סדרות

LemonLimeLilach

New member
פרנטהוד

וואו
אין ספק שכל פרק בסדרה משתפר פי מיליון כשיש את ג'ואל

חוץ מזה- לוק!!!!!!!!!!
הם היו צריכים פשוט לקרוא לו לוק ולעשות אותו אותה דמות ושיישאר לוק כי שם הוא הלך לצבא ופה הוא חזר וזה מדהים

dans girl

New member
לגבי לוק - לגמרי
.
היה פרק ממש טוב
.
וג'ואל
. הו, ג'ואל
.

Rachel47

New member

אין לי מושג מי זה לוק אבל בסדר

גו'אל

ושרה המעצבנת
אני באמת מסרבת להאמין שהם יקחו אותה למקום של להתאהב בקקה הזה

dans girl

New member
הארט אוף דיקסי
[אני יודעת שיש בשרשור הקודם, אבל התחלת חדש וההוא כבר יצא משליטה
]

זה שהיא לא בחרה אף אחד בסוף היה די מפגר וצפוי
.
אבל ווייד וזואייייייי

הרובי הזאת חביבה.
למון והסכין

העלילה עם בריק לא מעניינת בכלל
.

כל כך התגעגעתייי

ולרגל המאורע זואי אפילו הייתה לבושה יפה כל הפרק
.

LemonLimeLilach

New member

אני רוצה את השמלה של זואי מסוף הפרק!!!!

צפוי לגמרי מהלך קלי טיילור שלה, אפילו שבסוף היא כן עם וייד
וזה כמובן רק מוכיח שהם הולכים לכיוון זואי/ג'ורג', למקרה שחשבתי להעלות ציפיות. אני מתגעגעת לג'ייסטון סטריט.

dans girl

New member
בונז
זה היה פרק הרבה יותר טוב מזה של שבוע שעבר (שד"א, לגמרי הדחקתי שבכלל התרחש. כבר שמתי הורדה לפרק 8.02 כשבדקתי במיי אפיזודס ותיקנתי את עצמי
)
אהבתי את הודג'ינס וההתלהבות שלו מהפיצוצים
.
ואת בות' עושה בירוקרטיה

אני לא בטוחה מה הרגשתי לגבי הקטע עם סוויטס והבחורה החדשה
.

o0Invisible0o

New member
כן.

זה היה ממש מצחיק!

אני שמחה שהם קצת התעמתו עם כל עניין מערכת היחסים שלהם, נראה לאן ימשיכו וכמה רחוק אל העתיד העניין הזה שהוא יפגע בה והיא תצטרך לסלוח לו יקרה, אני מקווה שהעונה!

אני מרגישה כמו רננה עכשיו.

אני לא זוכרת מה עוד היה כי עבר קצת זמן אבל אני זוכרת שצחקתי אז, כן. אהההההה שמידט ומיט רומני.
שועשעתי.

LemonLimeLilach

New member
חידשו את שקרניות לעונה 4

עכשיו אנחנו עדיין באמצע השלישית, אז הרביעית זאת זו שתתחיל בעצם בקיץ הבא

סמייילי

New member
30 rock

עונה 7 (ואחרונה) פרק 1:

בתור מעריצה של הסדרה אני מבינה למה זו העונה האחרונה, החומרים כבר עייפים והחידושים כבר לא חדשים..

הפרק אתמול היה חביב, לא מהאדירים שלהם אבל גם לא רע:

הדמות של ג'נה הייתה מעולה עם כל שגעונות החתונה ומסיבת הרווקות
וכמובן התעופה המכשפתית לתקרה :)

הסדרות הגרועות יותר ויותר של אלק בולדווין כדי למוטט את הרשת - חמוד, במיוחד העובדה שהוא עכשיו אלוהים, וזה בטוח יתפוס לפרקים הבאים..

קנת והייזל - פחות מוצלחים הפעם, כל אחד בנפרד בדרך כלל מעולה אבל ביחד הם מורידים אחד את השניה.

ליז - הולכת ומשעממת.. ואני אוהבת את טינה פיי! אבל הדמות שלה יותר ויותר צפויה

וג'ונתן חזר! הידד :)

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

טוב אין ספק שרציתי לחתוך ורידים כבר מהדקה הראשונה של הפרק

עכשיו מובן למה אלכס לא הלך לבקר את אריזונה. בסופו של דבר זה כן היה רק בשביל להציל את החיים שלה, אז לכעוס על קאלי זה לא במקום, עם כל הצער

LemonLimeLilach

New member
וגם

קצת עצבן אותי שאוון היה זה שרץ לכריסטינה בקטע של "עכשיו כשאני פה הכל בסדר", מאיפה החוצפה? נראה למישהו ששכחנו את העונה האחרונה??? למה שהוא יעשה לכריסטינה טוב בדיוק?

limors2

Well-known member

בשניה הראשונה חשבתי "מה, שוב אסון?!"

אהבתי את זה שקודם הראו לנו את מה שקרה אח"כ ושרק עכשיו חזרו אחורה. זה מסביר דברים מבלי לפתור אותם.
אבל כבר הספקתי לשכוח למה מארק היה כ"כ חולה ומה בדיוק קרה לו, אז עכשיו אני ממש מבולבלת. למה המצב שלו השתפר ואז הוא חזר לתרדמת? מה היה לו בכלל?

ואריזונה
בדיוק אחרי שחשבתי שמה שהכי נורא במצב שלה זה שהיא הפכה לכלבה קרירה וחסרת אושר, קאלי בכתה בדיוק על זה
שיחזירו אותה למצב רגיל מהר.

limors2

Well-known member
המפץ הגדול

כמעט הכל בפרק היה נפלא, מלבד האוורד ותלאות החלל המתישות שלו. שיחזור לארץ, הוא מציק לי שם.
וסטוארט. היה כיף איתו, אבל אני מעדיפה אותו במנות קטנות פה ושם. הוא יותר מהנה כשהוא מיוחד!

שלדון עשה את הפרק. למרות שמה שהכל סבב סביבו היה הספק משבר של לנרד ופני, זה עדיין היה שלדון
שיחת הרובוטריקים שלו, לנרד שחושב ששלדון פיתח יצר מיני (טחח
), שלדון מראה חיבה חברית ומנסה להציל את מערכת היחסים של לנרד ומתרץ את זה ב"אני לא אוהב שינויים" כדי לא להרוס את האמינות שלו בבת אחת ושלדון דופק בלחש על הקיר של פני

למעלה