סדרות

dans girl

New member
מסכימה. היה פרק ממש טוב. חבל שמרגע שסימון ואמט נפגשו ליד מכונת הקרח ידעתי שהם הולכים להרוס הכלללללללל
.
מעולם לא שנאתי את אמט כמו עכשיו
.
הוא כל כך אידיוט
.
יש לא להבין ולכעוס על ביי ואפילו להיפרד ממנה בגלל מה שהיא עשתה לך - זה מובן והיא הכי לא תאשים אותך בעולם.
אבל להיות מניאק בן זונה וללכת לשכב עם החברה הכי טובה שלה לשעבר שהיא חרא של בנאדם וכלבה בפני עצמה?!?!??!? מהההההההה אתההההההההה עעעעוווווושההההההההההההההה?!?!??!?!?!??!!?.
איכ, מעצבן.

Rachel47

New member
קוגר טאון פרק 3

היה פרק ממש חמוד

זה שהיא אמרה לו שעכשיו כשהוא בוגר היא לא יכולה להגיד לו מה לעשות..אלא רק לבקש..זה היה ממש מרגש

וזו רק אני או שלורי רזתה בטירוף?

LemonLimeLilach

New member
אלקטרז של שבוע שעבר

היה 47 על הניידת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111147
לנצח אסגוד לג'יי ג'יי.

מסתבר שהיה בלגאן עם השידור של הפרק הזה שהוא בעצם לא שודר והיה אמור להיות בשבת במקום ואין לי מושג מתי בסוף שידרו אותו אבל זה רק אומר שבסוף יבטלו את הסדרה
וב-26 פרק כפול נוסף ואחרון

dans girl

New member
כן, ראיתי משהו מוזר במיי אפיזודס... מופיע שם שרק ב-12 לחודש יש פרק עם אותו השם של זה שכבר היה.
ותסלחי לי, אבל בינתיים אני לא מבכה ביטול של אלקטרז. עדיין לא נפלתי מהרגליים ממנה, אבל אני ממשיכה לראות כי זה ג'ייג'יי וגם פרינג' לא היה מדהים בעונה הראשונה אבל אז הוא נהיה מדהים. אז אני סומכת על ג'ייג'יי, אבל כרגע לא כזה יחסר לי פרקים של זה במהלך השבוע, אני עדיין לא מתלהבת כל כך...
והחרדת ביטולים הזאת שלנו ממש מצחיקה אותי
.

LemonLimeLilach

New member
אני מבכה בדיוק בגלל זה!

כי בחצי עונה ראשונה אני גם לא אהבתי כל כך פרינג' ואת אנה ולא הבנתי מה בת אל מתלהבת, ואז כשהתחלתי לראות אלקטרז זה הרגיש לי ממש כמו פרינג' אז יש לזה פוטנציאל ענקקקקק ברגע שכמו כל הסדרות של ג'ייג'יי הוא ירצה את הנטוורק עם הפרקי סטנד אלונז ואז יילכו קדימה לכל הדברים הכיפיים והמסובכים. אני מתרגשת לקראת זה!
ואם בסוף השחקנית תהיה שווה כמו ג'ניפר גרנר, קרי ראסל ואנה טורב?

אני ממש חרדת ביטולים. הכי הזוי עוד שהחרדה שלי בעיקר גדולה לסדרות שהן כבר ישנות כמו פרינג' ופרנטהוד!! אני אפילו לא יכולה להשתמש בסיבה שלי ש"זה למה לא מתחילים לראות סדרות חדשות!!!"

dans girl

New member
כן, אבל בין פוטנציאל לבין מימוש יש מרחק כלשהו. כל עוד היא עוד לא מימשה אותו מבחינתי, אני סומכת על ג'ייג'יי ועל 20 הסדרות האחרות שהוא עובד עליהן בכל רגע נתון שיספקו את הסחורה בסופו של דבר. כן, יש לה פוטנציאל גדול. אבל אני בטוחה שגם לג'ייג'יי היו אי פעם סדרות שלא מימשו את הפוטנציאל שלהן. פוטנציאל זה חצי הדרך אבל זה לא מספיק. ובגלל שהוא עדיין לא מומש, והסדרה עדיין לא סחפה אותי, ועדיין לא מעוררת בי עניין ברמה שבה אני מחכה לפרקים כל שבוע, אלא יותר רואה אותם כדי להגיע לשלב שבו אני אחכה להם כל שבוע, אני בסדר עם ביטול עכשיו. זה לא ישבור את רוחי אבל גם לא יישמח אותי, כי בכל זאת יכול לצאת ממנה משהו.
והחרדה הזאת ברורה לי ואני חווה אותה גם כן
. למרות שבינתיים העונה בוטלו בעיקר דברים שרציתי שיבוטלו (האוס
). ולפעמים אני חושבת שעדיף שסדרה תבוטל כשהיא עוד טובה ממש (ע"ע פלאשפורוורד שאמנם לקח לה חצי עונה אבל היא הפכה ממש מצוינת לקראת הסוף, או דולהאוס), מאשר שיימשכו אותה עוד 3 עונות אחרי שהיא עברה את השיא והיא מדרדרת מרגע לרגע (ע"ע דקסטר, ווידס, האוס או הירוז, שאותן אני באמת מבכה, אבל דווקא בגלל שהן לא בוטלו בזמן, ובעיקר את דקסטר, שיש לה עוד שתי עונות שלמות שאני חוששת שיאכזבו בצורה מאוד מבאסת כל שבוע מחדש).

