סדרות

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

ביילי שיעממה אותי.

מה הקטע של אשתו של איך שקראו לו שאיזי חתכה לו את הכבל? שאריזונה תתאהב בה? מה? עבר הרבה שנים מאז הפעם האחרונה שאמרתי את זה אבל סתמי פייטון סוייר.

אוון וכריסטינה יגרמו לי לירות בעצמי בסוף. "אתה רוצה ילד, נכון?" כאילו רציני???????????????????????????? לא, הוא לא רוצה ילד! זה לא למה נפרדתם והתגרשתם מלכתחילה! לא! בעעעעעעעעעעעעעע

מרדית דרק וזולה היו מקסימים בסוף.

וזה שההיא שאלכס דלוק עליה תהיה מוכה היה ממשששש צפוי

o0Invisible0o

New member
כן.

לא בא לי על רומן של אריזונה עם הרופאה הזאת. באמת צריך ללכת לשם? באמת? למרות ששועשעתי ששתיהן לגמרי דלוקות עליה וקאלי כמובן מדברת על זה בפתיחות כי זאת קאלי וזה רק קראש מבחינתה.

לגמרי על אוון וכריסטינה. כ"כ מיציתי את זה. בעעעעעעעע.

יואו הסצינה בסוף עם מרדית' וזולה הייתה מושלמת! וגם כל החששות שלו מהילד העתידי. מקסים מקסים מקסים.

אכן היה צפוי על ג'ו כמו שצפוי שעד סוף העונה הם יהיו ביחד.
אני רק מקווה שאלכס לא ילך להחטיף לו מכות ויסתבך, אלא שימצא דרך תרבותית יותר להפטר ממנו שלא תסכן את הקריירה של אלכס.

ביילי הייתה קצת יותר מדי. אהבתי את האובססיה והבדיקות האינסופיות אבל זה היה נמרח מדי. הסצינה כשהיא יצאה מהשירותים שיעשעה אותי.

היה יחסית חביב מבחינתי, די קשה לי העונה והפעם לא סבלתי.

dans girl

New member
[אולי
? לא יודעת, לא רואה
] איזי חזרה?? או שזה שאיזי חתכה לו את הכבל זה דני והוא היה נשוי? ולמה הם מנסים להפריד בין אריזונה וקאלי?!? למה הסדרה הזאת הפכה להיות כל כך גרועעעעההההה?!?!?!??!
וארג, כל פעם שאני קוראת שאתן כותבות משהו על אוון וכריסטינה אני שמחה מחדש שהפסקתי לצפות. הם פשוט דוחים אותי.

בקיצור, אני אומרת פה דברים בלי לדעת על מה אני מדברת. אבל אני מקווה שאתן נהנות מהעונה בכל מקרה. אם היא לא מלאת דרמה עד כדי קיא תגידו לי, אולי אטרח להשלים אותה מתישהו.

o0Invisible0o

New member
תגובתי הייתה

"היה יחסית חביב מבחינתי, די קשה לי העונה והפעם לא סבלתי. "
אז..לא הייתי ממליצה לחזור לצפות כנראה.

ולא היא לא חזרה. אין שום סיכוי בעולם, כל עוד שונדה היא השואוראנר..שהיא תחזור. נראה לי שלילך דיברה על אישתו במציאות...

Rachel47

New member
וול אשתו במציאות כבר מסתדר יותר

כבר חשתבי ששכחתי שהייתה לו אישה או משהו כזה

Rachel47

New member
מה מה מה?!

אשתו של דני של איזי?!
מי זאת? הרופאה החדשה שמתחילה עם אריזונה?! מה? מה קשור?!?

אני לא מגיבה אפילו על כריסטינה ואוון..פיכס

הנחתי שזאת וחבר שלה יפרדו ואלכס ינחם אותה
אבל עם כל הדברים שהיא אמרה על לגור איתו והדירה הקטנה והריב המטורף שלהם..באמת היה צפוי שזה עניין של מכות
אבל וואט דה פאק?!
אז סבבה פשוט תיפרדי ממנו
בדכ אין לאן ללכת כשאת נשואה לו או משהו כזה..וגם אז יש..אבל בכל זאת, את סתם יוצאת איתו ורע לך..תעזבי..
לא יודעת זה כזה מוזר שבחורה שעברה פוסטר קר ויודעת לדאוג לעצמה ולמדה על בשרה שזה רק את ועצמך בעולם תישאר במערכת יחסים עם גבר מכה...או שאולי זו הפעם הראשונה בכלל? ואז היא עזבה מיד כשזה קרה וזה לגיטימי
טוב שהיא הלכה לאלכס
הוא כל כך יהרוג אותו עכשיו!

LemonLimeLilach

New member
יוווו

חשבתי שאתן מכירות את הכונפה הזאת שהייתה במגרש ביתי... אז קיצר היא נשואה לו במציאות, כן, וזה היה דרמה נורא גדולה שהם הסתירו את זה לגמרי ופתאום היה להם ילד והכל!

