סדרות

LemonLimeLilach

New member
ניו גירל

ניק פשוט הורג אותי מצחוק. הוא מושלם. איך שהוא רץ להציל את ג'ס מהקוי פונד ועצר בכדי לקפל את הסוודר
ואז "אני הולך לדחוף חתיכת נייר קטנה אליך, כתוב עליה 5 קביליון דולר"
!

o0Invisible0o

New member

האמת שאני גם רואה... מתרגלים להומור הגרוע ונקשרים לדמויות.

והשבוע היה השפל שלהם מבחינת רייטינג אגב...

o0Invisible0o

New member
כן, גם אני חיבבתי השבוע

אבל את יודעת שהרייטינג לא מייצג את טיב הפרק..

LemonLimeLilach

New member
כן זה אולי מייצג את הטיב של שבוע שעבר

שאני לא זוכרת כגרוע במיוחד

פרינג'

אני אוהבת את נינה האימהית

אני מבולבלת, היא זוכרת פרטים של אולד-אוליביה שפיטר לא היה בהם או פרטים מהחיים שלה?
איפה פיטר?

אני אוהבת את אסטריד- ניואוליביה ביחד

סקובי-דו ברקע

אוי, הפרצוף של אוליביה כשוולטר אמר לה שפיטר עדיין שם

ולינק ממש מעוצבן מההשפעה שיש לפיטר עליה, מסכן

המטריות של האובזרברז!
זה יותר מידי עצוב לה שהוא לא מחזיר לה אהבה

OMG הצילינדר!!!
טוב, זה די מטריד כל הקייס הזה...
פעם ראשונה רואים את הדירה של נינה!
כל פעם האוליביות חושבות שיש גרסא יותר טובה של עצמן

נינה וניואוליביה

ספטמבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עדיין חי!

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POLIVIA
איזו סצנה קיטשית
ג'ואל ויימן עשה עבודה מעולה!
ניואוליביה==אולד אוליביה??

אז ככה נפטרים מהנרי

ולמה ספטמבר אמר שאוליביה חייבת למות??
אז העולמות שלו מתלכדים? זה עדיין נראה לי לא סגור לגמרי כל העניין הזה, ושבהמשך כל היוצרות יתהפכו, כן, כרגע תיארתי את פרינג'

איפה לינק בכל העניין? זה לא ממש נראה כמו משולש, שיעשו איתו משהו!
רציתי שנחזור לגרסא יותר בוגרת של אלטאוליביה, אבל כנראה היא נועדה להישאר מעצבנת, למרות שאני מקווה שזה ישתנה...
נינה ואוליביה ביחד זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת העונה

LemonLimeLilach

New member

אני מאוד מאוכזבת. כל העונה נפתרת בזה שאובסרבר כלשהו אומר לפיטר "היא האוליביה שלך!" בזמן שאוליביה אומרת "כן אני אאבד את כל מי שאני בשביל פיטר" ואז הם מתחבקים. אפשר למחוק את כל העונה ולא יקרה כלום לסדרה!! (חוץ מזה שעכשיו אנחנו יודעים מה הדברים האלה של האובסרברים עושים...) זה ממש מעצבן ומאכזב. למה הכל קרה? "looooove" נו באמת
וזה כאילו הפרק שפותר הכל, ואין בו שום ריגוש, שום אהבה, שום כלום. הקייס היה מעפן לגמרי ולמה אף אחד לא התייחס לאיך שהפנים של הבנאדם הזה נראו? היינו אמורים להתעלם מזה?

למה כל זה היה טוב????????????

משהו אומר לי שזה לא בדיוק נפתר ככה

אחרת הם היו שומרים את זה כקליפהאנגר או משהו...

dans girl

New member
אני כרגע עצבנית מדי מכדי שאוכל לפרט את כמה הקו עלילה הזה גרוע בעיני.

מד מן 4X13
מה לעזאזל??????

אז קודם כל אני שמחה שסיימתי את העונה בזמן, כך שאוכל ביום שני ישר להמשיך עם העונה החמישית!.
מאז פרק 9 לא הצלחתי ממש להתחבר לפרקים ולכן אין לי הרבה מה להגיד עליהם חוץ מזה שידעתי שדון ופיי לא יחזיקו מעמד. פשוט לא הייתה ביניהם כימיה טובה. זה לא היה זה.
מה שמוביל לפרק 13-
לאורך 20 דקות שלמות בפרק הייתי בטוחה שהצעת הנישואין למייגן וכל מה שקרה בעקבותיה היא חלום של דון. רק חיכיתי שהוא יתעורר. אבל....הוא לא התעורר!!

אז כן, מייגן חמודה מאוד, אני ממש מחבבת אותה, אבל ברור שהצעת הנישואין הספונטנית הזאת באה בגלל שדון היה ב"מוד" של חופשה, וכי הייתה לו כבר טבעת בכיס. אני לא חושבת שהוא אוהב אותה. הוא אוהב את איך שהוא מרגיש כשהוא נמצא איתה, אבל איך זה יחזיק בחיים האמיתיים??.
ומסכנה פגי
היא מצילה את המשרד, אבל זה לא חשוב כמו להתחתן. השיחה שלה עם ג'ואן הייתה מצוינת!.
וידעתי ידעתי ידעתי שג'ואן לא עשתה הפלה!!!

מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה. כלומר, למחרתיים

o0Invisible0o

New member

"חיכיתי שהוא יתעורר" אדיר!!

פיי הייתה פשוט עוד אחת מהנשים של דון, הוא אף פעם לא מחזיק מערכת יחסים זוגית אמיתית עם אישה חזקה, הוא צריך מישהי כמו מייגן בגלל שזה מה שהוא מחפש בבת זוג..אמא טובה, עקרת בית טובה.. לא יודעת, זאת ההתרשמות שלי בכל מקרה.
מייגן היא כאילו שדרוג של בטי כי היא בתור אמא כל הגישה שלה היא שונה והרבה יותר חיובית לילדים והיא גם רוצה קריירה, כמו אישה מודרנית אבל בשוט בסוף הפרק שהוא שוכב איתה במיטה כבר רואים שהוא מתחיל להבין למה הוא הכניס את עצמו...

אה ואגב, אני לא אוהבת את מייגן..אני לא יכולה עם השיניים שלה!
ואני מרגישה רע להגיש את זה אחרי שהיא דיברה על זה עם דון...

כן, צפוי שג'ואן לא תעשה שוב הפלה! מעניין אבל איך ההריון עכשיו ישתלב בסדרה..לא חשבתי על זה כי זה לא היה רלוונטי אבל היי עכשיו זה אשכרה חוזר וצריך להמשיך הלאה איכשהו.

פגי!! מסכנה, כרגיל...אבל כזאת מלכה!
שיחת ההתמרמרות שלה ושל ג'ואן זאת אחת השיחות האהובות עלי בסדרה! הן פשוט מוציאות עצבים על הכל וזה כ"כ כיף לראות שלמרות שהן התחילו כ"כ שונה ובחרו במסלולים שונים לגמרי בסוף הן ממש מרגישות אותו הדבר לגבי היחס כלפיהן במשרד והרצון של שתיהן כן להתקדם במקום הזה.

רגע וכל הקטע של דון עם הטבאקו - אין דעה על כל מה שקרה שם?

אה כן,

זה היה מעולה!!! ממש צעד שיווק גאוני. מצד אחד אני מבינה למה כעסו עליהם- אחרי הכל דון פעל על דעת עצמו- מצד שני זה היה צעד שנעשה פשוט כי אין להם מה להפסיד! הם הגיעו לשפל רציני ודון החליט לעשות מעשה אמיץ שבטוח יפתח להם אפשרויות בעתיד.
ברור שזה היה מאוד צבוע- הוא ממשיך לעשן בעצמו, אבל בתור מהלך שיווקי זה היה גאוני! והחיוך שהוא ופגי חלקו כתוצאה מזה היה מקסים

o0Invisible0o

New member
מסתבר שאת לא לבד..

גם ג'ון האם חשב שדון חולם את הצעת הנישואים!!
"השאיפה של דון להשתפר קיבלה מעין חותם – לפחות מבחינתו הוא אם לא מבחינת הצופים – בהצעת הנישואין למייגן הנאווה והנינוחה.
האקט החפוז הזה נראה כל כך גחמני ומפתיע, עד שג'ון האם עצמו, המגלם את דרייפר, סבר בתחילה שמדובר בחלום, כך גילה לאחרונה לקהל בפאנל של הסדרה במסגרת פאליפסט 2012 (פסטיבל הטלוויזיה השנתי של The Paley Media Center). דרך אחרת להסתכל על הסוף הזה היא כהשלמת תהליך שעבר דון לאורך השנה, של התרסקות על הקרקעית ואז שחייה כלפי מעלה, לנסות להשתפר כאדם. "
מעניין!

o0Invisible0o

New member
awake בלי ספוילר

רק רציתי להגיד שראיתי את שני הפרקים הראשונים וזה לא רע..למרות שמה שקרה בסוף הפרק השני היה בדיוק מה שציפיתי מההתחלה, זה עדיין עושה לי חשק לראות עוד.
בהחלט מעניין אבל למרות הטוויסט בלהבלה אני עדיין תוהה איך ממשיכים סדרה כזאת לאורך זמן...

זה ממש נחמד

אני אוהבת איך 2 העולמות מתצלבים, ואני ממש אוהבת את הפסיכיאטרים...

dans girl

New member
ורוניקה מארס 1.09-1.10
את 1.09 ראיתי כבר בעבר כשסתם יצא לי לראות פרקים מדי פעם. אני לא יודעת אם אני אוהבת את זה שהיא לא הסתכלה בתוצאות, אבל הקייס היה מעניין והאינטראקציה עם אבא שלה הייתה יפה.
1.10 - אני לא מאמינה שאשכרה דקרו אותו
. הקטע עם הפוקר היה ממש נחמד, אם כי די מופרך שהיא עלתה על הבחור. ואני לא מאמינה שהיא התעמתה עם ג'ייק
. קצת טיפשה לפעול ככה מהבטן
.
ולילך, ראיתי גם פרק של ניקיטה, כי ענית לי ממש הרבה אחרי והייתי עצבנית
. אז כשאת רואה תגידי לי או תכתבי פה הודעה...

למעלה