חשבתי לעומק על כל עניין החידושים
אחרי שדפי שלחה לי בבוקר שביטלו את טרה נובה. ואני מגיעה למסקנה שזה שביטלו את טרה נובה זה מבטיח לאלקטרז עוד עונה, ולא לפרינג'. זה עוזר בהחלט לפרינג' כי זה משחרר הרבה כספים שטרה נובה בזבזו אבל לא מבטיח שום דבר. לצערי!! מה שקורה כרגע זה שמעבירים את the finder לימי שישי. רוב הסיכויים שזה לא יצליח שם יותר ממה שזה הצליח ביום חמישי אחרי אמריקן איידול, ואז פשוט יבטלו את הסדרה המיותרת הזאת, וזה ישאיר את פרינג' בימי שישי. ואז תהיה עונה 5 ואחרונה... זה המקרה הטוב. במקרה הרע פשוט יבטלו את הכל
אניוויי בגלל שטרה נובה היתה בימי שני ועכשיו אלקטרז ביום שני והאוס שהייתה ביום שני מתבטלת ובונז עוברת לשני, יישארו בונז ואלקטרז בשני. אם הם לא ימצאו משהו טוב יותר. מישהו סיכם את זה טוב ממני: Fall 2011 Mon: Terra Nova, House Tue: Glee, NG, RH Wed: X-Factor (2h) Thu: X-Factor, Bones Fri: KN, Fringe Winter 2012 Mon: House, Alcatraz Tue: Glee, NG, RH Wed: American Idol (2h) Thu: American Idol, The Finder Fri: KN, Fringe Spring 2012 Mon: Bones, Alcatraz/House Tue: Glee, NG, RH Wed: American Idol (2h) Thu: American Idol, Touch Fri: The Finder, Fringe ראיתי כמה ספוקלציות שהעונה הבאה תהיה האחרונה של בונז ויעבירו אותה ליום שישי, ואז זה כן מבשר רעות לפרינג'... אבל באמת שקשה לי לראות את זה קורה... למה שהם יעבירו סדרה כל כך מצליחה ליום שישי???