שקרניות עד 1.11
טוב, אז הגעתי עד לכאן כדי לתת לה צ'אנס, אבל אני מפסיקה
.
הסדרה הזאת עדיין לא מצליחה לעניין אותי מעבר לגיחוך שאני חשה לעיתים קרובות על העובדה שהעלילה צפויה לעייפה ושהן אפילו לא שחקניות טובות. זה מרגיש לי קצת כמו סרט אימה גרוע כזה, וזה מסוג הסרטים שאני אפילו לא מבזבזת עליהם זמן, לא כל שכן כסף.
כל הרגעים שבהם A מסמס להן, כל ההשפעה של זה עליהן, זה פשוט צפוי לגמרי, ולא כזה מעניין. לפחות לא ברמה שתגרום לי להמשיך לצפות. הן לבושות יפה, ומוזיקלית עדיין הסדרה די מוצלחת (אם כי פחות מב-3 הפרקים הראשונים), והפתיח הוא פשוט מופת בעיני. אבל מעבר לשלושת הדברים האלה אני באמת לא מוצאת בה שום עניין.
אפילו בפרק homecoming, כשאמילי לכאורה הייתה בסכנת חיים ואמג הפרק נגמר באוי לא מה קרה לה, אפילו לא חשתי את הצורך העז לראות עוד פרק כדי לראות מה קורה, כי היה ברור שלא קורה לה שומדבר ושהכל אי הבנה אחת גדולה. דווקא אם אמילי הייתה מתה, או היה קורה לה משהו רציני, הייתי מופתעת ויש סיכוי שהייתי ממשיכה לצפות. כנ"ל כשA דרס את האנה (שדווקא התחבבה עליי מפרק לפרק, גם על בניית הדמות שלה הם שקדו יפה בעיני). הרי היה ברור שהאנה לא תמות.
בקיצור, איכשהו הסדרה מפוספסת בשבילי. אבל יש סיכוי שעדיין אשוב לראות אותה מתישהו אם יתחשק לי ממש טראש גרוע. והסיכוי לכך הוא לא קטן. אבל אם אמשיך לראות אז לפחות אשנה את הציפיות שלי מהסדרה בהתאם.
התחלתי אתמול משפחה מודרנית. גם זה עדיין לא מפיל אותי על הרצפה אבל יש לזה פוטנציאל לא קטן.