סדרות

LemonLimeLilach

New member
הם לא חובטים באקראי

אני מקבלת את זה שהם חובטים בכדי לעצור התקפה. זה פשוט נראה לי משחק של ילדים בגן- צריך לרוץ לעבר מקום מסויים והקבוצה השנייה צריכה להעיף אותך לרצפה בשביל לעצור את זה. (וזה כל מה שהצלחתי להבין מהמשחק. יש איזה קטע שמתקדמים כל פעם קצת והכדור עדיין אצל הקבוצה שחבטו בה לרצפה והיא ממשיכה להתקדם לעבר המקום של הטאצ'דאון? איך קובעים מתי הכדור עובר לקבוצה השנייה? עד עכשיו בכל משחק ראינו רק את מאט מתחיל התקפות עם ה"האט" הזה ולא קבוצה אחרת) הרבה אנשים אומרים שכדורגל זה מטומטם אבל צריך הרבה חוכמה וכישרון בשביל לחטוף כדור מרגליים של שחקן, או בשביל לעשות תעלולים בכדי לשמור על הכדור אצלך. בפוטבול רק צריך להתנגש

רק אני מרגישה שכל פעם שקואץ' ותמי רבים, קואץ' ממש דושבאג? בפרק 13 במיוחד עם הקטע שלו שראש העיר ביקשה מתמי עזרה בקמפיין רק כי היא אשתו של הקואץ'

limors2

Well-known member
קצת נפלתי.

היא הרגישה רע כי פיטרו אותה, בגלל שהיא שיתפה פעולה ושיחקה עם הילדים

o0Invisible0o

New member
גם אני לא...

אבל עלה גם ליזי בנט חדש! Q&A ונסיון לזכות בתיק!
לא יודעת מה איתכן ואם הם בכלל שולחים לישראל אבל אני ניסיתי.

dans girl

New member
Q&A הוריי! [זה התחרז. אני עייפה.]

אני לא אפסיק לצחוק לעולם על כך שהם הפכו את קיטי [=האחות הרביעית מבית החמש במשפחת בנט, שמשום מה תמיד מחקה את לידיה ומתלהבת ממנה] לחתולה שעקבה אחרי לידיה הביתה

והחיבור של ליזי לאנגליה

והתיק הזה חמוד, אבל לא התלהבתי ממנו כל כך שאני אשלח שאלה. עדיף שמישהו שמתלהב ממנו יותר יתמודד.
וקרוליין
. כמה חמודה את וכמה יפה את מתלבשת
.

היה כה כיף! כדאי להם מאוד שזה לא במקום הפרק של מחר
.

LemonLimeLilach

New member
אני מתנצלת שאמרתי שהאולימיפיאדה לא מעניינת

I take it all back!!

(נראה לי שבאולימפיאדה הקודמת הייתי בתאילנד ובזאת שלפניה בטיול ארוך בארה"ב ובזאת שלפניה הייתי בת 12. אז חוויה ראשונה)

limors2

Well-known member
אני רואה באתר של ערוץ 1 וזה מסוכן.

יש שם כ"כ הרבה אופציות בכל רגע נתון וקשה לבחור רק במשהו אחד

LemonLimeLilach

New member
אני סוף סוף הבנתי איך להבין את השעות והזמנים

באתר הרשמי. אז נראה לי שאני אבחר כמה דברים ספציפיים לראות כל יום, ולא הכל, כי יש לי מבחן ביום שלישי
אבל אחרי המבחן:

נראה לי שאני מתמקדת בשחייה שזה תמיד כזה מותח! (ויש מלא אנשים יפים) ומחר גם יש את הקפיצות למים
ובהתעמלות כי יש לנו את אלכס שטילוב והוא עלה לגמר.

ג'ודו- לא מבינה שום דבר ממה שהולך שם, ויתרתי. כדורגל גם נראה לי שאני לא אראה, זה ארוך מדי.

ואת השיט אני מחכה שיתחיל, כי יש לנו שם הרבה סיכויים! טניס זה גם ארוך מדי כל עוד אני צריכה ללמוד, אולי אני אראה את הישראלים. אבל אין לי מושג מתי הם. את זה עוד לא פיענחתי איך לגלות

limors2

Well-known member
גם בהתעמלות הם יפים

כולם כ"כ שריריים בצורה מושלמת

Rachel47

New member
תגידי לי כאן

מתי השעות של שטילוב ושל ההתעמלות בכלל ואיפה רואים ואולי אצטרף לזה
אין לי זמן לכל השאר

היום ראיתי קצת התעמלות נשים
ואו!

