סדרות

limors2

Well-known member
המפץ הגדול.

אני לא יודעת אם הסיבה שכ"כ אהבתי (הכל!
) היא כי היה פרק מעולה או סתם כי אני במצברוח מחורבן אז קל לרצות אותי, אבל ממש אהבתי. הכל

LemonLimeLilach

New member
נראה לי

שזה היה בגלל שהיה הרבה שלדון והתרכזו יותר בבנים מאשר בברנדט ואיימי
אפילו שהיה הרבה איימי, זה הרגיש פחות עליה ויותר על שלדון. אז אני גם אהבתי

dans girl

New member
היה פרק בהחלט מצויין

הקטע עם השוט הרג אותי כל פעם מחדש
.
ואיכ, הווארד
.
והscene של ראג'

וגם - וואו, שלדון שתה מיץ פטל דרך רד ווינס. אני חייבת לנסות את זה.

Rachel47

New member

השוט היה גדול!!!!!

הכל היה נהדר

שלדון

ואי הקטע בהתחלה שהם אמרו לו שעושים סופש סטאר וורז והוא פשוט דיקלם את כל הדברים שאפשר לעשות

Yas To All!!!!!!!!!!!!

dans girl

New member
שקרניות עד 1.11
טוב, אז הגעתי עד לכאן כדי לתת לה צ'אנס, אבל אני מפסיקה
.
הסדרה הזאת עדיין לא מצליחה לעניין אותי מעבר לגיחוך שאני חשה לעיתים קרובות על העובדה שהעלילה צפויה לעייפה ושהן אפילו לא שחקניות טובות. זה מרגיש לי קצת כמו סרט אימה גרוע כזה, וזה מסוג הסרטים שאני אפילו לא מבזבזת עליהם זמן, לא כל שכן כסף.
כל הרגעים שבהם A מסמס להן, כל ההשפעה של זה עליהן, זה פשוט צפוי לגמרי, ולא כזה מעניין. לפחות לא ברמה שתגרום לי להמשיך לצפות. הן לבושות יפה, ומוזיקלית עדיין הסדרה די מוצלחת (אם כי פחות מב-3 הפרקים הראשונים), והפתיח הוא פשוט מופת בעיני. אבל מעבר לשלושת הדברים האלה אני באמת לא מוצאת בה שום עניין.
אפילו בפרק homecoming, כשאמילי לכאורה הייתה בסכנת חיים ואמג הפרק נגמר באוי לא מה קרה לה, אפילו לא חשתי את הצורך העז לראות עוד פרק כדי לראות מה קורה, כי היה ברור שלא קורה לה שומדבר ושהכל אי הבנה אחת גדולה. דווקא אם אמילי הייתה מתה, או היה קורה לה משהו רציני, הייתי מופתעת ויש סיכוי שהייתי ממשיכה לצפות. כנ"ל כשA דרס את האנה (שדווקא התחבבה עליי מפרק לפרק, גם על בניית הדמות שלה הם שקדו יפה בעיני). הרי היה ברור שהאנה לא תמות.
בקיצור, איכשהו הסדרה מפוספסת בשבילי. אבל יש סיכוי שעדיין אשוב לראות אותה מתישהו אם יתחשק לי ממש טראש גרוע. והסיכוי לכך הוא לא קטן. אבל אם אמשיך לראות אז לפחות אשנה את הציפיות שלי מהסדרה בהתאם.

התחלתי אתמול משפחה מודרנית. גם זה עדיין לא מפיל אותי על הרצפה אבל יש לזה פוטנציאל לא קטן.

dans girl

New member
היי, ניסיתי חצי עונה!!! אל תחזיקי את זה נגדי, ובאמת שבאתי אליה עם ביטחון שאני ממש אתלהב, אבל זה פשוט לא קרה :-\

Rachel47

New member
אולי פשוט התלהבנו מדי וציפית נורא...

אני חייבת להיד שגם בשבילי לסדרה כן לקח זמן להתניע..
אז נשארתי בהתחלה בגלל הפסקול והבגדים והאנה (הדמות האהובה עליי..ובאמת עבדו על הדמות הזאת הכי הרבה בעיניי...גם על ספנסר שאני מאוד אוהבת) ואז זה כן התחיל להיות מעניין..
אני במקומך הייתי רואה עד סוף עונה ראשונה..כאילו...כהזדמנות שאת נותנת לה..אני חושבת שהחצי עונה הראשונה לא באמת מראה כמה טובה היא

LemonLimeLilach

New member
אני התאהבתי מהפרק הראשון

ידעתי שזה לא מד מן או משהו כזה כמובן אבל אני רואה את זה דבר ראשון על הבוקר לפני גוסיפ וכל שאר הדברים של אותו יום!

ספנסר לנצחחחחח
אפילו שנראה לי שהמדהימות שלה באמת יוצאת לאור בחצי השני של העונה הראשונה והלאה, ועדיין!

Rachel47

New member
זהו שאצלי זה חצי...

