סדרות

LemonLimeLilach

New member

אני גם חושבת שהיה מעולה חוץ מכל מה שקשור להווארד, וגם ברנדט מעצבנת.

שלדון והשיחה על הטרנספומרס
אני אוהבת אותו.

מה שכן אין לי מושג למה פתאום הלכו על זה שפני לא רוצה את לאונרד.

Rachel47

New member
אני דווקא חושבת

שהיה בסדר פלוס

עם כמה ששלדון מהמם
משהו קרה
הוא היה..מוזר בפרק הזה..אבל לא בקטע הטוב

כן צחקתי מכל מה שקורה אבל הרגיש לי מעט מוזר

וגמני לא מבינה למה עשו שפני לא רוצה אותו..הזוי לחלוטין

dans girl

New member
צחקתי

אין ספק ששלדון עשה את הפרק
.

ולגבי פני ולנרד - אני דווקא די רואה את זה. מבין שניהם הוא תמיד היה הלאבי-דאבי בקשר, וזה שבטוח בו, ופני תמיד הייתה זו עם הספקות שכל הזמן הייתה מופתעת מזה שהיא הייתה בקשר הזה. אז לי זה נראה הגיוני.

Rachel47

New member
גלי, סוג של תגובה על הפרק,אבל אישית

אז אתמול בלילה כשסיימנו לסדר את הדירה באילת ודיברתי עם תומר אחרי שלא הצלחנו לדבר כמו שצריך בשלושה ימים האחרונים חטפתי התמוטטות עצבים ובכיתי כל הלילה
כל המעבר הזה מתחיל להיות כבד עליי
אני מתחילה להלחץ
ותומר אומר שהכל יהיה בסדר אבל לי חרא עם כל העניין הזה ודי בא לי למות
אני מפחדת ממה שזה יעשה לקשר שלנו ואפשר עד מחר להגיד שזה לא יעשה כלום אבל זה לא נכון
אני לא יודעת כמה אני אצליח להתמודד עם להיות רחוקה כל כך, לכל כך הרבה זמן, במסגרת שתגזול לי את כל הזמן ואני לא אהיה מספיק גמישה
ואני כן מרגישה שאני מגיבה בקיצוניות
כי הלו, שנה וחצי היינו רמת גן באר שבע
ושרדנו את זה
ואז שרדנו דברים גרועים ממרחק
אבל יש לי הרגשה לא טובה עם הכל בערך
גם עכשיו בחודש האחרון נפגשנו רק פעם בשבוע
וזה כואב לי פיזית
ואילת
ומה אם לא נוכל להפגש כל שבוע?!
בקיצור אני מתחרפנת באופן כללי בכמה ימים האחרונים (כל המחשבות כאן כבר איזה חודשיים, אבל עכשיו הן מאוד חמורות)

ואז
הגיע הפרק הזה של גלי
שבאמת לא יכול היה להיות משודר בטיימינג יותר גרוע (טנקס)
אני יושבת פה ובוכה
פשוט בוכה את החיים שלי
אני כולי רועדת
ובתכלס מה אתם מנסים להגיד כאן?
את כל מה שחששתי ממנו עד עכשיו?
שלונג דיסטנס לא עובד (תהיתי אם זה המסר עד שסנטנה אשכרה אמרה שלונג דיסטנס לא עובד)
ואני יודעת שזה נשמע הכי מפגר שאני מושפעת כל כך מפרק של אחת הסדרות היותר טיפשיות שקיימות
אבל אני פשוט יושבת כאן ובוכה

וזהו.
תכלס אין לי מה להגיד על הפרק חוצמזה ש..כל הזוגות נפרדו? ביחד? לא קצת מוגזם?

זהו

הלכתי למות בצד בשקט

limors2

Well-known member

ראיין מרפי הוא אידיוט, וזה ידוע, אז לכן לא מקשיבים לו.

