סדרות

Murdock18

New member
מסכים לגמרי.

CallMeCavanaugh

New member
העונה השניה לא רעה

בעיקרון, בשש העונות הראשונות היו שני מחזורים של עונה מעולה, עונה לא רעה ועונה מעפנה בטירוף.

אני ממליץ לראות רק את עונה 1 או מקסימום גם את 2, כי למרות ש-4 מצויינת, קשה מאוד להפסיק אחריה, ואחריה הסדרה שוקעת לתהומות בלתי נתפסים.

GK_FF

New member
אני עוד לא מצאתי סדרה באנגלית

שגם תהיה מבויימת טוב בעיני וגם יהיה לה סיפור טוב וסיום ששווה את זה.
בשחקי הכס (שראיתי רק את העונה הראשונה שלה) הייתה עלילה טובה מאוד וזו סיבה טובה לצפות בה אבל עדיין לא משהו חובה בעיני.

יש סדרה בריטית של 6 פרקים בשם Hit and miss שהיא טובה אבל הסיום פתוח וזה מטריף. כנ"ל לגבי טווין פיקס המצויינת של דיויד לינץ' אם נתעלם מהעונה השניה שאין טעם להתחיל בכלל.

אמריקן הורור סטורי היה מצחיק ומעניין. האנג נחמד אבל כששמעתי שהעונה השלישית עם סיום פתוח עצרתי בעונה השנייה.

באנימה אגב יש בימוי טוב יותר בעיני.

ואגב אם בכלל יש טעם בקומדיה אז אמריקן דד וכל זה אבל שערתי שמדובר בדרמות.

ממליצה על...

הסטירה
הג'נטלמן האחרון
מראה שחורה
התיקון

בעיניי ב 4 הסדרות האלו עשוי להימצא את מה שאתה מחפש

GK_FF

New member
תודה, לא דברים שהכרתי...

הוספתי הכל לוואצ'ליסט חוץ מזה עם בנדיקט צ'יימברס שאני לא אוהב..

CallMeCavanaugh

New member
קצת משלי

הסמויה (The Wire) - סדרה מעט ישנה (אין ב-HD, מסך מרובע ולא רחב) אבל פשוט מעולה. היא כבדה והפרקים לעתים קרובות מרגישים כמו צליחת הכינרת, אבל כך גם הסיפוק שמגיע בסופם.

האוס - רופא גאון אבל פשוט בלתי נסבל מנהל צוות לאבחון מחלות. כל פרק הוא תיק בפני עצמו אבל יש גם קשת עלילתית או שתיים בכל עונה. שלוש העונות הראשונות חובה, הרביעית לא רעה, 5-8 מיותרות.

BlackUnicorn

New member
האהובות עליי -

קומדיה - סיינפלד, האחת והיחידה.
דרמה/פשע - הסופרנוס, שגם זכתה לסדרה הטובה ביותר בכל הזמנים כמדומני.
משחקי הכס - אם אתה אוהב פנטזיה/דרמות תקופתיות.
גיבורים - פנטזייה/על טבעי מצויין.
הומלנד - רק העונה הראשונה טובה בעיניי.
דקסטר - מתח
שוברי שורות - מתח

יש עוד מלא... אלו הבסט שבבסט.

Demon Barber

New member
סדרות

סיפור אימה אמריקאי- סדרה מאוד מבדרת, הזויה, מטורפת וחולנית. כיף גדול!
האמריקאים- סדרה שלצערי לא זוכה להכרה רבה, מתמקדת בשני מרגלים רוסים שמושתלים באמריקה בזמן המלחמה הקרה. מעולה.
באפי- לא חסרים בה דברים לא מוצלחים, לא תמיד אחידה ברמתה, אבל מה שטוב בה - מדהים. לא ראיתי באף סדרה זגזוג בין ז'אנרים כה מוצלח.
דם אמיתי- מת על הסדרה הזאת, כיפית ברמות על.
וגם מצטרף להמלצות על "שובר שורות", "הסמויה", "עמוק באדמה" ו"הסופרנוס".

GK_FF

New member
אוי נראה מדליק האמריקאים..

שומע על זה לראשונה.

JayneCobb

New member
מצטרף להמלצות על

ילדי האנרכיה
משחקי הכס
המגן
באפי

ומוסיף את:

הבית הלבן - סדרה מבית היוצר של אארון סורקין (הרשת החברתית) על כל המתרחש בבית הלבן, מרמת הנשיא ועד לאחרונת המזכירות...
דיאלוגים מהירים בטירוף וחדים כתער ודמויות מצויינות...
זאת ללא ספק הסדרה האהובה עלי בכל הזמנים...

