סדרות

LemonLimeLilach

New member
GCB

לסלי ביב כזאת מושלמת, אני סוגדת לה. ובכן... זה היה פיילוט כלשהו. אני מאמינה שזה ישתפר בהמשך, הפיילוט הכין ככה כמה דברים לפרקים הבאים. אני אמשיך בשביל קריסטין צ'ינווית' כמובן

dans girl

New member
תעדכני אם שווה להתחיל... גו פאג קצת עשו לי חשק, אבל אני מנסה לא להתפתות סתם כי אמג יש לי כבר איזה 15 סדרות בשבוע, וזה יחד עם 3 מעבדות בשבוע הסמסטר
.
אז אם זה טוב ממש אז תעדכני כדי שאשלים...

LemonLimeLilach

New member
אוקיי ספרתי הרגע ויש לי 28

סדרות.
ואני מרגישה צורך לפתוח על זה הודעה חדשה בכדי לפרט. כי זה נורא.

LemonLimeLilach

New member
האישה הטובה

רייצ' אין לי מושג על מה את מדברת, זה היה פרק מ-ע-ו-ל-ה!! אני חולהההההה על פוליטיקות המשרד. דיוויד לי! חולה עליו!!!! אלישיה מביאה את קייטלין כדי להיות חמודה מול העו"ד החמודה השנייה. חה!!! היא הביאה לי עצבים בכל הפרקים שהיא הופיעה בהם אז סוף סוף מישהו משתיק אותה. מעולה!! וויל
והאחיות שלו! ואומייגאד הן חושבות שהוא יוצא עם קאלינדה
גדולללל. "בואי שבי קאלינדה, איזה שם יפה"
אלישיה חוששת שקייטלין הולכת להחליף אותה ושדיאן תעיף את אלישיה?
זה היה מוזר לי מוזר כל המבטים האלה... למה שמשהו כזה יקרה?

Rachel47

New member
נו אז לא נפלתי

היה פרק סבבה
ודווקא פוליטיקת המשרד אמנם מעולה אבל הכעיסה אותי
כאלה עלוקות!!! הוא הלך אתמול!!! תעזבו את המשרד שלו!!!

טוב וויל ואחיות שלו היה להיט באמת

כן נו לזה התכוונתי!! מבטים מאוד מוזרים עם אלישיה וקייטלין...זה היה די הזוי
למה שדיאן תעיף את אלישיה?!
אולי בגלל פיטר?
אין לי מושג..הפרק נגמר לי עם טעם מוזר כזה..

dans girl

New member
אין ספק שהקטע עם אחיות של וויל היה הכי טוב בפרק

וגם הפוליטיקות משרד היו לא רעות. דייויד לי
.
והבנתי שאלישיה קיבלה את זה מוזר שדיאן קידמה את קייטלין כל כך מהר. זה קצת demotion לאלישיה, כי היא עכשיו תקבל פחות לקוחות והיא תחלוק את המזכירה שלה וכאלה. אז אני יכולה להבין את הביאוס במקום מסוים.
בסה"כ היה פרק נחמד. אני שמחה שוויל חזר בסוף.

LemonLimeLilach

New member
חשבתי לעומק על כל עניין החידושים

אחרי שדפי שלחה לי בבוקר שביטלו את טרה נובה. ואני מגיעה למסקנה שזה שביטלו את טרה נובה זה מבטיח לאלקטרז עוד עונה, ולא לפרינג'. זה עוזר בהחלט לפרינג' כי זה משחרר הרבה כספים שטרה נובה בזבזו אבל לא מבטיח שום דבר. לצערי!! מה שקורה כרגע זה שמעבירים את the finder לימי שישי. רוב הסיכויים שזה לא יצליח שם יותר ממה שזה הצליח ביום חמישי אחרי אמריקן איידול, ואז פשוט יבטלו את הסדרה המיותרת הזאת, וזה ישאיר את פרינג' בימי שישי. ואז תהיה עונה 5 ואחרונה... זה המקרה הטוב. במקרה הרע פשוט יבטלו את הכל
אניוויי בגלל שטרה נובה היתה בימי שני ועכשיו אלקטרז ביום שני והאוס שהייתה ביום שני מתבטלת ובונז עוברת לשני, יישארו בונז ואלקטרז בשני. אם הם לא ימצאו משהו טוב יותר. מישהו סיכם את זה טוב ממני: Fall 2011 Mon: Terra Nova, House Tue: Glee, NG, RH Wed: X-Factor (2h) Thu: X-Factor, Bones Fri: KN, Fringe Winter 2012 Mon: House, Alcatraz Tue: Glee, NG, RH Wed: American Idol (2h) Thu: American Idol, The Finder Fri: KN, Fringe Spring 2012 Mon: Bones, Alcatraz/House Tue: Glee, NG, RH Wed: American Idol (2h) Thu: American Idol, Touch Fri: The Finder, Fringe ראיתי כמה ספוקלציות שהעונה הבאה תהיה האחרונה של בונז ויעבירו אותה ליום שישי, ואז זה כן מבשר רעות לפרינג'... אבל באמת שקשה לי לראות את זה קורה... למה שהם יעבירו סדרה כל כך מצליחה ליום שישי???

