אומייגאד אני לא מאמינה שלא נתנו לנו לראות השמחה של הניצחון בסטייט. רמאים שפלים.
כמה דברים שלא התמודדו איתם:
1. ליילה. אפילו לא מילה? שמענו על סמאש...
2. לנדרי וטיירה????????? אני לא מאמינה שהם לא נפגשו!! בזמן שטיירה טים מאט וג'ולי היו בבאדי'ס פשוט ידעתי שיגיע הרגע שלנדרי ייכנס... מי אלה טים וטיירה בשבילו לעומת לנדרי???
3. ווינס וג'ס? ג'ס עברה לדאלאס, מה איתם?
כשהפרק התחיל פשוט אמרתי לעצמי "מאט חייב להציע לג'ולי לנישואים". זה היה כל כך מתאים וכל כך הולם, השיקול של הם צעירים והכל אפילו לא נכנס אצלי (ובדר"כ אני יותר שקולה מזה
). אין, זה היה מאסט. ואני שמחה שזה קרה. אהבתי את התגובה הראשונית של קואץ' עד שהוא הגיע לקטע של "עד שהשמש תמות התשובה תהיה לא". זבל. הוא היה צריך להגיד "עוד שנה גם לא, עוד שנתיים גם לא, עוד שלוש שנים, כבר נראה". חוצמזה שג'ולי צריכה להיות בת 19 כבר ומאט בן 20... לא שזה משנה אבל
חבל לי שהסדרה לא נגמרה בטון יותר טוב בין קואץ' למאט, כי הלו? זאת הסדרה. לא ווינס וקואץ', עם כל הכבוד.
חוץ מעונה 2 שנמחקה לגמרי גם כל טיירה/לנדרי נמחק לגמרי והם ניסו להעמיד פנים שהכיוון של כל הסדרה היה טים/טיירה שזה מטופש לחלוטין, כי ממש ממש לא.
אני לא מאמינה שהם לא זכו ביותר פרסים על משחק. במיוחד קוני בריטון, שאני חושבת עכשיו שהיא אחת המהממות והשחקניות הכי טובות על המסך. איימי (ג'ולי) היא עדיין השחקנית הכי טובה שקיימת בלעשות טינאייג'ית. טיילור קיטץ', חבל שהלכת לצלם את הסרט הטיפשי ההוא שהפסיד לדיסני 300 טריליאד דולר במקום להישאר כל העונה
מינקה קלי, למה לא הסכמת לחזור?
למהההה
אולי היא צילמה את פרנטהוד באותו זמן? אני צריכה להסתנכרן על הזמנים.