סדרות

LemonLimeLilach

New member
סלואן לא חוזר לאנטומיה

מצחיק איך כולם עוזבים ורק אלה שהיו בדרך החוצה נשארים בסוף

dans girl

New member
ראיתי, ותודה על האזהרת ספוילר ד"א
כמו שאמרתי בהודעה של איילת בפייסבוק בבלוג שלה, כאילו שהיו חסרות לי סיבות לעזוב, לקסי הספיקה אבל סלואן לגמרי גורם לי להרגיש שלהפסיק זה הדבר הנכון לעשות.

LemonLimeLilach

New member
דיברנו כאן על מי עוזב/נשאר

אז זה לא ספוילר אם האחרים לא היו

אני עדיין חושבת שאת משוגעת אם לקסי היא סיבה מספיק טובה מבחינתך לעזוב את הסדרה, ועכשיו עוד יותר. למי אכפת משני אלה? סלואן? אני אמשיך את הרצף מהשרשור על שקרניות ואגיד שגם הוא, כמו טובי, וכמו נייט מגוסיפ, טובים רק בשביל להוריד חולצה ולסתום

dans girl

New member
זה לא בדיוק לקסי... לקסי הייתה רק הזרז. זה כל התפיסה המפגרת הזאת של שונדה שאם לא קורות קטסטרופות בסדרה הזאת, היא לא יכולה להמשיך להתקיים. כאילו היא שכחה שהסדרה שלה הייתה דרמה\קומדיה פעם, ועכשיו היא מפילה על הדמויות שלה גזירות איוב אחת אחרי השניה סתם כדי לראות איך הן מתמודדות, כי היא פשוט כבר לא יודעת איך לגרום להן לתפקד בלי זה. ולקסי היא סימפטום. היא יכלה לעזוב את סיאטל גרייס בתואנת שקר כלשהי של הצעת עבודה או בחור או נמאס או משהו. אבל לא, התרסקות מטוס. יאללה. נעשה לכולם עוד טראומה ונצלק אותם עוד קצת לכל החיים.
ולגבי סלואן, אני ממש לא מסכימה איתך, בניגוד לנייט, שבאמת הדבר היחיד שהוא טוב בו זה להתפשט, והוא עצמו באמת לא מעניין אף אחד, אני חושבת שאולי כיף שסלואן מתפשט אבל הדמות שלו אדירה בפני עצמה והיא אחת היחידות שנשארו קומיות בסדרה הזאת ואחת היחידות שהקטעים איתן עוד הצחיקו אותי. כנ"ל לקסי. ועכשיו כשהוא יעזוב לא יישאר כלום חוץ משברים של מי שפעם הייתה כריסטינה ועכשיו היא סתם צל של עצמה, ומרידית' ודרק שבורים כי אין לו יד, ואריזונה וקלי מנסות להילחם לחזור לחיים, ואלכס עם טראומה, וכולם דפוקים בראש. ואף אחד לא יצחיק אותי. ולא בא לי יותר.

LemonLimeLilach

New member
אבל נגיד בגוסיפ אין לך בעיה עם זה?

האנטומיה תמיד הייתה טלנובלה. מהרגע הראשון. אז שום דבר שהיא עושה לא מפתיע אותי.

o0Invisible0o

New member
ובכל זאת גוסיפ והאנטומיה זה לא באותה רמה

באנטומיה יש לך יחסית דמויות שהן דמויות, לא משנות את עורן כל פרק..
הן לך האזנה מאחורי הדלת או תככים ושקרים על גבי שקרים, היא דרמה קומית שלוקחת את עצמה הרבה יותר ברצינות. [קלילה, כן? אבל לא גוסיפ..]

ומצטרפת לכל מה שנאמר על מארק.
הוא היה מצחיק, הוא היה יפה והוא היה מעניין. למה את יורדת על השחקן?
מה הוא עשה לך?
הייתה לו כימיה בערך עם כל דמות - מתה על החברות שלו עם קאלי, המתחים עם אריזונה, הרומנטיקה עם לקסי...והחברות-יריבות עם דרק.

