סדרות

limors2

Well-known member

אומייגאד!!!!!!!!!!

בהתעצבנתי בהתחלה שהוא לא גילה לה, אבל זה הרבה יור טוב ככה כשהיא מלכה ועולה על הכל לבד!

והוא הודה!!!!!!!!!!!

dans girl

New member
אני ממש אוהבת את איך שעשו את זה. בהתחלה התעצבנתי על איך שדקסטר שיקר לה בהתחלה, אבל ככל שזה נבנה והיא הלכה וצברה מידע והחלכה והתחילה לחשוב ולחבר את כל הדברים, עד לרגע שהוא פתח את הדלת ומצא אותה בדירה שלו, זה התחבר בצורה פשוט נפלאה.
והיה שם את ויקטור מדולהאוס

וסידני - לגמרי

limors2

Well-known member
זהו, חשבתי שזה הוא, אבל אני לא בטוחה.

הוא היה הרבה יותר מוצק מויקטור. ולא הופיע בIMDB.

Moreiro

New member

אוקיי וואו
כשנגמרה העונה הקודמת כ"כ פחדתי שהוא ימציא לה איזה סיפור מצוץ על מה שקרה ובזה זה ייגמר
כי מה זה שווה שהיא תדע רק את זה
ואני כל כך, כל כך שמחה שזה לא ככה! האמת שמהפרומו שהם העלו בפייסבוק הבנתי שזה לא יהיה ככה אבל לא ציפיתי שכל האקשן יהיה כבר בפרק הראשון!
זו יכולה להיות עונה אדירה, ואני מחכה לראות איך זה יתפתח כי האמת שאין לי כ"כ רעיון לאיך הכל מסתדר
אולי לגווארטה תגלה ואז דברה תהרוג אותה

אגב הקטע עם היד שהבחור המוזר ההוא שלח לדקסטר, הוא ראה אותה בכלל? זכור לי במעומעם מהסופעונה הקודם שטרוויס ראה, אבל זה הכל.... ווירד

בקיצור אהבתי

Rachel47

New member
ואי ממש כולן ראו הא

אני ותומר נראה את שני הפרקים הראשונים יחד בחג שני

סמייילי

New member
פרק נהדר!!

כל כך שמחתי לראות שהם לא מרחו את העובדה שדב גילתה, לא נתנו לדקסטר לברוח ולא איכזבו!

נתנו לדב את הקרדיט שמגיע לה בתוך חוקרת חכמה והיא עלתה על הכל לבד
ועכשיו תתחיל עונה מטורפת..

סמייילי

New member
פרק נהדר!!

כל כך שמחתי לראות שהם לא מרחו את העובדה שדב גילתה, לא נתנו לדקסטר לברוח ולא איכזבו!

נתנו לדב את הקרדיט שמגיע לה בתוך חוקרת חכמה והיא עלתה על הכל לבד
ועכשיו תתחיל עונה מטורפת..

o0Invisible0o

New member
היו לי בעיות

בגלל שאני לא מסוגלת להמנע מלהשוות הכל לשובר שורות, עכשיו יותר מתמיד אבל היה מעולה.
שמחה שהיא גילתה, שמחה שזה לקח פרק ושהיא עשתה את זה בעצמה, שמחה לראות את הסצינה בסוף כשכל הבית שלו מפורק כי זה היה מעולה.
והאיפור החיוור כמעט מוות שלה כל הפרק היה מעולה.

הסצינה בהתחלה כשגורמים לנו לחשוב שהוא בורח הייתה מאוד מאכזבת ומיותרת בשבילי, אני לא צריכה את "הריגוש הזול" אני לא צריכה שתבטיחו לי מרדף כדי לתפוס אותי כצופה אבל בסוף תאכזבו...זה גם הרגיש שובר-שורות-י.
[סורי, נו.
]

לא הבנתי למה המתמחה הפסיכי ביטל לו את כרטיסי האשראי זה היה רנדומלי לחלוטין...כמעט רנדומלי כמו שהבחור עם הגופה באוטו לא רק נתקע עם פנצ'ר אלא גם הבחור שעצר לעזור לו היה שוטר.
ולא רק שוטר, אלא שוטר שמרשה לעצמו לפתוח את הבגאז' להוציא ג'ק למרות שיש כבר כזה יותר יעיל בחוץ...

