סדרות

LemonLimeLilach

New member
יומני הערפד

אוי אלנה. אני ממש אשמח אם ילכו מהר יותר לכיוון אלנה=קתרין במקום כל הרגשות אשם על זה שהיא הרגה מישהו שהיה הורג אותה בכל מקרה. אלנה, שקט.

השיחה האחרונה של דיימון וסטפן
סטפן בגופיית סבא
ולמרות זאת- שונאת את דיימון. איזה זבל של בנאדם כמעט עוקר את הלב של אח שלו ככה
טפו.

בוני כזאת מיותרת.

Rachel47

New member
כל כך נכון

אלנה ממש ממש מתחילה לעלות לי על העצבים
יאלללללה כבררררררררררררררר! בכיינית!!
כאיול אני מבינה רגשות אשמה וזה
אבל היה מגיע לו למות והוא היה הורג אותך!!!

הבעיה אצל אלנה שהסלף פרסרביישן שלה על הפנים
היא פעם ב3 פרקים מעמידה את עצמה כקרבן בשביל מטרה זו או אחרת
אז גם כאן היא סוג של לא מבינה שזו סיטואציה של קיל אור בי קילד, וגם כשהיא מבינה אז היא מעדיפה..וול.. לא להרוג
קת'רין למשל (איפה היא?!?!?!?) לא הייתה חושבת פעמיים

נו הוא לא היה עוקר לו את הלב ואת יודעת את זה
רק חבל שכדי להוציא מסטפן את האמת צריך להשתמש באמצעים כאלה

והשיחה האחרונה שלהם

לא מבינה למה בוני עדיין בסדרה
אני מקווה שהעלילה שמייעדים לה להמשך שווה את זה

ג'רמי האנטר
זה הולך להיות מעניין

מה הסיפור עם ההזיות המלחיצות שלה אלנה?

LemonLimeLilach

New member
מי כבר ראה אנטומיה

ויכול להגיד לי איזה גרסא להוריד? יש הערות על חלק מהגרסאות שהן באיכות לא טובה ואני לא יודעת מה לעשות.

limors2

Well-known member
בHD?

בגרסה שהורדתי יש קטע מעצבן באודיו לפעמים, אבל אני די בטוחה שזה מכוון כי זה רק בזמנים מסויימים ומאד ספציפיים.

LemonLimeLilach

New member
על הגרסא HDTV x264-LOL

כתבו שיש בעיה באודיו ובמקום אחר שזה מזויף בכלל. אז אני לא יודעת. בינתיים העלו 720 ו 480 אז אני לא יודעת מה כדאי

limors2

Well-known member
אה, לא יודעת.

אבל האודיו זה בטח אותו דבר כמו בגרסה שלי.

LemonLimeLilach

New member
האישה הטובה

סיימתי להשלים סוף סוף.

הפרקים האחרונים היו טובים בהרבה מתחילת העונה, אבל עדיין מפריע לי כל הטלנובלה המקסיקנית של קאלינדה. די כבר.

פחות מדי קארי. יותר מדי ג'קי (היא הדמות השנואה עליי בעולם), אפילו שנחמד לראות איך אלישיה מבינה אותה פרפקט.

אני לא מאמינה שרק עכשיו נפל לי האסימון שאולי ג'וליאנה מרגוליס ומאורה טיירני מכירות מאז ER????? אני כזאת סתומה
אני אפילו לא זוכרת אם היו בסדרה באותו זמן כי אבי הגיעה מאוחר. מוזר שלא ראיתי שום ראיון על זה או משהו!

o0Invisible0o

New member
הייתה כתבה
[?]

על איחוד אי.אר-י ודיברנו על זה, לא? אולי זה היה עם מישהו אחר..בכל מקרה אבי הייתה האחות של קרול בהריון שלה והייתה גם סטודנטית לרפואה במקביל... אני 95% בטוחה שזה מה שהיה. אני לא מצליחה לזכור בעצמי אבל מישהו שדיברתי איתו על זה אמר את זה ופתאום זה היה נשמע לי מוכר...

LemonLimeLilach

New member
לא איתי

אבי הייתה אחות והלכה ללמוד רפואה בעונות מתקדמות יותר, אבל אני לא זוכרת שהיא הייתה האחות של קרול! העונה הזאת בכלליות הייתה מוזרה אז אולי לא התמקדתי בדברים הנכונים (רק באבל על ג'ורג' קלוני).

o0Invisible0o

New member
הנה..
אי.אר לליאורה!

The character of Abby Lockhart first appears in season 6 of ER in the episode "Great Expectations", guest starring as Carol Hathaway's labor and delivery nurse. Three months later, she became a regular character in February 2000 as a third-year medical student beginning her ER rotation.

מויקיפדיה שנראה לי אמין במקרים האלה..

LemonLimeLilach

New member
מעניין אם הן התראיינו על זה או משהו

חיפשתי אבל לא ראיתי כלום, וזה הדברים הכי מעניינים

limors2

Well-known member
לא, אני עדיין בתחילת עונה 2

אני לא רואה אפילו את הסדרות שמשודרות עכשיו

הפרק האחרון איזה עצוב שזה נגמר ככה!

אמנדה פיט במדים ושיער אסוף כל הפרק? איזה בזבוז

limors2

Well-known member
גלי

היה טוב
אפילו ממש
אבל זה בסטנדרטים שלי, של לא אכפת לי שאין רייצ'ל ואני מריצה עלילות ורואה רק את השירים. והם היו נפלאים, כולם

והורדתי בטעות את האלבום של הפרק הבא וממש בא לי לשמוע את השירים, אבל אסור

למעלה