סיכום FNL עד סוף העונה
אז כן, עונה גרועה. הסוף קצת השתפר, אבל קצת. עדיין היה הריון מטומטם, ג'ולי מטומטמת חוץ מהפעם שתמי שכחה את הטסט שלה, הסיפור עם המוכר סמים המטומטם, והרבה שטויות אחרות. הסיפור עלילה היחיד שהיה שווה משהו העונה היה טים גר אצל קואץ', והם הרסו את זה תוך פרק אחד בלבד, ואפילו שהם גם פתרו את זה תוך פרק שקואץ' התנצל והכל, הפוטנציאל הלך וטים לא חזר לגור שם וזה היה כל כך נהדרררררררר הדינמיקה עם תמי וטרי שוסטר וטים וג'ולי וטים וגרייסי
אוף.
טיירה ולאנדרי לגמרי מגוחכים. קודם כל מה שהיה בתחילת העונה. אחרי זה טיירה נפרדה ממנו בגלל אבא שלו, ואז היינו אמורים לגמרי לשכוח את זה ולהאמין לאיזה סיפור שהיא פתאום מפוחדת מהכל? פליז.
מאט וקרלוטה. אומייגאד איזה בזבוז זמן. הייתי שמחה בהרבה עם ההתפרקות של מאט הייתה מגיעה בלי קשר אליה, ואני מבינה שרע לו והכל, אבל הרבה דברים היו לא הגיוניים בעליל ברגע הזה של ההתפרקות שלו. קודם כל, קואץ' לא חייב להישאר לאמן אותו. קרלוטה עזבה בשביל המשפחה שלה ולא בגללו והוא יודע את זה. ג'ולי לא עזבה אותו בשביל מישהו טוב יותר, פליז, הטמבל ההוא לא היה חצי מהציפורן של מאט. ושום מילה על אמא שלו שעזבה?? בקיצור הרעיון היה יפה שזה בחור שנשבר לגמרי אבל הביצוע מעפן. ושנאתי את קואץ' שהוא צעק עליו במקלחת על זה שהוא צריך להיות טוב יותר בשביל סבתא שלו והקבוצה והכל, אתה לא מתבייש. זה ילד בן 16. לא שהוא צריך ללכת להשתכר כל היום אבל לילה אחד לצאת עם חברים כשבמשך כל שאר הזמן הוא רק דואג ודואג לסבתא שלו. אוף. זה ממש הרגיז אותי. וגם שחצי מהפרקים הוא בקושי היה.
ועכשיו אני צריכה- לדעת אם סמאש עוזב בעונה הבאה? למה ג'ייסון לא הולך לקולג'? בני כמה טים ומאט, כי הם לא באותו גיל?
איך סיימו את העונה לפני הפלייאוף, זה לא הגיוני בעליל? וכו' וכו'.