לגבי זה ששונדה לא יכלה לדעת לגבי השחקנים - את צודקת, עדיין הייתי מעדיפה שלקסי לא תמות בסצינת אבודים תלושה מהחיים.

ולגבי זה שדיברנו כבר על מי עוזב ומי נשאר - בטוחה שלא היו סימוני ספוילר? כי אני די בטוחה שכן..אני לא ידעתי מי עוזב/נשאר וגם השלמתי את העונה אחריכן ולא ספוילרתי פה...

LemonLimeLilach

New member
דיברנו על זה שאלן/פטריק/סנדרה

חתמו לעוד שנתיים עוד לפני שהפרק האחרון שודר (וגם אחריו על האבסורד שזה הרס את כל המתח). וגם על טדי שלא היה ברור אם היא באמת עזבה או לא. ולמה לקסי רצתה לעזוב את הסדרה (הילדים והכל).אנחנו תמיד מדברים פה על ליהוקים. כנראה זה יותר מרגש ששחקן אהוב מצטרף לסדרה ואז כולם שמחים.

אני לא יורדת על השחקן אני פשוט מציינת את האמת! הוא לא שחקן טוב. תצפי בכמה מהסצינות הדרמטיות שלו שוב פליז. הוא נורא נורא חתיך, וכן נהניתי ממנו בזמן שהוא היה על המסך (לא עם קאלי ואריזונה כי נמאס לי מהן אבל כבר חפרנו על זה) אבל זאת פשוט לא אבידה גדולה. רוב הסיכויים שאם לא היו כתבות על זה שהוא עוזב, ופשוט היו מתחילים את העונה בלעדיו, אפילו לא הייתי שמה לב. גם בעונה הקודמת בפרקים שהוא היה בrehab ולא היה בסדרה הוא לא היה חסר לי. כל המשמעות שלו הגיעה מאדיסון. שם היה הרבה פספוס אבל האונייה הזאת הפליגה לפני 5 עונות בערך

dans girl

New member
אני לא מסכימה. אני חושבת שהוא בהחלט פרח כשאדיסון עוד הייתה, אבל הוא הפתיע וממש נשאר רלוונטי בסדרה מבחינתי, והנוכחות שלו בכל קווי העלילה משפרת אותם באופן ניכר בעיני. אז ממש חבל שהוא לא חוזר. וזה רק יגדיל את הפן הדרמתי שהוא גם ככה יותר מדי משמעותי. לי הוא היה חסר אם הייתי ממשיכה לצפות
.

o0Invisible0o

New member
זה ספוילר ממש גדול!

אני לא מאמינה שלא אזהרת. :S
ואממ
סוף 8 אם מישהו שקורא כאן טרם ראה.

זה ממש לא מזיז לך? אני ואחיותיי ממש התאבלנו והתבאסנו לקראת העונה הבאה.
מה אכפת לי מי היה בתחילת הסדרה אם הדמויות שבאו אח"כ היו טובות יותר? אז אלכס לא כזה מעניין אותי ואת מארק ממש אהבתי.

ועכשיו זה מעפן כי אם כבר שניהם עוזבים - למה לא להפוך אותם לזוג ושיעזבו יחדיו? למי כל המוות הזה טוב?

LemonLimeLilach

New member
מה יש לאהוב בו?

נשבעת לך שאני לא מבינה. הוא חתיך, שחקן גרוע, והפסיק להיות רלוונטי כשדרק ואדיסון נפרדו. אי שם בעונה... 3? 2? לא זוכרת אפילו. נחמד היה החברות בינו לבין דרק, אבל זה היה כל כך מועט שזה לא באמת היה חשוב. נחמד היה שהוא מוריד חולצה ועושה שרירי חזה, אבל... כולם שם ממש חתיכים שזה לא קריטי

כנ"ל על לקסי, היא נחמדה והכל, חמודה, יפה... אבל במה היא משפיעה לי על הסדרה? הייתה את הדרמה עם זה שהיא אחות של מרדית, סבבה, now what? וזה לא אשמת אף אחד שאריק דיין החליט עכשיו שהוא רוצה לעזוב בזמן שאיךשקוראיםלה השחקנית של לקסי החליטה לפני חצי שנה או יותר. אני האחרונה שאוהבת את שונדה, אבל מאיפה היא יכלה לצפות את זה?