מערכות יחסים מרחוק זה אכן ממש קשה, אבל לא בלתי אפשרי. וממש לא תמיד מחסל הכל. זה טבעי שתרגישי חרדות אחרי כל התקופה האחרונה ושהן יתעצמו כי עברת לעיר אחרת שנתפסת בתור סוף העולם, אבל זה לא אומר שדברים לא ישתפרו. וממש לא אומר שלא תצליחו להסתדר עם המצב הקיים, גם אם תאלצו להיפגש רק פעם בשבוע. שניכם אנשים מבוגרים בתוך קשר ארוך, ואם תרצו שזה יעבוד תצליחו למצוא את הדרך שזה יעבוד!
אז אל תתני לטמבל שכולנו שונאים להשפיע לך על המצברוח ככה

dans girl

New member
זה ריאן מרפי. תחשבי איך הוא הצליח לדרדר את גלי כל כך מהר. תחשבי איזה גרוע זה. אין שום סיבה להקשיב לו.
ואני מסכימה עם ליאורה. זה לא לונג דיסטנס של ארה"ב, שאתם חיים במרחק טיסה של 4 שעות אחד מהשניה, וזה אמנם ייקח תקופת הסתגלות אבל גם להיפגש פעם בשבוע יאפשר לכם להחזיק את הקשר, ואני חושבת שאתם מספיק יציבים כדי שזה לא יהיה מה שישבור אתכם. אתם לא ביחד חודש ולא חודשיים ואפילו לא שנה. אתם ביחד כבר 4 שנים וזה אומר שעברתם הרבה ביחד ואתם תמצאו דרך לעבור גם את זה. ולפעמים להתגעגע זה גם עוזר לקשר, כי לומדים להעריך את הנוכחות של בן הזוג יותר ואז הקשר מתחזק.

אני בטוחה שתהיו בסדר

Rachel47

New member
תודה לכן

אני שומעת מה אתן אומרות ואני אומרת את זה גם לעצמי
זה לא משנה את העובדה שאני מעבירה את ימי האחרונים בלבכות

Rachel47

New member
גם דונט ספיק

(שאני בוכה גם במקורי אז זה דווקא לא היה מפתיע) היה ממש טוב!

o0Invisible0o

New member
גרמתן לי לצפות בשני הביצועים

ואת דונט ספיק לא אהבתי, אני ממש ממש אוהבת את המקורי ופה הקליפ הרגיש לי מוזר [המיטות??] אבל דה סיינטיסט היה מעולה!

וכאילו כל הזוגות באמת נפרדו?
מה היו התירוצים של כולם? בכלל לא ידעתי שבריטנה הפכו לזוג אמיתי ו-ווילמה לא נשואים או משהו? :S
מה שכן, דארן כריס פרסם חתיכת פוסט קורע לב לפאנדום בעמוד הפייסבוק שלו אז כל הכבוד לו על זה, זה נחמד לראות שבתור שחקן ממש אכפת לו מהדמויות או מספיק אכפת לו מהמעריצים כדי להעמיד פנים שאכפת לו מהדמויות.

LemonLimeLilach

New member

בליין בגד בקורט. פין נעלם ל4 חודשים ולרייצ'ל נשבר ממנו (תראי את זה, זה ענק. אול אובר טאמבלר. היא צועקת עליו this is not a man! We're done!!
)

על היתר אין לי מושג אבל לא נראה לי שהם נשואים. או שהם נפרדו.

Rachel47

New member
ידעתי שתאהבי את הנאום

של רייצ'ל
כל הדברים שהיא אמרה שם היו םפשוט 100% היא וזה היה מעולה
מכל הברייק אפס זאת הייתה הטובה ביותר (גם כי כוסומו פין וגם כי היא הייתה הכי מוצדקת והכי הגיונית והכי חזקה)

LemonLimeLilach

New member
אהבתי את החלק האחרון

בחלק הראשון שהיא החמיאה לפין וכל הבלעכס הזה של אתה האהבה הראשונה שלי ואני רוצה שתהיה האחרונה התאפקתי לא להקיא
הלוואי שיהיה אקשן עכשיו איתה ועם החדש החתיך

Rachel47

New member
כן ברור שבחלק הראשון

התחשק לי להפסיק את הפרק
אבל בעיקרון כל הדברים שהיא אמרה כן היו נכונים
את מבינה?
אפילו אם בא לי להקיא על זה שפין הוא בלה בלה בלה וכל מה שהיא אמרה
לוגית, עלילתית, זה נכון
רייצ'ל אהבה ואוהבת אותו בכל ליבה אז הגיוני שזה יפתח ככה
ובסה"כ היו להם תקופות יפות (קצרות ככל שיהיו, ומעצבנות מבחינתנו ככל שיהיו) אז בשורה תחתונה כן עצוב שהיא צריכה להפרד ממנו, אבל היא צודקת בהחלט בסיבות שלה

וכוסומו שתשכב כבר עם החדש החתיכי!