LemonLimeLilach

New member
יומני

כל תחילת הפרק הייתה מעפנה אבל הקטע עם מאט ביער ושהם החזירו את אלנה היה גם מעולה מבחינה עלילתית וגם מבחינת משחק.

כמובן הם הרסו את זה בקטע של "אני חייבת להרוג את קתרין" כי מה הקשר לחיים.

וואי, גם אני לא הבנתי את הקטע עם קת'רין. הייתי בטוח שהיא הולכת להגיד רבקה, אם כבר..
אחרי הכל, היא זאת שהפכה אותה לערפדית.. וזה מסתדר עם הפרק, שהיא בדיוק התנצלה למאט והכל.
אבל מה הקשר קת'רין? זה בטח מסתדר עם העובדה שבוני רוצה (לא באמת) לעשות אותה אלמוות.

אבל כן, אהבתי איך שפתרו את זה בסוף.
וסוףסוף אלנה חזרה.. לא חשבתי שאתגעגע.
אה ומה זה היה עם אמא של קרוליין? זה נראה קצת כאילו משהו קרה שם שאנחנו עדיין לא יודעים... אבל אולי זה סתם.

limors2

Well-known member
זה ממש הרס,

אבל אם זה אומר שעכשיו תהיה מלא קת'רין אז יאי

ואני מקווה שרבקה נשארת במיסטיק פולז ולא עוזבת לסדרה של קלאוס ואלייז'ה. הם ממש שיעממו אותי ואני לא מתכננת לצפות.

Rachel47

New member
אני גם חשבתי

שהסצינה הזאת הייתה מושלמת והרעיון היה נהדר והמשחק!! ואו!!!!!!!!! הרבה זמן הפרקים ממש מעצבנים אבל זה היה מעולה!!!!!!!!!!!

הקטע עם קת'רין לא היה קשור לשומדבר וואט סו אבר!!!!!!!!!

מה שכן
אחרי שאלנה לא יוצאת עם מאט בערך כל הסדרה וכל העלילות שלהם בכלל לא הובילו ללגרום לנו לחשוב שבכלל אכפת לה ממנו (אולי למעט העניין עם להציל אותו על פניה אבל היא הייתה עושה את זה גם לגור כלבים סו..) לא חשבתי שהיא תגיב ככה
אבל אז חשבתי שאין אפחד אחר שהיא תגיב לו ככה
באמת שאין בכלל אף אחד אחר בכלל בכלל
אז
שיהיה
מאט
לפחות עכשיו מרגיש כאילו הייתה לו מטרה כל הזמן הזה

LemonLimeLilach

New member
אבל למה

שהיא לא תגיב ככה לקרוליין, לסטפן, לדיימון- נגיד שכל אלה בגלל שהם ערפדים, אז לבוני??? אין בזה היגיון עכשיו כשאת אומרת את זה.

Rachel47

New member
זהו

שגם אני הרצתי את הרשימה הזאת בראש, שוב, כי כל העניין עם מאט היה נורא לא הגיוני בעיניי
אז נניח ביטלת את כל הערפדים..וגמני ישר חשבתי על סטפן או על דיימון אבל זה גם בעייתי מבחינת מי יעשה את זה..היא בחיים לא תאמין שיימון יעמוד מעל סטפן ויאיים להרוג אותו...וגם לא להפך
והיא לא תאמין שקרוליין תעשה את זה...
זה חייב להיות אמין..ומישהו חסר אונים שאשכרה יכול למות..

עכשיו, עם בוני יש המון בעיות לאחרונה והן נוראאאא התרחקו
והיא ניסתה להרוג אותה
זה מבטל אותה אוטומטית, כי אם היא ניסתה להרוג אותה אז לא יהיה אכפת לה שמישהו אחר יעשה את זה
וזה כאילו מותיר אך ורק את מאט..אני רק חצי קונה את זה..

LemonLimeLilach

New member
אבלללל

היא בעצמה ניסתה להרוג את מאט שניה לפני כשהיא התחילה לרוקן לו את הצוואר

Rachel47

New member
לא

היא שתתה ונתנה לו זמן לייצר דם חדש כדי לשתות עוד
את יכולה להגיד שזה כדי לשתות עוד אבל תכלס כמה יהיה לה קשה אחרי כמה שלוקים להתחיל לרוץ ולהרוג אנשים
אז את יכולה להגיד שהסיבה שהיא לא הרגה אותו זה זה שעדיין אכפת לה
שוב, טיעון חלש בעיני אבל כנראה שלא היה אף אחד אחר שהיה קווליפייד

Rachel47

New member
איפה

רק השרדות יומני ואנטומיה
ויש בוחן ביום חמישי
!!!!!!!
יש סדרות שיש לי אפילו 2 פרקים להשלים!!!!!!!!!

למעלה