קודם כל התאהבתי בבגדים בסטייל במיסתורין...ובפסקול

ואז לאט לאט נתפסתי ועכשיו אני לא יכולה להפסיק...
וספנסר חיים שלי..שוב גם היא וגם האנה..אבל פריחתן החלה מהחצי השני של העונה הראשונה סו..

dans girl

New member
יכול להיות, אבל אני לא בטוחה. בכל מקרה אני אפילו לא בטוחה שזה עניין של הסדרה שלא מתניעה בעיני. היא פשוט לא ממש מעניינת. והדברים שכן ציינתי לטובה (גם ספנסר די מגניבה) לא מספיקים כדי להשאיר אותי צופה.
אולי אחזור אליה כשאסיים את הנגלה הנוכחית של הסדרות. אבל כרגע לא. כי זה לא שהיא אכזבה אותי, באמת לא הרגשתי שבאתי עם ציפיות, למרות שכן עודדתן אותי לראות ולא הייתן היחידות. אבל איכשהו משהו חסר לי שם. סביר להניח שזה עניין
. לא יודעת, נראה לי שפשוט לא התחברתי עלילתית. אולי אני צריכה קצת זמן להבשיל איתה עכשיו כשאני יודעת מה הסגנון, לפני שאני ממשיכה...

LemonLimeLilach

New member
אני ממש מופתעת בעיקר כי

אהבת את כל הסדרות שהמלצתי לך! רק לאחרונה ראית סוויצ'ד, פרנטהוד והאישה הטובה. אז ממש מוזר לי!!

אבל אוקיי. עכשיו כשהפסקת, ורוניקה מארס או דוסון קריק?

dans girl

New member
קודם מודרן פמילי. ואתן תהרגו אותי על הבאות בתור, אבל תזכרו שזה דווקא בגלל שאני מצפה להן פחות שאני רואה אותן קודם (כן, ההיגיון שלי באמת הפוך כמו שהוא נשמע).

אחרי מודרן פמילי:
ניקיטה (ד"א - את הרוב שרואות כבר שאלתי אבל אותך עדיין לא, רייצ' - מומלץ?)
פריקס אנד גיקס (זה כולה 18 פרקים אז זה אמור להיגמר מממשששש מהר).
ורוניקה מארס
פריידי נייט לייטס
ג'ק וג'יל
הבית הלבן\דוסון
דוסון\הבית הלבן
[לילך - את וחברה שלי נועה לגמרי מבלבלות אותי בקטע של מה אני צריכה לראות קודם
]
הסמויה
לוסט

ואז נבחן את הרשימה שנית
.
אבל יש לי עוד משהו כמו חצי שנה עד שאסיים הכל
.

LemonLimeLilach

New member
אוקיי אז:

ניקיטה ופריידי נייט לייטס אני רואה איתך! וכן רייצ'ל ממליצה על ניקיטה

ג'ק וג'יל? סיריוסלי?????

הבית הלבן/דוסון- מה חברה שלך אומרת בנושא? לי אין החלטה רשמית! אבל אני אלך על קודם דוסון, פשוט בגלל שזה יותר רגשני וקליל ואז יותר הגיוני לראות את זה במהירות. הבית הלבן זה הרבה יותר כבד. אה ואני קצת מאוכזבת מהעונה ה-2 בהשוואה ל-1 שהייתה פשוט מושלמת

הסמויה אני גם רוצה.

לוסט? הממממ... למה?

dans girl

New member
יאי! מה שנפלא זה שאני רגילה לקרוא לג'ורג' טאקר מהארט אוף דיקסי ג'ייסון סטריט, בגלל הדמות שלו בפריידי נייט לייטס מסתבר, אפילו שאף פעם לא ראיתי, רק כי גו פאג ממש מדבקות בקטע הזה בגלל כל הפוסטים שלהן על הארט אוף דיקסי
.
ולא יודעת, כשהייתי קטנה ממש אהבתי את הפרקים הבודדים שראיתי מג'ק וג'יל, וזכור לי שכשהיה לי זמין ערוץ 3 אצל סבתא או אצל הדודים השתדלתי לראות. והיא גם ממש קצרה (נראה לי עונה קצרה ועונה ארוכה), אז זה לא ייקח הרבה זמן. וגם יש לי חיבה לא מוסבת לאמנדה פיט. יש לה פנים נעימות.
וחברה שלי נראה לי בעד הבית הלבן, אבל ברגע שהזכרתי דוסון היא הייתה כולה "יוווואוווו!! דוסוווןןןן"
. אבל אם הבית הלבן זה קצת יותר כבד אז אולי עדיף שאני אשאיר את זה לאחרי דוסון. אבל נראה כשיתקרב המועד מה יותר מתחשק לי. סביר להניח שזה ממש תלוי בהאם פרינג' יבוטל או יהיה בהפסקה בין העונות, כי אם כן, יש סיכוי שהחסך בג'וש ג'קסון לגמרי יכריע את הכף
.
הסמויה את מוזמנת גם להצטרף לכשאגיע אליה.
ולוסט את שואלת ברצינות??!
. לומר את האמת אני לא כזה ששה להשלים אותה, אבל אני באמת מרגישה כאילו יש לי בור ענק בהשכלה, אז אני צריכה. וזה ג'ייג'יי, אז יש סיכוי לא קטן שאתמכר מהר
.

LemonLimeLilach

New member
בלוסט בפרק 4 את כבר תרצי את זה

כמו סמים, אבל אני עדיין בקטע של "למההה" שאת תביני כשתראי

אני אשים להוריד ניקיטה. מאיפה את מורידה את כל הדברים עכשיו?!

Rachel47

New member
נראלי שאני רוצה לראות איתכן

דוסון...כמה עונות יש לזה?

LemonLimeLilach

New member
6 עונות. יאי תראי! ודפי-

עדיף לחכות עם ניקיטה עד שהיא תחודש(/תבוטל) לא?

למעלה