בכל אופן, בסדרות מהסוג הזה, שיש כל כך הרבה דמויות, וכולם היו/שכבו/ניהלו רומן/בגדו/עבדו עם כולם, זה כזה לא קריטי מי נשאר ומי עוזב. זה באמת לא משפיע על כלום. זה לא כמו אם פתאום ג'ון האם יחליט לעזוב את מד מן. אריק דיין באמתתתת לא היה כזה חשוב לאנטומיה של גריי. גם אם אלן ופטריק יעזבו זה לא יהיה כזה קריטי כבר, כי מרוב שיש מלא דמויות אחרות, אפשר למלא איתן את הזמן ולזרום הלאה. אז מארק ולקסי? זה מה ששובר אותך? לא מבינה.

LemonLimeLilach

New member
לא

כשאלן, פטריק וסנדרה חתמו על עוד שנתיים זה היה ספוילר? כשדיברנו שטדי עוזבת זה היה ספוילר? ועל הסיבות של לקסי לעזוב זה היה ספוילר? אז גם זה לא....

LemonLimeLilach

New member
כנראה שהולך להיות עוד קרוסאובר עם מרפאה

שונדה בכלל נתנה ראיון ממש מפגר על איך בגלל שקייט וולש החליטה לעזוב את מרפאה פרטית, הם הולכים לעשות עונה הזויה ולשים בה את כל הרעיונות שהם אף פעם לא יכלו להשתמש בהם ועכשיו כן יכולים כי זאת עונה אחרונה, אז כל פרק יהיה הזוי לחלוטין. אוף איתה. לפחות שיסיימו את הסדרה כמו שצריך

dans girl

New member
ליזי בנט-המשך למה שכתבתי למטה. אז בדקתי בספר (אנחנו בפרק 10 ד"א, מתוך 61
) - ככלל הקטעים מהפרקים האחרונים (=הפרקים שג'יין ואליזבת' בנת'רפילד) די דומים בין הספר והסרט, אז אני סולחת להם. אבל כדאי להם שכשיגיע הקטע המעניין זה היה יותר נאמן לספר. כי זה כתוב שם יותר טוב.

LemonLimeLilach

New member
דפי

אני לא יודעת אם בא לי להמשיך עם FNL
אני לא מצליחה להתחבר לפוטבול הזה וגם לא לרוב הדמויות (חוץ ממאט וג'ולי) ונורא קשה לי ככה לראות סדרה. אוף.

dans girl

New member
אין בעיה, את יכולה להפסיק... אני הצלחתי להתחבר איכשהו, אז אני ממשיכה.

dans girl

New member
אני לא יודעת מה להגיד לך
הספורט מאוד משמעותי בסדרה, אם את לא מתחברת אליו זה מובן.
לי , מעבר לעובדה שאולי השנאה שלי לספורט לא עזה כמו פעם (אני עדיין חושבת שהוא ברברי, אבל אני גם מכירה בכך שיש בו טקטיקה ואסטרטגיה מעניינות והם לא סתם חובטים זה בזה באקראי. כאילו, הם קצת חובטים זה בזה באקראי, אבל עם כוונה מסוימת. לא יודעת להסביר את זה
)
אבל בעיני הדמויות די מספיקות - טיירה הולכת ונטמעת בסדרה מבחינתי, אם כי זה קורה לאט ובצורה לא יעילה כל כך ודי תלושה. טים ממש נבנה יפה. גם ג'ייסון. קואוץ' טיילור ותמי מאממים ממש. אני חושבת שהסדרה הזאת מצליחה להעביר יפה מערכות יחסים כמו שרק ג'ייסון קטימס יודע, ושאותי לפחות היא הצליחה לשאוב פנימה.
נסי לתת לזה עד סוף העונה. אם לא תתלהבי, תפסיקי, זה לגיטימי לגמרי.

למעלה