LemonLimeLilach

New member
אוח היה קטע מעצבן עכשיו!!!

אמרו כל היום שאת ההתעלמות נשים ישדרו בטלוויזיה ובסוף היה ג'ודו
ואז האתר של ערוץ 1 נדפק וניסיתי לראות את הקפיצות למים עד שזה נהיה מסך שחור והפסיק לשדר, והערוץ שהיה אמור להיות את ההתעמלות שידר קיאקים, אז ניסיתי למצוא את ההתעמלות ועד שמצאתי זה לא עבד טוב ובסוף ויתרתי!!!!! אוף איתם.

ראיתי את ההתעמלות נשים של הבוקר והישראלית כל הזמן נפלה. בתרגיל קורה היא נפלה שלוש פעמים!!!

ממה שאני מבינה- גמר גברים קרב רב זה ביום רביעי ב6 וחצי בערב, וקרקע זה ביום ראשון הבא בכלל ב4. ובשניהם אלכס שטילוב.

Rachel47

New member
כן אני יודעת שאלכס בשניהם

אוף אבל מבחנים

ואיפה ישדרו את זה?

ראיתי רק קצת ולא ראיתי את הישראלית אבל אם את אומרת שהיא נפלה מיליון פעם...

LemonLimeLilach

New member
איפה משדרים זה כבר טו מאצ'

אני רוצה להאמין שישדרו בערוץ 11 כי זה הגמרים שלנו, אבל....

יש לי מבחן ביום שלישי בבוקר הצילו!

Rachel47

New member
השאלה איך זה הולך

כי אם דברים קוראים במקביל אז זו בעיה
במוקדמות לא הראו את אלכס על כלום
עשו לנו טובה שהראו את התרגיל שלו בזמן שהנבחרות התארגנו והחליפו מכשירים

Rachel47

New member
גמלי חוויה ראשונה

ואני ממש מתעניינת בזה

הוי המבחנים

היום גיליתי שאני צריכה לעשות עוד מועד ב ואני מדוכאת רצח מהעניין

dans girl

New member
אתן מצחיקות מדהים שחשבתן שתוכלו לא להישאב לתוך הפלא הנקרא אולימפיאדה
.
כל השבת הצטמחתי מול התחרויות וזה היה מדהים
.
היום עבדתי [פירוט באוף
] אז ראיתי רק משחה אחד של נמרוד שפירא בר-אור בבוקר כשהייתי בהפסקה ואז את המשחים של הערב וזה היה נהדר
.
מזל שאני מפספסת רק את המוקדמות בבוקר, אם הייתי מפספסת גמרים יש סיכוי סביר שהייתי מתפטרת
. או לוקחת שבועיים חופש
.

השחיה מרתקת ממש, יש לא מעט הפתעות, לפחות בשבילי וגם כלליות [בשבילי - אנשים שוברים שיאי עולם בעידן שאחרי החליפות משפרות התוצאות. אלוהים יודע איך הם עושים את זה, שחיינים פסיכיים ומדהימים
, כלליות - פול בידרמן לא עולה לגמר 400 חופשי, מייקל פלפס לא לוקח מדלייה ב-400 מעורב, קיטג'ימה לא לוקח מדליה ב-100 חזה וכד'].
אני רואה גם קצת ג'ודו (אם אתן מאופסות על הניקוד אתן בסדר, נראה לי שהדבר היחיד שאני יכולה באמת לזהות זה איפון, וגם בזה אני נופללת לפעמים, אף אחד לא באמת יכול להבחין בין יוקו לוואזארי חוץ מיעל ארד
), התעמלות, טניס, ונראה לי שזהו בעיקר.

בא לי שאולימפיאדה הזאת לא תיגמר לעולם
.

Rachel47

New member
!!!

בדיוק אתמול הקריין אמר משהו על זה שהשיא של הדקה של אחד המשחים נשבר ב1926
פחחח..היום אפחד לא עושה יותר מ56 שניות במשחה הזה
טירוף

למעלה