סדרות

Rachel47

New member

dans girl

New member
1. אני לא בטוחה, אני חושבת ש12-13 כזה בעונה הזאת.
2. כן, עונה שניה מלאה של 22 פרקים.

dans girl

New member
ואני אנסה להתקדם ב'הבית הלבן' מתישהו

אני באמצע העונה השלישית. עדיין. מה שמרגיש כמו שנתיים כבר. אבל בשבועות האחרונים יצא לי לראות כמה פרקים. בא לי להתקדם עם זה כבר.

o0Invisible0o

New member
אני גם רוצה לראות.

למה אין זמן?
למה אני גם שואפת שיהיו לי חיים, גם לראות ה-כ-ל ביוטיוב וגם לראות ה-כ-ל בטלוויזיה? :S

dans girl

New member
כי אם לא נשאף לדברים בלתי אפשריים לא יהיה לאף אחד מאיתנו על מה להתלונן.
אם אין לך זמן, תחתכי סדרות טלוויזיה. אם דברים משעממים אותך *קחם* בונז *קחם* גריי *קחם*, פשוט תפסיקי לראות אותם.
אני קצת שוקלת לעשות את זה עם בונז וCSI, בייסיקלי כי CSI אף פעם לא נגמרת, וגם לא עושה רושם שהיא הולכת להיגמר אי פעם. פשוט 13 עונות זה הכי הרבה שהחזקתי עם סדרה ואני לא בטוחה שאני רוצה לחרבש את זה
.

Kill Bernard

New member
וואו, כן, לגמרי *קחח*בונז*קחע*.

אני צריכה גם למחוק את כל אלה שנטשתי מהמיי אפיזודס, זה סתם עושה לי רגשות אשם לראות אותם שם, ואני לא חושבת שאני מתכננת לחזור אל זה אי פעם. זה כ"כ משעמם!
ובנשאף לדברים בלתי אפשריים: אני חושבת לראות את כל גילמור ולקרוא את כל הארי פוטר ושר הטבעות. יפ...

אחלה סדרה! מאוד נהנה ממנה

הייתי בטוח שהיא תבוטל אחרי הירידה ברייטינג של הפרקים שני ושלישי אבל כנראה זה לא היה דרסטי והיא אושרה לעונה שניה.
באיזה פרק את? אני ראיתי עד פרק 7 כולל.

LemonLimeLilach

New member
בא לי להשוויץ

אני לא בפיגור בכ-ל-ו-ם, היוטורנט שלי ריק!!! עד כדי כך שהתחלתי לראות 90210 שלא ראיתי מתחילת העונה ואני כבר בפרק 7
וגם ראיתי 3 פרקים מבית הקלפים (נחמד ביותר, אבל רק למי שאוהב/מעריך סדרות פוליטיקה בקטע היותר מעמיק והחופר שלהן. כמו בוס)

כמובן שעוד שבוע אני אהיה בפיגור בהכל כי יש לי עבודה גדולה להגיש אבל לבינתיים אני מתלהבת

dans girl

New member
גם אניי
השבוע הצלחתי להדביק דברים ממש, ואני עכשיו בקצב של הכל וזה ממש נחמד. התגעגעתי לזה
.
זה כמובן ייפסק מאוד בקרוב
.

האישה הטובה
קלינדה קוראת פאנפיקשן של יומני הערפד

אני אוהב את החוקרת החדשה. הפרצוף הרציני
היא וקארי חמודים ביחד.
קולין סוויני וחברה שלו קורעים והיה פרק ממש טוב.

אני חייב להגיד שלא הבנתי את הגילוי על אבא של דיאן

LemonLimeLilach

New member
גם אני לא!

זה היה אחד ההזויים. חבר של אבא שלה הואשם במשהו ואבא שלה עמד לצידו אבל התברר שאבא שלה בעצם הסגיר אותו. במשהו אנטי אמריקאי? כאילו הבנתי, רק לא הבנתי מה הייתה הבעיה אם הוא באמת עשה משהו רע למי אכפת אם מסגירים אותו? ועוד יותר מזה, אולי זה אכפת לדיאן כי היא חשבה שהוא כזה חבר טוב, אבל לציבור?????????? להיפך, הציבור הכי יתמוך במי שהסגיר מישהו אנטי אמריקאי. אז אולי לא הבנתי טוב.

Rachel47

New member
אמממ

אז חשבתי כמוך והחלטתי ש-1- היא לקחה את זה קשה בעצמה לעצמה ולא חשבה עדיין על הציבור
2- אולי הקטע שעלול לעניין את הציבור הוא שאם אבא שלה היה זה שהעלה את השם שלו...אולי הוא העלה אותו סתם, בלי שהוא עשה כלום באמת... ואז..זה..כאילו..נוראי נורא (והיא יכולה לקחת את זה אפילו פי 47 יותר קשה)

זה לונג שוט ולא הגיוני אבל את יודעת כמה קל לעשות טוויסטים לדברים כשמנסים להכפיש מישהי שרוצה להיות שופטת

למעלה