סדרות

limors2

Well-known member

זה היה רק אודישנים לגריז, כששבוע הבא המחזמר. השבוע היה מתוכו רק את Hopelessly Devoted to You, וחוץ ממנו היה את Born to Hand Jive, Juke Box Hero, Everybody Talks ו Blow Me (One Last Kiss).

limors2

Well-known member
בכלל.

גם קורט לא היה. במקומם הופיעו מרסדס טינה ומייק צ'אנג.

RenanaD

New member
ליאורה, לא יפה לשקר!

כן ראו את רייצ׳ל בפרק. בהתחלה, בתקציר הפרקים הקודמים

RenanaD

New member
דווקא לא אהבתי את השירים, די סבלתי

מהם.
עלילתית היה בסדר. סוף סוף וויל הפסיק להסתכל על וושינגטון בראיה הצרה שלו! זה לקח לו המון זמן, יחסית לכל החפירות הקודמות על הפתיחות שלו וכמה שהוא מורה טוב בלה בלה.

o0Invisible0o

New member
המפץ

אני לא מרגישה אף פעם שיש לי ממש מה להגיד על הסדרה הזאת אבל הפעם זה חשוב - וויל וויטון לבש חולצה של דה גילד! בfun with flags!
וכמעט ולא היה פני.

Rachel47

New member
גם אני שמתי לב לחולצה

זה הזכיר לי שאני צריכה למצוא זמן להתחיל לראות את זה

פרינג'

סוף סוף אנחנו רואים את הילד הזה שוב!
וכנראה הם בנו את כל הקטע של האיכות אוויר בעונה 4 כדי שזה יתאים לפרק מעונה ראשונה...
הייתה קצת העתקה מ- Inception, אבל זה היה טוב.
הגליפים על הדלתות, אולי יתנו לזה פירוש?
פיטר הופך לאובזרבר

עוד 2 מקרים מוזרים ואוליביה עולה עליו...
לראות את אוליביה נפתחת ומדברת על הרגשות שלה, כ"כ כיף לראות את ההשפעה של הנישואים והאמהות עליה

אני כ"כ רוצה לראות את ספטמבר שוב

וולטר מפחד לחזור למדען שהוא היה

השם של הפרק הבא: 5-20-10, שיסבירו את זה!

o0Invisible0o

New member
גוסיפ.

היום ראיתי. שתבינו כמה קשה לי להתיישב לראות פרקים חדשים.
מה קורה עם גילוי העריות בסדרה העונה? זה גרוע יותר מאי פעם! מספיק אייבי ורופוס [נו, בסדר..אין באמת גילוי עריות אבל יש הרבה איכססססססססססססססססס] ועכשיו הם מספרים לי שסרינה שוכבת עם מישהו שגם אמא שלה שכבה? באמת?
דבר אחד אני חייבת להודות [וכן, זה מפתיע גם אותי] קצת מעניין אותי בארט בס והברחת הנפט שלו, כי זה אשכרה רלוונטי למשהו...או לא יודעת, זה מספיק גדול כדי להצדיק את זיוף המוות.

ברגע שהראו את סרינה מוחקת את הסרטון עם דן היה לי ברור שג'ורג'ינה לקחה אותו כשהיא שמרה על התיק אבל הם היו חייבים ישר אחרי זה להראות לנו את זה? תשאירו את זה לשבוע הבא...נו, תאתגרו אותנו קצת.

הכי לא הגיוני איך שבלייר פשוט קיבלה את דן בזרועות פתוחות לביתה אבל לא אכפת לי כי זה עושה אותי ממש ממש מאושרת. במיוחד אחרי כל חיפוש בחורה שהפך מהר מאוד לחיפוש האחת ואז הוא פשוט חזר לבלייר. אמ.

דפי - שיחת הפונפון על הקיר שלך בפייסבוק הייתה קורעת, בחיי שלא הבחנתי בזה במהלך צפייה בפרק.

למעלה