מה..צירופי מקרים יכולים לקרות, לא? גם אם זה 10 דברים אקראיים לחלוטין ברציפות.

אז כן, זה שורש הבעיה שלי עם הפרק אבל בתכלס? הייתי במתח לכל אורכו אז בסדר.

LemonLimeLilach

New member

המתמחה הפסיכי אוביוסלי מנסה לעשות לו משהו... הוא פרץ לו למחשב, שלח לו את היד של בריאן, בודק עליו, סוג של עוקב אחריו כזה, עשה משחק מחשב שהוא בול דקסטרי
אנחנו לא אמורים להבין, אבל או שהוא יודע שהוא רוצח, או שהוא רוצח בעצמו ורוצה להרוג את דקסטר
משהו כזה נראה לי.

o0Invisible0o

New member
זה ברור לי...

אבל לבטל לו את כרטיסי האשראי היה ממש לא קשור לכלום - המשחק והיד הולכים על אותו קו של לשחק איתו/לחקור אל עברו/בלהבלה הכרטיס אשראי היה "הנה, עכשיו הסצינה מתחילת הפרק מסתדרת לכם למרות שזה בעצם לא היה קשור לכלום. רצינו שתחשבו שרודפים אחריו אבל לא...זה סתם במקרה שהמתמחה בדיוק ביטל לו את כל כרטיסי האשראי..." >< או משהו כזה...

Rachel47

New member

זה באמת הרגיש מאוד "לא מצאנו הסבר אחר אז הנה"
כוסומו

אבל כן חוץ מה"ריגוש הזול"
וצירופי המקרים היה פרק מעולה
ואני מבסוטהההההה רצח על איך שכל העניין עם דב נפתח לאט לאט בצורה מצוינת
מאוד פחדתי מהעונה הזאת (די חשבתי להפסיק למען האמת כי העונה הקודמת הייתה בעע ואז היה את הקטע שהיא מאוהבת בו שעצבן אותי, ואז החלטתי להמשיך לראות בשביל איבון ואני שמחה שעשיתי את זה) אבל אם הם ימשיכו ככה זה מעולה!!

LemonLimeLilach

New member
האישה הטובה

הילדים של אלישיה כאלה מפגרים, אלוהים. היה מגיע לזאק איזה לילה בכלא. כזה סמארט אס. אמרו לך למחוק את ההקלטה, אז תמחוק יא טמבל. ואז הוא עוד מעלה את זה לאינטרנט? ואלישיה שמחה ומאושרת? הייתי נועלת אותו בחדר.

כל מה שקשור לקאלינדה זה פשוט תכנית שונה לחלוטין... סוג של טלנובלה מקסיקנית מעורבת בHBO. די.

dans girl

New member
זאק היה אידיוט בהתחלה, אבל די מלך מאמצע הפרק - אמנם כן, לשלוח את זה לעצמו באימייל היה התגרות לחלוטין מיותרת והשוטר צדק כשהוא עצר אותו, אבל החיפוש האינטרנטי שלו והסרטון והכל היה מאוד מרשים כמו שאלישיה אמרה - הוא מאוד יוצא הבן שלה ושל פיטר פה.
הקטע עם קלינדה לגמרי מוזר בינתיים.
וויל ודיאן היו מגניבים הפרק. אני אוהבת אותם. דיוויד לי טיפש
.

Rachel47

New member
אני גם ממש לא אהבתי

כל מה שהלך עם קאלינדה וזה מעצבן
אבל היא מהממת

אני חושבת שהסצינה היחידה שאהבתי הייתה הוויסקי בסוף הפרק כשוויל חזר להיות עורך דין
זה היה חמוד כזה, אני מתה על שניהם יחד
וזה היה חמוד שאלישיה הביאה שמפניה ואז פשוט הלכה

וכן הילדים פשוט מפגרים!!!!!!!!!!!!!

אממ, אחד הפרודוסרס שלהם מת?

