סדרות

LemonLimeLilach

New member
ניוזרום

היה פרק ממש טוב, חוץ מהקטע של הדיבייט, פשוט כי בבית הלבן בפרק שראיתי שבוע שעבר היה דיבייט שהם עשו את הקטע של "בואו נזרוק את כל החוקים ונעשה משהו אחר" אז נמאס לי מהקטע הזה של סורקין.

לא שמעתי אי פעם על בחורה ששולחת פרחים לגבר.

מאק הדמות הכי פחות אהובה עליי בסדרה.

ג'ים going on and on על פרסי טוני היה נורא מלהיב בשבילי כי יש לו אחד! על ספרינג אווקנינג!

dans girl

New member
אני נהניתי, גם מהדיבייט.
הקטע עם ג'ים בסוף היה מדהים ומעצבן בו"ז.
נחנקתי, אבל באמת, בקטע שמאק ובריאן רבו ואז וויל נכנס עם המכנסיים. בדיוק שתיתי מים. השתעלתי לשארית הפרק
.

ויאאאאאאאאאאאא ג'ים היה בספרינג אווייקנינג?!? זה לגמרי טיפס 47 מקומות ברשימת הצפיה שלי
.

LemonLimeLilach

New member
לא ידעתתתתתתתת?

הוא כל כך נהדר בספרינג אווקנינג, 47 רמות מעל ניוזרום
ויש שם גם את ג'ון גרוף, מה קורה לך!!!

dans girl

New member
לשחקנית של לידיה יש עוד סדרת רשת! Squaresville.
ראיתי בינתיים רק פרק אחד וזה לא מגניב כמו ליזי אבל אני צריכה לראות עוד.

o0Invisible0o

New member
עוד לא ראיתי

אבל יש גם את H+ עם אלקסיס דסינדוף [נו, משהו כזה] מבאפי-אנג'ל ובעלה של אליסון האניגן.
זה בכלל אמור להיות טוב.
ואני ממש מחבבת את My Gimpy Life למרות שאחרי ארבעה פרקים עוד אין ממש קווי עלילה המשכיים ואיזשהי התפתחות, זה יותר מרגיש כמו מערכונים.

LemonLimeLilach

New member
סיכום FNL עד סוף העונה

אז כן, עונה גרועה. הסוף קצת השתפר, אבל קצת. עדיין היה הריון מטומטם, ג'ולי מטומטמת חוץ מהפעם שתמי שכחה את הטסט שלה, הסיפור עם המוכר סמים המטומטם, והרבה שטויות אחרות. הסיפור עלילה היחיד שהיה שווה משהו העונה היה טים גר אצל קואץ', והם הרסו את זה תוך פרק אחד בלבד, ואפילו שהם גם פתרו את זה תוך פרק שקואץ' התנצל והכל, הפוטנציאל הלך וטים לא חזר לגור שם וזה היה כל כך נהדרררררררר הדינמיקה עם תמי וטרי שוסטר וטים וג'ולי וטים וגרייסי
אוף.

טיירה ולאנדרי לגמרי מגוחכים. קודם כל מה שהיה בתחילת העונה. אחרי זה טיירה נפרדה ממנו בגלל אבא שלו, ואז היינו אמורים לגמרי לשכוח את זה ולהאמין לאיזה סיפור שהיא פתאום מפוחדת מהכל? פליז.

מאט וקרלוטה. אומייגאד איזה בזבוז זמן. הייתי שמחה בהרבה עם ההתפרקות של מאט הייתה מגיעה בלי קשר אליה, ואני מבינה שרע לו והכל, אבל הרבה דברים היו לא הגיוניים בעליל ברגע הזה של ההתפרקות שלו. קודם כל, קואץ' לא חייב להישאר לאמן אותו. קרלוטה עזבה בשביל המשפחה שלה ולא בגללו והוא יודע את זה. ג'ולי לא עזבה אותו בשביל מישהו טוב יותר, פליז, הטמבל ההוא לא היה חצי מהציפורן של מאט. ושום מילה על אמא שלו שעזבה?? בקיצור הרעיון היה יפה שזה בחור שנשבר לגמרי אבל הביצוע מעפן. ושנאתי את קואץ' שהוא צעק עליו במקלחת על זה שהוא צריך להיות טוב יותר בשביל סבתא שלו והקבוצה והכל, אתה לא מתבייש. זה ילד בן 16. לא שהוא צריך ללכת להשתכר כל היום אבל לילה אחד לצאת עם חברים כשבמשך כל שאר הזמן הוא רק דואג ודואג לסבתא שלו. אוף. זה ממש הרגיז אותי. וגם שחצי מהפרקים הוא בקושי היה.

