סדרות

o0Invisible0o

New member

יש לי סמינר.

dans girl

New member
הארט אוף דיקסי. אין לי הרבה מה להגיד. רק שבא לי שהסדרה הזאת תיגמר כי כבר הרסו אותה בפרק זמן של פחות מחצי עונה ועכשיו הולכת להיות עוד עונה שרק תבאס אותי טילים וזה מעצבן.

dans girl

New member
קומיוניטי. באופן דומה למה שאמרתי על הארט אוף דיקסי, אבל פה היא לא נהרסה רק מאמצע העונה אלא פשוט העונה הזאת לא טובה. אני לא אכנס לפרטי הפרק כדי לא לעשות ספוילר אבל בשורה התחתונה הפרק הזה מסתכם באותה נקודה כמו הרבה מאוד פרקים בעונה הזאת - הקונספט מצויין ומוצלח ביותר, ההוצאה לפועל בינונית ומטה. בעיקר בגלל העובדה שהם מתעקשים לעשות דרמה מכל דבר, וזה לחלוטין לא סוג הסדרה שהייתה עושה את זה או צריכה לעשות את זה. אוף.

o0Invisible0o

New member
כבר הצטברו לי שלושה פרקים של קומיוניטי

זה כל מה שיש לי להגיד בנושא.

dans girl

New member
את לא מפסידה כלום
העונה הזאת היא בtheme - "יש לנו רעיונות ממש טובים לפרקים! בואו נחרב אותם בביצוע בינוני ומטה!"

עכשיו ראיתי את הפרק הקודם
ואו, איזה פרק רציני
זה היה הזוי. כ"כ לא קומיוניטי.
עזבו את זה שלא התלהבתי מהחיקויים וזה....
הדבר היחיד בערך שהציל את הפרק היה דין בתור ג'ף ואנני נדלקת עליו חח

זה בדיוק איך שאמרת- נראה שיש להם רעיונות ממש טובים, אבל חסר להם מהביצועים הגאוניים שהיו להם עד עכשיו.
אבל רק בפרק הזה באמת הרגשתי שמשהו לא בסדר. עד עכשיו נהנתי, לא ברמה גאונית, אבל עדיין היה טוב.

dans girl

New member
ניקיטה
אעע אמנם ראיתי את הפרק קצת בחצי כי הייתי צריכה ללמוד קצת תוך כדי, אבל הוא היה מצוין. בכלל, כל הפרקים האחרונים היו די אומייגאד עם הכל, ואני ממש נהנית. שמתי שאוון הרס את הבלק בוקס (סוף סוףףףף), אם כי הייתי שמחה אם הוא היה דופק לעצמו כדור בראש מיד אחר כך. אני ממש שמחה שהבחור של אולד ספייס חזר
. ובא לי שהם יהרגו את אמנדה כבר, למרות שזה לא יקרה עוד הרבה זמן.
בירקוף וסוניה חמודים. גם ריאן בסדר. אני עדיין לא סגורה על מה נסגר עם אלכס. כאילו הרגשות שלי כלפיה ממש מעורבים העונה, אני לא יודעת מה לחשוב עליה יותר. אבל כולן היו לבושות ממש יפה הפרק
.

Rachel47

New member
אכן לבושות יפה

בהחלט היה פרק מהנה ביותר והפרקים לאחרונה ממש מעולים
תכלס הקטע עם זה שהוא הרס את הבלק בוקס היה טוב אבל זה היה די מוזר שאמנדה פשוט נתנה לבלק בוקס ללכת..לא מתאים לה
וכל הקטע עם "דה שופ" די מסקרן
אני מתה על אלכס, טוב על השחקנית בעיקר..את הדמות תמיד אהבתי אבל תכלס בעונה הזו היא הייתה מעט מעצבנת..

dans girl

New member
דה אמריקנס רק רציתי להגיד שביום חמישי היה סוף העונה, וראיתי אותו היום, והוא היה ממש ממש מוצלח בעיני
.
אני ממש מקווה שהם לא יהרסו עונה הבאה!

o0Invisible0o

New member
אני ממש רוצה לראות את זה!