באטלסטאר גלקטיקה - חשוב לציין שצריך לצפות בסדרה החדשה יחסית (שהתחילה כמיני סדרה עם שני חלקים ב 2003 וצמחה לסדרה מלאה) ולא בגלגול הראשון משנות ה 70...
זו אומנם סדרה שמתרחשת בחלל, ולכן, הקונוטציה הראשונית היא לחשוב עליה כעל מד"ב, וכן, בהחלט יש שם מד"ב, אבל לב הסדרה הוא המאבק של בני האדם לשרוד ולמצוא בית חדש והדמויות שנאבקות, כל אחת נגד השדים האישיים שלהם...

פיירפליי - אולי הסדרה הכי טובה של ג'וס ווידון, אומנם קצרצרה (רק 15 פרקים במארז השלם, 2 מהם שמעולם לא שודרו) שוב, כביכול סדרת מד"ב אבל משלבת גם מערב פרוע והמון גאגים של ווידון...כתובה מצויין עם דמויות מקסימות, ובתור בונוס - אולי הסדרה היחידה שידוע עליה שבוטלה ובעקבות מחאת מעריצים זכתה לסרט המשך (סרניטי)

Luke R

New member
עוד כמה שלא ציינו

עכשויות:

חדר חדשות \ The Newsroom

כתום הוא השחור החדש \ Orange is the new Black

חסרי בושה \ Shameless (האמריקאית)

קליפורניקיישן \ Californication

ישנות יותר:

מלאכים באמריקה \ Angels in America

אחים לנשק \ Band of Brothers

נמלטים \ Prison Break

גולי233

New member
מוסיף

Hustle. סדרה מעולה על נוכלים.
Misfits. סדרה מבריקה על אנשים עם כוחות-על
Lie to me. סדרת על חברה שחוקרת פשעים ע"י ניתוח הבעות פנים של עדים וחשודים
Damages. סדרת דרמה\מתח מעולה על law firm.
קומיוניטי.
שרלוק
הפמליה.
סאות' פארק

CallMeCavanaugh

New member
שכחתי

Misfits - דרמת סופר גיבורים קומית בריטית. סדרה פשוט מעולה, אם אתה מתכוון לראות רק סדרת סופר גיבורים אחת, אין ספק שהיא הבחירה הנכונה ולא גיבורים שמתחילה בינוני ומשם רק מדרדרת.

GK_FF

New member
כשאני שומע "סדרה מעולה על סופר גיבורים"...

אני מדמיין מתח, אקשן, פנטזיה, אפיות, דרמה ודמויות שאוכל להזדהות איתן אך גם להעריץ אותן וסיפור עלילה סבוך, עמוס ומרתק.
מיספיטס זה בערך ההפך מזה. העלילה הייתה מינימאליסטית ומחוררת, הדמויות בזויות וחסרות אמפתיה או סמפתיה, אני פשוט לא סבלתי את זה.

אני מוכרח להודות שפרשתי.

לא כי היא לא הייתה עשויה טוב או לא מעניינת, פשוט הרגשתי ממנה ממש מוטרד ממשהו שקרה בפרק השני. אתה אולי יכול לנחש מה. זה מוזר שאני צופה בסדרות אחרות שיש בהן בין השאר גילוי עריות, הרעלת ילדים וגילוי חשודים על פי זרע שנמצא בבטן של גופות של נשים שהוא אנס (לא ספוילרים. כאילו, טכנית כן, אבל לא אמרתי באיזה סדרה כל דבר ספיציפי נמצא) אבל דווקא מה שהלך פה הטריד אותי ברמות.

GK_FF

New member
פשוט שילבתי בין "מעולה" ל"סופר גיבורים"......

כי "העלילה הייתה מינימאליסטית ומחוררת, הדמויות בזויות וחסרות אמפתיה או סמפתיה" זה לא מעולה בעיני..

mrpink3

New member
אימפריית הטיילת, אוז, הסמויה, מד מן

+ אתה יודע מה זה זה?
- הירואין?
+ .שליטה על אנשים שהם פחותים ממך.

אימפריית הטייילת זו יצירת מופת שאינה מוערכת, לפחות בציבור האינטרנטי ככל שידוע לי. העונה הראשונה קצת חלשה ודי איטית, אבל ההמשך יוצר עלילות חשובות שיוצרות כל אחת בתורה תרשים מרתק אך אפל של החלום האמריקאי בשנות ה-20.

למעלה