ועכשיו אני צריכה- לדעת אם סמאש עוזב בעונה הבאה? למה ג'ייסון לא הולך לקולג'? בני כמה טים ומאט, כי הם לא באותו גיל?
איך סיימו את העונה לפני הפלייאוף, זה לא הגיוני בעליל? וכו' וכו'.

LemonLimeLilach

New member
ועם ההתחלה של FNL 301

אני חושבת שראוי לומר שוב כמה אני שונאת שהם מדלגים על חצי שנה!!! בין עונה לעונה. סעמק איתם. זה כל כך מעצבן.

LemonLimeLilach

New member
כל הפרק

אני ממש אשמח אם מישהו יגיד לי איפה ג'ייסון סטריט, מה לעזאזל קורה בין מאט לטים, איך טים וליילה נהיו ביחד (FINALLY על זה גם), מה קרה בין טיירה ללאנדרי, מה הולך עם מאט בכלליות אחרי ההתמוטטות עצבים שהייתה לו בסוף עונה שעברה, מה עם מאט וג'ולי (ראיתי אותם עומדים אחד ליד השני), לאן כל החברות של סמאש נעלמות בכל עונה, ואני אחשוב על עוד כמה דברים ואחזור אלייך.

dans girl

New member
הקפיצה הזאת הייתה ממש מעצבנת. אבל יש כמה דברים שאין לי בעיה איתם כל כך -
לילה וטים - הכי כן. הם כל כל מאזנים אחד את השניה בצורה הכי מושלמת בעולם.
בילי ומינדי - כנ"ל. לא שהם מאזנים אחד את השניה אבל הם די מושלמים אחד לשניה
. ואני אוהבת את זה שזה היה הwake up call של טיירה
.
הפציעה של סמאש - אמנם הכי מעצבן בעולם אבל קו העלילה שנראה שזה לוקח די בסדר מבחינתי.
תמי מנהלת - אני שמחה שהיא הבינה שהיא נסחפה עם הציפיות אבל זה תפקיד שמתאים לה ויאי.

לגבי השאר -
טיירה ולאנדרי - אני מצטערת, אני בהכחשה.
מאט - לגמרי. מה נסגר.
מאט וג'ולי - כנ"ל.
החברות של סמאש - החיסרון העקבי העיקרי בסדרה.
מאט וטים - הכי מעניין מה קרה שם.
ג'ייסון סטריט - קצת בושה שלא הייתה לו אפילו שניה בפרק הפותח של העונה.

בקיצור, אני מקווה שישלימו את הפערים, אבל באופן כללי העונה הזאת מתחילה הרבה יותר טוב מהקודמת.

LemonLimeLilach

New member
304

אני לא מבינה את הדרך עבודה שלהם, כאילו, למה הם עשו את כל הקטע עם המכות בעונה שעברה ואז את הפציעה בתחילת העונה הזאת של סמאש... לא מבינה.

חשבתי שתמי תעשה להם ריגשי על כל החינוך שהילדים שלהם מפסידים בשביל הג'מבוטרון.

מאט
הילד המסכן הזה can't catch a break אף פעם.

RenanaD

New member
אוף נו, מה זה השטויות האלה עכשיו?

שתגמר כבר הסדרה הזאת.

RenanaD

New member
זה נהדר שיהיה מה לראות בינתיים, אבל בכלליות

שיגמרו עם זה כבר...

למעלה