השאלה היא - האם להפסיק סדרות שעדיין רצות אבל נמאס לי או לחכות עם זה?
להפסיק בונז? [זאת בערך היחידה שעומדת כאופציה...בתכלס.
]

dans girl

New member
בקשר לבונז גם אני בהתלבטות ממש רצינית. כנ"ל CSI. שבכנות הסיבה היחידה שאני ממשיכה לראות זה כי 13 שנה לא הולכות ברגל
.
עוד סדרות שהייתי שמחה אם היו נגמרות העונה אבל הן לא, וסביר להניח שאני אמשיך לצפות למרות שאני מרגישה שהן הגיעו לשלב כלשהו, מתקדם יותר או פחות, של מיצוי עצמי: רבנג', הארט אוף דיקסי, דקסטר (שדווקא כן נגמרת למרבה המזל), ביג באנג.
סדרה שיש סבירות גבוהה שאני כן אוותר עליה כי לקחתי עונה לניסיון ואני לא בטוחה שזה מצחיק אותי מספיק - הפרויקט של מינדי.
אין לי פתרון לגבי בונז. גם לי ממש קשה עם הרעיון של להפסיק כי זה בות' וברנן, אבל מצד שני הם כבר טחנו אותם עד דק והם כבר לא מעניינים. יכול להיות שאני אנסה לא להתחיל את העונה ואראה איך זה מתקדם.

בכל מקרה, אני ממש נהניתי מהעונה הזאת של 'דה אמריקנס', בעיני בהחלט שווה להשקיע בה את הזמן אם את מצליחה למצוא כזה.

o0Invisible0o

New member
אני יודעת!

אני חושבת שבונז זה המקרה הכי קיצוני שלי של מעבר מ"אומג הסדרה הזאת! אני מאוהבת!" ל"לא ראיתי כבר חצי עונה, איזה שעמום".
לא אשמתי שהם היו ממש טובים ונהיו ממש גרועים בקטע קיצוני.

קצת אשמתי על האובססיה המוגזמת? כנראה שכן אבל אני כזאת.

RenanaD

New member

אני מסכימה להאשים אותם במקום אותך

אגב, מה קרה עם הזוג הראשי בסדרה?

o0Invisible0o

New member
...?

הם נהיים ביחד בעקבות סטוץ של לילה אחד שמכניס אותה להריון ומשם הכל רק הולך ונהיה גרוע יותר.
אז עד לפרק שאני ראיתי הם עדיין ביחד, לא נשואים ומגדלים את הבת שלהם וזה הכל מאוד מאוד גרוע.
בטח גם ינסו לחתן אותם עד סוף העונה.
בעעעעעעעעע.
גרוע, גרוע, גרוע, גרוע.
רק מלספר על זה בא לי לבכות.

LemonLimeLilach

New member

מה שאת אומרת על החתונה אז זה פלוט פוינט אבל לא בדרך שאת חושבת!!!!!! אז... כן. תראי כבר
זה פרקים מזה קלילים.

Rachel47

New member
האמת שאני לא כל כך מצליחה להבין

אז אוקיי
הדרך שהם נהיו יחד גרועה
אבל עכשיו? הם יחד חמודים כאלה? זה אפילו לא טיפה נחמד? הם אפילו לא טיפה שמחים שהם נהיו יחד?

Kill Bernard

New member
לאף אחד לא אכפת

אם הם שמחים יחד או לא, כי הם נהיו דמויות כ"כ כ"כ... משעממות וחסרות אופי שמצידי הם יכולים לרצוח אחד את השני בשינה וזה לא ישנה לסדרה בשיט?

אבל אולי זה רק אני

למעלה