טוני סקוט

dans girl

New member
רבנג'. טוב שחזר
.
נולןןן
. הוא כזאת דמות מעולה, ממש התגעגעתי אליו
. ואיזה מייקאובר
.
ג'ק ממש אומלל וזה עצוב
. שאמנדה תעוף כבר
. היא הרי גם אומללה כי היא יודעת שהוא בכלל לא אוהב אותה, אז נו כבר
.
בהתחלה הייתי בשוק שויקטוריה מתה, ואמרתי לעצמי "אין, אם לא ראינו גופה, לא מתה ולא כלום". אז לא מאוד הופתעתי
.
אבל כן הופתעתי שהם לא הרגו את שרלוט
. וכן שמחתי, כי יש לה פוטנציאל.

הדבר היחיד שבטעות קראתי מהציוצים של גו פאג בנושא הפרק היה התהייה האם כל מה שדניאל יעשה העונה יהיה לשתות וויסקי ולהסתכל במבט ממורמר. אני מצטרפת לתהייה. ואשלי הזאת, טיפשה אש.

Moreiro

New member

חחח מסכימה עם כל מה שכתבת!

היא בטח תזייף איכשהו את הבדיקת אבהות, ואז הם יתחתנו, ויום אחרי החתונה הוא יגלה את האמת. מוהאהאהא

עקרונית אני שמחה שלא הרגו את ויקטוריה ושרלוט (למרות שעוד נדרש הסברון לגבי ויקטוריה. גם אם היא עובדת אם ההוא וידעה הכל מראש, היא עדיין עלתה על המטוס, אז...), אבל מצד שני העונה הראשונה הסתיימה בכזו דרמטיות שכל העולם ואחותו מת, אז אי אפשר פשוט לבטל את הכל! מילא אם היו כביכול הורגים שלוש דמויות ואז מחזירים שתיים, ואז נשאר משהו... נו ניחא.
מעניין כמה זמן זה יחזיק מעמד. יש לי הרגשה שתוך איזה שני פרקים עולים על זה שהיא חיה והכל חוזר להיות כאילו כלום לא קרה.

o0Invisible0o

New member

נולן!!!
מוכיח פעם אחר פעם שהוא הדבר הכי טוב בסדרה הזאת, אני אוהבת שהם גרים עכשיו ביחד!

אמילי וג'ק שניהם מעצבנים אותי, שלא נתחיל בכלל עם אמנדה....
אני לא אוהבת את דקלן אבל אהבתי אותו הפעם בתור המצפון של ג'ק [אגב שועשעתי שגם כשג'ק מזניח את עצמו ושותה לשוכרה כל לילה הוא קם מהמיטה והגוף שלו נראה כאילו הוא בעצם מבלה את ימיו בחדר כושר.
]
ויקטוריה - זה היה ברור לי מרגע שהעונה נגמרה והיא כאילו מתה, זה היה מאכזב וזה היה אמור להיות השיא!! קצת פייל.
אני מחבבת את שרלוט עכשיו כשכולאים אותה והיא מנסה לצאת.

לא יודעת מי יותר טמבל - דניאל או אבא שלו. שני מפגרים.
היה טוב סה"כ, נהניתי [אבל עשיתי אופניים תוך כדי אז קצת סבלתי.
]

פרינג' סוף עונה 1+ 2X11

לא אהבתי. לא אהבתי בכלל

2X11 עומד כרגע בראש הפרקים המפגרים שראיתי (יחד עם הפרק של ההיבריד-חיה שמתקיף אנשים ומשאיר אצלם את הביצים שלו). הקייס עצמו דווקא היה נשמע מעניין (נערה שמתעוררת מתרדמת ומתחילה לדקלם קודים סודיים) אבל ההסבר והטיפול בה היה מאוד לא אמין ולא מעניין.
וכמו כל סדרת קייסים (שוב, אני תמיד משווה אותה לבונז, כי היא הכי דומה לה מכל מיני בחינות), היא בחרה לטפל באופן שטחי מאוד בנושא רציני- דת ואמונה, במקרה הזה.

לגבי סוף עונה 1- הכל היה לי צפוי

וויליאם בל נמצא ביקום אחר, יורים בנינה במעלית והיא מתאוששת במהירות, נינה לא מגיעה לפגישה עם אוליביה, במקום זה וויליאם בל נכנס למשרד. אפילו את עניין מגדלי התאומים ניחשתי...האמריקאים האלה מקשרים הכל ל9/11.

למעלה