o0Invisible0o

New member
מצד אחד, נשמע לי ממש הגיוני

שעונה הבאה של בונז תהיה אחרונה אבל זה בגלל שאני חושבת עלילתית ולא כלכלית..אני חושבת שכלכלית שווה להם למשוך אותה עוד למרות שלבנתיים הרייטינג של העונה לא היה כמו של עונה שעברה.
אבלללל..עונה שעברה הוא היה בשיאו אז...אמממ...

איזה באסה לדה פיינדר למרות שכן, את מי זה בכלל מעניין? שיעבירו ויהרגו אותה!

אני צריכה לראות את הפיילוט של touch! מישהי ראתה? אם כן, בלי ספוילרים - איך היה?

אמממ אני מרגישה שפוקס נהיו טיפשים לאחרונה בכל ההחלטות שלהם..לחשוב שלפני שנתיים הם התחילו עם גלי, בונז הצליחה, אמריקן איידול הייתה בימים יותר זוהרים ועכשיו עם כל החיקויים שלהם - טרה נובה, אקס פקטור, דה פיינדר [בחיקויים אני מתכוונת דברים דומים לקיימים שהם חשבו שהם יצליחו כי המקור הצליח..] ועם זה שמושכים הכל למוות [האוס!!!] הלו"ז שלהם נראה זוועה...ממש לא אטרקטיבי

LemonLimeLilach

New member
סבבה אם העונה הבאה תהיה האחרונה

זה הגיוני גם מבחינת השחקנים, כמה זמן אפשר להיות באותה סדרה? אבל יותר התייחסתי לעניין של מעבר ליום שישי. זה די מגוחך בשביל בונז כי שם קוברים סדרות שמקבלים 1.1 רייטינג... זה יום מת. בונז מקבלת יותר, אז משתלם להם לשים אותה ביום "ער" יותר ולהרוויח יותר כסף על הפרסומות.

אני עדיין קצת בשוק שהם ביטלו את טרה נובה כי באמת חשבתי שהם ישאירו אותה בשביל למצוא חן בעיני שפילברג ויבטלו את אלקרטז ופרינג' במקום!

dans girl

New member
איזה כיף שהסיכויים שזה יקרה קטנים יותר עכשיו
.
TVLine לא היו מעלים אתל זה לa safe bet אם הם לא היו חושבים שזה סביר שהיא תחודש. וואו, שיפסיקו כבר את המתח הזה ויחדשו אותה. גם ככה קשה עכשיו בלעדיה עוד שבועיים
.

o0Invisible0o

New member
סמאש

הסדרה הזאת ממש כיפית! ראיתי היום את פרקים 4 ו-5 [כי לא היה זמן שבוע שעבר..] והיה לי ממש נחמד.
אני ממש נהנית מכל המתח המיני בין ג'וליה [דברה מסינג] והשחקן..
ממש אוהבת את איילין וכל הצרות הכלכליות שהיא נמצאת בהן
אוהבת לאהוב ולשנוא את דרק ולשנות את דעתי עם כל פרק שחולף..הוא כזה מניאק לאייבי אבל גם היא כלבה לא קטנה והפרק שהוא כזה אמר לה שכשהוא מביים אז אף אחד לא שם מבחינתו פתאום הוא נראה לי מסתורי ומסקרן יותר מתמיד!

אייבי גם אני שונאת-אוהבת...היא כזאת חסרת בטחון והיא כאילו יודעת בדיוק מה היא עושה וזה..
קארן סבבה, אהבתי שהיא התמוטטה ואז מצאה חברים והם עשו לה מייקאובר למרות שכן, יש משהו בזה שלימדו אותה לא לבלוט ואז נתנו לה סולו..וגם שהם התחברו ממש בקלות וזה.