Rachel47

New member
הקליפ היה מוזר

בעיקר הקטע של המיטות!
ואין על המקורי בתכלס
אבל בתוך הפרק
עם הסיפור מסביב
ועם ההרגשה שלי
זה היה ביצוע סבבה

אבל אין על המקורי

ודה סיינטיסט היה קורע לב

אין לי מושג איזה פוסט דארן כריס פרסם
אבל כן, זה בטח נורא נחמד למעריצים שאכפת לו

אמממ סיבות
בליין אמר לקורט שהוא "היה עם מישהו"
זה היה די מפתיע כי בסדרה לא ראו על זה כלום אז זה נשמע די מצוץ

רייצ'ל סיפרה לפין על הנשיקה שלה עם החתיכי ההורס
שהביאו..וול..בדיוק למטרה הזו
ובעיקרון פין לא דיבר איתה 4 חודשים (מאז שהיא נסעה לניו יורק) וזה לא לגיטימי, כי הם לא נפרדו, הוא רק עזב לצבא והיא לניו יורק והם החליטו שכל אחד יגשים את החלום שלו אז הם תכלס עוד ביחד אז מה הקטע שאתה לא מתקשר ולא עונה לטלפונים 4 חודשים?!
בסופו של דבר מי ש"ביצע" את הפרידה הייתה רייצ'ל בנאום קורע לב וחזק ורגשני אבל מלא בצעקות
קיצר רייצ'ל די יצאה מלכה בכל העניין הזה וזה היה די נהדר

אממ
סנטנה באה הביתה כדי לעשות כביסה ואז סיפרה לבריטני שהיא חייכה למישהי (אוקיי) אז היא לא יכולה להמשיך עם הלונג דיסטנס כי שני הצדדים לא מקבלים את מה שהם באמת רוצים וזה חרא והיא מטורפת עליה ואומייגאד וזה אבל זו פרידה (שרה שיר מאוד מרגש)

וווילמה רבו רצח על זה שוויל צריך לעבור לאנשהו רחוק (לא זוכרת איפה) והוא ציפה מאמה שתבוא איתו והיא התעצבנה
אבל לא הבנתי מזה שהם מתגרשים או משו..אז אין לי מושג..זה באמת קצת בלבל אותי

אני כבר לא מסוגלת לשמוע את הקולות של

כל הזמרים הראשיים שם, חוץ ממרסדס וסנטנה

o0Invisible0o

New member
בקשר לפרק -

אף אחד לא מנסה להגיד כלום, סתם ריאן מרפי מנסה לייצר דרמה.
ובנימה יותר רצינית - אני יכולה להבין שהתזמון של הפרק גרוע והבנתי שהוא גרם ללא מעט דמעות אצל לא מעט צופים אבל אין לך מה לקחת את ה"מסר" של הפרק לחיים האמיתיים. לצורך העניין אני בטוחה שאפשר למצוא דוגמאות לסרטים וסדרות שבהם לונג דיסטנס לגמרי עבד והרעיון הוא שאין תשובה אחת נכונה, אין דרך אחת ואי אפשר לדעת שבגלל נתון א' או ב' זה לא יעבוד.
באמת, הדרך היחידה שלך לדעת מה יקרה היא לנסות ולראות.

ובקשר למצבך - היי, זה בסדר. עברה עליך חרא של תקופה, את עוברת לעיר הכי דרומית ורחוקה במדינה וזה גורר מלא שינויים. חוצמזה הלימודים לחץ, את מערכת היחסים תמיד צריך לתחזק וכו' וכו' וזה ברור ומובן ומותר לך היסטריה ובכי ולחץ וכל זה רק תנסי לקחת הכל במידה...כי אי אפשר לדעת מה יהיה, יכול להיות שתהיה לך שנה מדהימה מבחינת חיי חברה, לימודים ותומר ויכול להיות שדברים ילכו בדרך אחרת ממה שצפית אבל עדיין טובה ו..אממ...בקיצור, את מבינה?
אז תנסי לקחת פרופוציה ולזכור שגם כשהכל חרא או הלחץ הוא אדיר זאת רק תקופה, זה מעבר, שינוי וזה זמני, יהיה בסדר. תנסי לעודד את עצמך עם מה שאת יכולה - סרט טוב, לצאת עם חברים, לא יודעת ויהיה בסדר, באמת!!

למעלה