סדרות

Rachel47

New member
אני ממש מחפשת דרכים להתעודד

וזה ממש לא מצליח לי
אני יודעת להתמודד עם משברים ולא הכל הולך חלק אף פעם אבל המעבר הזה בינתיים הוא פשוט דיססטר אחד גדול ואני לא עומדת בלחץ הזה יותר

אני מבינה מה את אומרת
אני אומרת את זה לעצמי גם
פשוט מתקשה ליישם את זה

Kill Bernard

New member
אני מאמינה לך שמעבר למה שניסית

אין לך יותר מידי מה לעשות מבחינה יישומית.. חוץ מזמן, לחכות שדברים יסתדרו טיפה מעצמם ואז תדעי איפה לדחוף ולאיזה כיוון.
ובינתיים - יפ, הסחות דעת

Rachel47

New member
יפ, הסחות דעת

אז אני רואה סדרות
ואז ראיתי גלי

שחשבתי שתהיה הסחת דעת מעולה כי, נו, ממתי זו סדרה מדכאת? ויש שירים! מה יכול להיות רע?
וגם אנטומיה מדכא
אי אפשר לברוח לשומקום בימים האלה

LemonLimeLilach

New member
פרינג'

דזמונד!

אני היחידה שאמרה לעצמה "רגע אבל הוא לא אמר איפה הקלטת" והם בעצם מאושרים שהם יודעים מה לעשות אבל בעצם... הם לא יודעים?

אני לא יודעת בסוף אם יש להוא ילד או לא. בהתחלה חשבתי שהטוויסט יהיה שאטה צדקה וכשאוליביה תלך לכתובת שהוא אמר לה היא תראה שאין שם ילד. ואז חשבתי שהטוויסט יהיה שאטה טעתה וכשאוליביה תלך לכתובת היא כן תראה את הילד. אבל
שום דבר מזה לא קרה

גם אני

קיוויותי שנינה גידלה את אטה , אבל לא
ואיפה היא בכלל??

למה עיניים, למה?? כל הפרק הזה היה קריצה ל 102, אנשים מזדקנים, עיניים יוצאות מהמקום...

לשניהם יש עדיין סיוטים מהחטיפה של אטה

שיגידו מה כבר האובזרברים עשו לה! ואיך היא יכולה לגרום לזה שלא יקראו לה את המחשבות? שאריות של קורטקסיפן?
לא כיף לראות אותם ככה פרודים, אפילו לא חיבוק

אהבתי את אוליביה Vs. אטה, כל הדו שיח בניהם, היה מעולה

סיימון מת! אני לא אגיד שאני יותר מידי עצובה בגלל זה, כי לא אהבתי אותו בסדרה, לא חושבת שהוא קשור בכלל.
אבל איך שפיטר עצר בעד אטה , מעולה.

o0Invisible0o

New member
Full Benefits - דפי?

ידיד שלי המליץ לי על הסדרה הזאת של קולג' הומור בפוסט שכתבתי על סדרות אינטרנט..וסופסוף השלמתי - זה ממש חמוד!
כאילו זה קצת מוזר וזה מרגיש כאילו זה לא המשכתי-עלילתי אבל זה כן, פשוט לוקח כמה פרקים.
אני מניחה שיש גם ביוטיוב אבל אני צפיתי פה, איפה שפחות נוח לצפות:
http://www.collegehumor.com/fullbenefits

ואם אתן רוצות לדעת על מה הסדרה אז - חברים לעבודה שהופכים להיות יזיזים ואז מסתבכים עם עצמם בכל הקטע של ידידים/יזיזים/בני זוג.

dans girl

New member
פרוייקט מינדי [the mindy project]
לא ראיתי המשרד, אבל היא מוצלחת, המינדי קאלינג הזאת
.
ראיתי את שני הפרקים שיצאו, בינתיים זה נראה עם פוטנציאל.

Rachel47

New member
פיירווט פרקטיס

היה גרוע לחלוטין, אין לי מה להגיד על הפרק חוצמזה

LemonLimeLilach

New member

אני ממש שמחה שפיט מת אז אני מתעלמת מכל היתר

החולה-של-השבוע היה גרוע ומשעמם, אבל זה בגלל ששלדון גרוע ומשעמם.

הקטעים הטובים היו שויולט וקופר עישנו באמבטיה ונתנו אחד לשני מרשמים לוויד

והשיחה של מייסון עם ויולט שהייתה מהממת.

Rachel47

New member
כן שני הקטעים האלה היו מעולים

אבל זה לא היה מספיק כדי שאהנה מהפרק

פרינג' 2X04
OMG

יא איזה פרק!!!!!
בכלל, העונה הזאת התחילה מצוין (כשאוליביה עפה מהמכונית נשארתי בהלם כמה דקות והייתי חייבת לראות את הקטע הזה שוב ושוב), השייפ-שיפטרז האלה הם רעיון גאוני, ככה אי אפשר לסמוך על אף אחד אף פעם. ועדיין אני תמיד נופלת בפח הזה (כמו מיסטיק באקס-מן).
ובפרק הזה הכל קרה כ"כ מהר! אוליביה התעלפה, נזכרה בדבריו של וויליאם בל, וכשפיטר הזריק לה את האדרנלין גם אני כמעט הפסקתי לנשום

ואין יותר צ'ארלי :( חבל, דווקא ממש אהבתי אותו!
וסוף סוף הקייס שהם חקרו היה קשור קשר ישיר לעלילה הכללית. שימשיכו ככה!

אלה פרקים מעולים!
אנה שחקנית מעולה, ב- 201 כשהיא התעוררה והיא התחילה להילחץ ואמרה שרוצים להרוג אותה

וכשהיא אמרה לברוילס שהיא נכשלה

ועכשיו בעונה זאת תקופת הסטאנדאלונס...

בעיקרון

עד 215, שיש שם כאלו שהם ממש טובים, הייתי אומרת לך לוותר על כמה, אבל מה לעשות, שיש דברים בפרקים האלה ששווה לראות אותם, בשביל להבין משהו בהמשך או בגלל שיש בהם סצנות טובות...

ו-209, הרבה תולעים...

אל תוותרי...

dans girl

New member
הבית הלבן עד 1.06! [ספוילר? לא ספוילר? בלע.]

לקח לי כמה פרקים להתאפס על מה שהולך שם
.
1. ראשית אני חייבת לציין כמה הצחיקו אותי הופעות האורח של פגי אולסן ורון סוונסון
. בעיקר של רון סוונסון
.
2. ג'וש
. במיוחד בפרק האחרון שהוא כולו היה רגשות אשם על זה שרוצים אותו בבונקר אבל לא את כל השאר. אבל סיג'יי צדקה בכל הקטע עם זה שהוא יותר נחוץ מהם, זה די מובן. אבל הוא חמוד ממש.
3. סאם
.
4. סיג'יי
. כה שנונה ומאממת
. למרות שהיא לעד תהיה היועצת מ-10 דברים ולא חשוב כמה עונות של הבית הלבן אני אראה

5. הם מדברים מהר. מאוד קל לראות שזה וניוזרום זה של אותו יוצר
.
6. בריק ברילנד הוא סגן הנשיא
.
7. זה טוב
.

למעלה