סדרות

Michael707

New member
סדרות

שלום אנשים...

ראיתי בחיי המון סרטים ועכשיו החלטתי להתחיל להשקיע גם בסדרות. דבר שעדיין אף פעם לא עשיתי ברצינות.
ראיתי את העונה הראשונה של 'ניפ/טאק' וממש לא אהבתי. לא חסר צביעות וקלישאות אמריקאיות.
אני רוצה לבקש שתמליצו לי על סדרות טובות בשפה האנגלית. כאלו שניתן לרכוש ב-DVD.
אפשר סדרות מכל הז'אנרים. ונא לציין בקצרה במה עוסקת הסדרה.

אז, איזו סדרות אתם הכי אוהבים?

תודה רבה

Taker4ever

New member
שתי סדרות.

המפץ הגדול

קומדיה, הסדרה מספרת על על ארבעה חנונים שמנסים להסתדר בחברה הנורמטיבית בנוסף לעולם המדעי והטכנולוגי שהם מכירים ואוהבים. שניים מהם גרים בדירה משותפת ולידם גרה בלונדינית פצצה, שאחד מהם מאוהב בה בטירוף. סדרה מאוד מצחיקה שלא מתביישים בה לקחת את ההומור לקצה. כרגע כבר היו שש עונות לסדרה, העונה השביעית כבר צריכה לצאת בארה"ב.

הומלנד

דרמת מתח ופעולה. הצבא האמריקאי מוצא חייל אמריקאי חטוף שנחשב למת והיה כל השנים בשבי האל-קאיידה. סוכנת CIA חושדת שהוא ערק לאל-קאיידה ומנסה לחשוף אותו ולתפוס אותו. סדרה מאוד טובה עם הרבה טוויסטים שמשלבת מתח, אהבה, פסיכולוגיה ופעולה והכל בסדרה אחת. כרגע כבר היו שתי עונות לסדרה, העונה השלישית כבר צריה לצאת בארה"ב.

מקווה שעזרתי.

aשרון

New member
מצטרף להמלצה.....

המפץ הגדול - סדרה מעולה שמשתבחת עם העונות ונשארת ברמה גבוהה, גם מבחינת העלילה וגם מבחינת הדמויות .

הומלנד - התחילה השבוע את העונה השלישית שלה, משודרת במקביל בארץ , כל עונה בת 12 פרקים של 50 דקות כל אחד . אין על הסדרה הזו, ממליץ עליה ב 100% .

לא! אל תקשיב להם לגבי המפץ הגדול!

הסדרה הזאת היא לא יותר מבדיחה אחת בדיוק שנמתחת לאורך 7 עונות.

Taker4ever

New member
למה?

זו סדרה סופר מצחיקה עם הומור מתוחכם מאוד שלא תמצא בשום סדרה אחרת.

כמו שאמרתי

בדיחה אחת ("ההיא כוסית! וההם חנונים! ולכן לא סביר שהם יסתדרו! חחחח מצחיק!") שנמתחת 6 עונות (או כמה שהם לא כבר הגיעו).

GK_FF

New member
דמויות מעצבנות, בדיחות טיפשיות שמובנות מעליהן

באמת שאין דמות אחת שאני לא מתחלחל מלראות בסדרה הזאת.

אבל אני גם אציין שלדעתי זה בכל מקרה מאוד קשה לייצר סדרה טובה כשיש לאף טראק כל שניה ברקע, לא מבין את היוצרים והצופים של הז'אנר הזה של תוכניות... מראש הדיעה שלי שלילית על הפורמאט, אבל את המפץ הגדול אני פשוט לא יכול לראות, לעומת כמה אחרות שאני עוד מצליח לסבול.

ובלי קשר שתי סיטקומים שהיו אפילו טובים בעיני - Partners שהרשה לעצמו להיות קצת יותר אנושי בדמויותיו ו-The it Crowd, שאותו הפסקתי לראות כמעט רק בגלל הלאף טראק, כי הבדיחות דווקא היו ממש אחלה ומתוחכמות.

Taker4ever

New member
טוב.

תחשבו מה שאתם רוצים לגבי זה. אני מת על הסדרה הזו, ואני לא היחיד.

