחכה לאיזה משהו מדהים שאמור לקרות ואיפההה??? איפה????? תביאו אותו כבר!! אם לא היה לי פרק ביום ביס הייתי מזמן מוותרת על הסדרה, רק עכשיו שזה ככה מסודר וגם מתאים לי בזמנים אני ממשיכה. חשבתי שזאת אמורה להיות הסדרה הכי טובה אי פעם!!!

למעלה