סורי, התעצלתי..
כאילו, ראיתי וממש ממש התלהבתי, אבל אשכרה לגבש דעה ולהגיב לא היה לי כוח.
כן, זה היה בובי רביעי! וכן זה בגלל שהוא עבר לOUAT
זה פורסם מתישהו לפני שהסדרה התחילה...
כן, הארי ממש ממש רזה! אולי עוד יתייחסו לזה, אבל מה זה משנה בעצם? הוא עשה דיאטה בחצי שנה שעברה..
אבל הקול של סאלי! הקול שלה ממש השתנה! איזו ילדה מקסימה.
אני לא אוהבת את דון החדש, אני מודאגת כמו פגי שהוא הולך להתפוצץ..
ומה שהוא עשה לה בפגישה היה מעצבן.. >< הפרסומת נשמעה כמו כל מה שעושים היום כדי לפרסם אוכל.
כן אהבתי את השינוי עם מייגן - היא יודעת הכל על דיק! הייתי ממש בהלם שהם דיברו על יום ההולדת של דיק ויטמן!
זה השינוי הכי גדול שהוא עבר לדעתי כי זה הדבר שרדף אותו ב5 שנים שעברו בעונות הקודמות..אז מה יהיה עכשיו?
זה היה הפרק הראשון שממש התחברתי למייגן, הכניסו אותה יפה יפה לסדרה, כאילו היא תמיד הייתה שם [או כאילו בחצי שנה האחרונה היא הפכה לממש חשובה בחייו ובחיי המשרד.
]
לא אהבתי את ההופעה שלה, הובכתי בשביל דון כמו שהוא הובך..היא הייתה מדהימה אבל זה היה ברור שהוא לא יאהב מסיבת הפתעה..מה שכן, אהבתי את הבוטות המוגזמת ואת האופן שבו הם פתרו את הוויכוח ביניהם..מערכת היחסים שלהם ממש מעניינת כי היא שונה מכל מה שהיה לדון לפני, כאילו זה לא רומן עם האישה החזקה וזה לא הטרופי ווייף בבית, זאת כן המזכירה לשעבר הצעירה אבל הוא מכבד את דעותיה, הוא משתף אותה ואכפת לו והוא דואג לה באמת אם היא הולכת הביתה מוקדם וכו'...זה מעניין! זה עדיין מעוות למדי, כל הסצינה שהיא מנקה בחזיה ותחתונים ואסור לו להסתכל, אבל מעניין.
אוקיי, כשג'ואן והתינוק מגיעים למשרד הכל היה מושלם!! פגי לא "שטפה את הידיים" ואח"כ נתקעת איתו, פיט מגיע ושואל "מה זה?"
וכל מה שהיה סביב המתח בין שניהם..
גם רוג'ר שבא ואמר "my baby" די, זה היה פשוט אדיר!!
אגב, עוד משהו אדיר - כשהתינוק מפליץ והם נקרעים מצחוק - זה במקור פאשלה, התינוק שחקן באמת שיחרר והשחקנים נשברו וצחקו וג'ון האם שביים את הפרק החליט להשאיר את זה בפרק!
אגב, פגי קצת עיצבנה אותי...במסיבה כשהיא הייתה גסת רוח, הגילוי המבאס שהיא עדיין עם מארק וכל מה שהיה איתה ועם דון..אהבתי אותה עם מייגן, למרות שאני בטוחה שזה קשה לה שמייגן פשוט קיבלה את העבודה, לפחות נראה שמקשים על מייגן וכופים עליה ללמוד בהדרגתיות וזה.. ושהיא באמת עובדת.
הסצינה בסוף הייתה מופתית, אני ממש מאושרת שכל נושא הגזענות - שחורים ולבנים סופסוף נכנס לסדרה, זאת סופסוף השנה! זה היה נהדר!!
בקיצור, אני מאושרת..חזר והיה נפלא.. לא הרגיש לי ארוך כי כ"כ התגעגעתי! והיה שנון ועוקצני מתמיד.
אה, כן - דבר אחרון, מערכת היחסים ההרוסה של רוג'ר וג'יין - לא ידעתי שהמצב כ"כ רע!
אבל הם היו עוקצניים בצורה נהדרת אחד כלפי השני.