ואם כבר תלונות - אז היה כזה צפוי בRJ תהיה בחורה צעירה שנראת טוב [ובאמת? הבאת את קארן להשוויץ בה ואתה תוקע אותה בשולחן אחר? אין מצב!!! >וגם הפתרון הקליל שהבן של ג'וליה יראה אותה ואת דמג'יו מתנשקים..זה כאילו הגיוני בגלל שהוא שר וזה בטח נשמע מלמעלה אבל אל תתנו לנו לראות בסוף, תראו אותו יוצא להציץ בזמן שהוא שר כי בתור טוויסט זה לא עובד, אנחנו כבר לגמרי צופים דברים כאלה..זה מיותר.
אוף. הסיחו את דעתי, בכל מקרה כיףףףףףףףףףףף לי!!

Rachel47

New member
כן סדרה כיפית....

וואו הבן שלה כזהההההההההההההה דפוק!!!
אלוהים!!!

אבלהיה פרק ממש טוב
בעיניי יותר טוב מפרק 4...

LemonLimeLilach

New member

היה כל כך צפוי שהבן של ג'וליה יראה אותם מתנשקים שאין מה להגיב על זה בכלל...

החבר של קארן היה דוחה. בעיקר בקטע שהוא בערך אמר לה שהוא מחזיק אותה בכדי שתיראה כוסית. כשהוא אמר לה אל תלבשי את זה, תלבשי משהו סקסי רציתי להקיא!!!!! כל היתר פחות הפריע לי.

אני אוהבת את דרקקקקקק
ואת טום!!!!!! הפעם היחידה שלא שנאתי את הבן של ג'וליה זה כשהוא התקשר לטום וטום בא להציל אותו עם העו"ד ואז בבית של ג'וליה המציא לו שירים על הפסנתר

ממש שנאתי שקארן שרה this is a man's world.
1. עשו את זה בגלי
2. כזה לא קשוררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה קטע מיותר ומעפן!!! מה, עכשיו כל פרק יתנו למייגן הילטי לעשות את כל הדברים המסובכים של ברודוויי וקתרין מקפי תשיר איזה שיר פופ כלשהו וזה מה שיהיה בסדרה?
יש לי בעיה עם זה.

אבל זה כיף!

Rachel47

New member
וואי

החבר של קארן היה מזעזע!!!!

ממש ממש כעסתי על העניין עם השמלה

כמעט רציתי שהיא כבר תלך ותשכב עם ההוא
באמת!!!!! איכסע!!!!!!

והסצינה עם העו"ד הייתה מעולה

והשירים על הפסנתר

גמני שנאתי את השיר של קארן...זה היה ממש מעצבן...ולא קשור לכלום...

dans girl

New member
סמאש
מסכימה לגבי הכל בערך.
הדבר היחיד שהרס לי את הפרק זה הקטע הכי צפוי בעולם עם ג'ולייה ומייקל והבן שלה במרפסת. כאילו, כל העלילה איתה די מקרטעת וגרועה תמיד, אני לא מבינה איך זה לא מעצבן אותה
.
גם החבר של קארן היה די אידיוט בפרק הזה, באופן מפתיע, כי הוא בד"כ יחסית ממש אחלה.
הקטע עם טום מאלתר שירים על הפסנתר הרגגגג אותיייי מצחוקקקקק
.
אני די שונאת את אייבי. אבל זה לגמרי לא מפתיע אותי
.

103- שנאתי כל רגע, היה משעמם ולא הבנתי למה תקעו את הפרק הזה.
אה, וגם כל הפרק התמקדתי בחברה של קרן, היא הייתה בפרינג' והדבר היחיד שחשבתי עליו זה שאני רוצה לראות שוב את הסצנה שאוליביה דוחפת אותה אל הפסים, והפן היה גרוע! יש לה שער כ"כ מתולתל בפרינג'...

למי שרוצה לראות את הסצנה שוב .

אני ממש שמחה שחזרו לכל החזרות והשירים

אני רוצה לשמוע את דברה מסינג שרה שוב פעם, כשהאקס התחיל לשיר לה כ"כ קיוויותי שהיא תצטרף!
לא אהבתי שהם התנשקו כ"כ מהר, תמשכו את זה עוד קצת...

הסולואים של קרן עם עצמה באמת הרגישו גלי-חסרי-טעם

וטום, מעולה!

ואני שונאת את העוזר של טום, הוא כ"כ מעצבן...

ואני מחכה לעוד פרקים, לפחות היא לא יוצאת לפגרה!

LemonLimeLilach

New member
קראתי בטעות ספוילר לעב"ן!! מישהו רואה עוד????

אני חייבת לספר לכם!!!!

מש"ש

מייק מת.

למעלה