סדרות

LemonLimeLilach

New member
יומני

וואו החצי הראשון של הפרק היה פשוט מושלם
והכי הכי כשאלנה "למדה" לחקות את קתרין
ענק.

אחרי זה כבר נהיה משעמם יותר אבל אני אסלח להם.

limors2

Well-known member
אני בפיגור של 5 פרקים

אני קוראת את ההודעות שלכם כדי שהן יעשו לי חשק לראות, וזהן עושות לי חשק לראות, אבל ברגע האמת אני רואה מיי ליטל פוני או משחקת צ'יקן אינביידרס

dans girl

New member
אני רק בפרק 5, כי אני בקושי מספיקה לצפות. פתאום אני מרגישה שיש לי כל כך הרבה מחוייבויות אינטרנטיות
.
אבל הפרק האחרון היה הפרק עם פינקי פאי והחברה המרושעת של רייבודאש והוא היה מעולההה

limors2

Well-known member
כן

זה היה עוד כשריינבואודאש הייתה הפוני האהובה עלי. אני צריכה לעשות צפיה חוזרת בפרקים נבחרים עכשיו כשגיליתי שפינקי היא זו שאהבתי כל הזמן הזה

dans girl

New member
נראה לי שפינקי פאי מיקמה את עצמה במקום הראשון מבחינתי כבר מהפרק השני או משהו
. היא נהדרת
.

limors2

Well-known member
סדרת ילדים נפלאה

היא מצחיקה ומלאה בשירים והיא חינוכית ובכלל לא דומה לזבל סדרות הילדים של השנים האחרונות.

Rachel47

New member
היה מעולה

אלנה כיפית רצח

מתעללים בקת'רין לשם שינוי

קת'רין עם אלייזה!!!!!!!!!!

אלנה מחקה אותה ולוקחת לה את כל האביזרים והנעליים

באמת החצי השני היה מעט משעמם אבל זה גם היה בסדר

מאוד אהבתי את כל הקטעים עם הסלבטורים ודיימון היה אקסטרה מושלם הפעם

אוקיי..אני חושבת שהקטע שהכי אהבתי היה כשקת'רין אמרה במסעדה שהיא "חברה" של אלייזה
ושלושתם התחלחלו..זה היה נהדר לגמרי!!

נראלי שזאת פעם ראשונה שממש מראים את קת'רין בסיטואציה בה היא פגיעה יחסית, כל הקטע עם להתחנן בפניי אלייזה שיעזור לה ולהגיד שהיא אוהבת אותו
אני לא 100% מאמינה לה אבל נניח

הקטע שסיילוס מענה את קלאוס היה פסיכוטי ובפעם השניה שקרוליין הגיעה חשבתי שזה שוב סיילוס ואשכרה התפללתי שלא כי זה אומייגאד אכזרי מידי

הסוף!
איבדנו את אלנה לגמרי

Rachel47

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה היה מושלם ברמה שקשה לי בכלל לתפוס

Rachel47

New member
איך פגשתי

חטפתי מיגרנה מהפרק הזה

אבל אמה פילסברי הייתה ממש חמודה!

dans girl

New member
דה אמריקנס (לא ספוילר) אני צריכה לישון אבל אני מתעלמת מכך בהפגנתיות.
אז אני לא זוכרת אם כבר אמרתי פה או לא כמה אני נהנית מהסדרה הזאת עד כה. היא באמת ממש מוצלחת. המערכות יחסים שם מתוארות בצורה ממש טובה ועם המתחים של התקופה ויש כמות אקשן די מדוייקת.
ואני רק חייבת לציין כמה מופרך זה בעיני שארה"ב ורוסיה אשכרה חיו במן איום גרעיני מתמיד אחת על השניה כל הזמן במשך משהו כמו 40 שנה או משהו.

that being said, אני לא מבינה את הלוח שידורים שלה. בינתיים, מאז שהתחלתי להצליח לעקוב אחרי הקצב של ארה"ב, אני מרגישה כאילו זה פרק כל שבועיים. איזה מן סדרה עושה פרק אחת לשבועיים? אני אפילו לא יודעת אם זה בכוונה או שזה סתם יוצא ככה. זה מעצבן ולא נוח. זה מפריע לעקוב.
עכשיו הסתכלתי במיי אפיזודס ועושה רושם שהחל מהשבוע זה חוזר להיות כל שבוע, לפחות בחודש הקרוב. אבל זה נתון לשינויים אז אני כבר לא מאמינה להם
.

למעלה