כן, אבל בין פוטנציאל לבין מימוש יש מרחק כלשהו. כל עוד היא עוד לא מימשה אותו מבחינתי, אני סומכת על ג'ייג'יי ועל 20 הסדרות האחרות שהוא עובד עליהן בכל רגע נתון שיספקו את הסחורה בסופו של דבר. כן, יש לה פוטנציאל גדול. אבל אני בטוחה שגם לג'ייג'יי היו אי פעם סדרות שלא מימשו את הפוטנציאל שלהן. פוטנציאל זה חצי הדרך אבל זה לא מספיק. ובגלל שהוא עדיין לא מומש, והסדרה עדיין לא סחפה אותי, ועדיין לא מעוררת בי עניין ברמה שבה אני מחכה לפרקים כל שבוע, אלא יותר רואה אותם כדי להגיע לשלב שבו אני אחכה להם כל שבוע, אני בסדר עם ביטול עכשיו. זה לא ישבור את רוחי אבל גם לא יישמח אותי, כי בכל זאת יכול לצאת ממנה משהו.
והחרדה הזאת ברורה לי ואני חווה אותה גם כן
. למרות שבינתיים העונה בוטלו בעיקר דברים שרציתי שיבוטלו (האוס
). ולפעמים אני חושבת שעדיף שסדרה תבוטל כשהיא עוד טובה ממש (ע"ע פלאשפורוורד שאמנם לקח לה חצי עונה אבל היא הפכה ממש מצוינת לקראת הסוף, או דולהאוס), מאשר שיימשכו אותה עוד 3 עונות אחרי שהיא עברה את השיא והיא מדרדרת מרגע לרגע (ע"ע דקסטר, ווידס, האוס או הירוז, שאותן אני באמת מבכה, אבל דווקא בגלל שהן לא בוטלו בזמן, ובעיקר את דקסטר, שיש לה עוד שתי עונות שלמות שאני חוששת שיאכזבו בצורה מאוד מבאסת כל שבוע מחדש).