גםצופה

Member
מנהל
אחרי כמה המלצות בפורום ערוצי הסדרות

של יס ניסתי לראות אותה ובאמת לא ממש התחברתי אליה (אמנם זה לא היה מתחילת הסדרה...) מה שכן אני חושבת שהשחקנים שם טובים.. אז אולי זה גם מסביר את האהדה לסדרה.

מצד שני התחלנו את איך פגשתי את אמא ברגשות מעורבים (כי שמעתי דעות לכאן ולכאן) וסה"כ הסדרה נחמדה מאד... (אם כי אנחנו רק בעונה שניה או שלישית...)

GK_FF

New member
גם בעיני HIMYM חמוד.

גם אותו ניסיתי לראות ונפלתי באיזור פרק 5 (חלקית בגלל הלאף טראק).
כמובן שטוב יותר בעיני מהמפץ הגדול..

גםצופה

Member
מנהל
הבת דווקא נהנית מזה

(אם כי אני זאת שגררתי אותה לסדרה
היא יותר טובה מהפיג'מות
)
אני רואה אותה לא באופן קבוע...

כמה:

אוז - סדרה המתארת את המתחים הבין גזעיים, בין מעמדיים ובין דתות בכלא לפושעים מסוכנים באמריקה. סדרה מופתית אך קשה מאוד לצפייה, גם מבחינת האלימות וגם מבחינת המין - ברוב הפרקים יש לפחות הבלחה אחת של אונס או עירום (גברי ברוב המוחלט של המקרים). תוכל גם להפריע לך העובדה שבתור אחת הסדרות הראשונות בסגנון, היא לפעמים לא מפוקסת וגם מאוד התיישנה טכנית.

שובר שורות - גבר בגיל העמידה מגלה שהוא חולה בסרטן, והופך לסוחר סמים על מנת לממן את משפחתו דלת האמצעים לאחר שימות. סדרת נהדרת, אחת האהובות עליי באופן אישי, עשויה בצורה הכי מקצועית שאפשר ומכילה הברקות תסריטאיות על ימין ועל שמאל. היא אומנם לא קשה במיוחד לצפייה, האלימות בה אינה דבר יוצא דופן, אבל הסדרה הזאת מזעזעת מאוד מבחינה רגשית. צפייה בסדרה פירושה להיות מוטרד וסחוט נפשית אחרי כל פרק כמעט.

ילדי האנרכיה - קורותיו של מועדון אופנועים בקליפורניה, מעין וריאציה מודרנית על "המלט". רק התחלתי לצפות בה, אבל היא פשוט מעולה. היא אומנם גם עוסקת בנושאים בוגרים ואפלים, אבל גם מאזנת את זה עם קלילות וחוצפה ילדותית שכזאת שמצליחה להשתלב טוב עם הדברים היותר רציניים.

דקסטר - סדרה מעולה על רוצח סדרתי שהורג רק רוצחים אחרים. אבל שים לב, תצפה אך ורק ארבע העונות הראשונות שלה! ארבעת העונות האחרונות נעות בין בינוניות כואבת לזוועת עולם, ולכן אתה צריך פשוט לראות את ארבעת העונות הראשונות ולדמיין שזה הסוף.

יש עוד כמה סדרות שלצערי עוד לא ראיתי, אבל הקונצנזוס הכללי אומר שהן מאוד שוות צפייה: "הסופרנוס", "הסמויה", "המגן", "עמוק באדמה".
תהנה!

gavrik

New member
אני היחיד שאהב את לומן?

כאילו, העונה עצמה לא הייתה להיט אבל את הדמות דווקא מאוד אהבתי

aשרון

New member
גם אני אהבתי את לומן...

יותר מאשר את ריטה והבלונדינית הזאת בשתי העונות האחרונות.

CallMeCavanaugh

New member
הרשה לי לחלוק עליך

אמנם לא סיימתי עדיין את העונה האחרונה, אבל ההמלצה שלי היא לצפות בעונה הראשונה בלבד.

gavrik

New member
לצפות ב 4 הראשונות היא המלצה לא רעה

אבל (ספויילרים קלים)

הראשונה והשנייה הן הכי טובות לדעתי,
לא מעט בגלל דוקס. ראיתי קצת קליפים ביוטיוב מהעונות הראשונות ושכחתי איזו תוספת טובה הדמות שלו הכניסה לעלילה.

למעלה