RenanaD

New member
"שקרניות"

ג'נה תחזור לראות?
אמן שמאיה לא תחזור בחיים.
ומאיפה צץ הטייס הזה פתאום? סחתיין לאריה על האומץ לעלות על מסוק (?) (לפחות זה היה נראה ככה) של מישהו שהיא פגשה לפני שתי דקות... מפגרת.

RenanaD

New member
מש"ש ספרים

יופי האנה, תסתובבי עם פלאפון ש-A נתנה לך במתנה, זה מה שיעזור לך בחיים

RenanaD

New member
יאללה, שיגיעו כבר!

אני מקווה שהעונה הבאה תהיה האחרונה. ושיהיו רק 12 פרקים או משהו כזה

RenanaD

New member
אה הדס! אלאניס היתה ב-"דה וויס"!

בתוכנית האחרונה התחילו עם שלב ה-battles והיא עזרה בהדרכה של מישהו מהקבוצה של אדם.

RenanaD

New member
תראי!

אני מלכתחילה ראיתי את התוכנית רק בגלל כריסטינה, ואני אפילו לא אוהבת אותה כמו שאת אוהבת את אלאניס!

Once Upon a Time S01E14
פרד!!!!

שתי הערות:
1.לא אמין מבחינתי שפתאום כולם שונאים את מרי מרגרט והיא מנודה לגמרי. רק בגלל הסצינה שקתרין עשתה לה פרק קודם בבית ספר?
2. אוקיי... ראינו בסיפור הזה את בל.... איפה זה בזמנים בדיוק? היא אמורה להיות כלואה, לא?

וקצת נמאס לי שהכל תמיד מסתיים לא טוב.
שלגייה והנסיך, הפיה והגמד, עוץלי ובל.... ועוד... וגם בסטוריברוק, לא רק באגדות. זה קצת מעצבן. (למרות שהפעם זה כן הסתיים טוב עם אסטריד)
וגם זה שסידני עובד עדיין עם המכשפה- רק שלא ימרחו את זה עוד הרבה.

dans girl

New member
דווקא איכשהו אני מעדיפה לזכור את אמי אקר כוויסקי בדולהאוס מאשר כפרד באנג'ל. נראה לי שעונה 4 של אנג'ל עשתה לי כזאת טראומה שאני מעדיפה לא לזכור כלום מהסדרה הזאת, חוץ מהסצנה של ספייק על הגג, והפרק בובות
.
אבל כן, היה נחמד לראות אותה.
אבל אני כבר לא יודעת עם הסדרה הזאת. מעבר לזה שהכל מסתיים לא טוב (די מתבקש שהם יעשו את הטעות הזאת. רוב סיפורי האגדה נגמרים ב happily ever after ולכן הגיוני שהם יעשו את הטעות של לנסות לשנות יותר מדי כך שהכל אמנם יהיה יצירתי אך באותו הזמן גם טרגי למדי), הסדרה לא ממש זזה לשום מקום. ואם לשים את זה במונחי הנרי, הם לא לוקחים את מבצע "קוברה" מספיק ברצינות. הבחור הזה עם המכונת כתיבה, למה הוא שם ואיך. מתי אמה והנרי מגלים שהוא כותב את הסיפור. מתי מגיע הרגע שבו לאמה באמת יש תפקיד חוץ מלהיסחף עם הפנטזיות של הבן שלה ורק חצי להאמין שיש משהו בדבריו? לא יודעת. מובן לי שהם רוצים להעביר את הסיפורים האלה, והם בד"כ עושים את זה טוב, אבל הם עושים את זה הרבה על חשבון התקדמות עלילתית, וזה מעצבן ממש. אז יופי, דיוויד ומרי-מרגרט וכאלה, אבל בקטע שבגללו הסדרה בכלל קיימת - אמה שאמורה להציל את כל הדמויות מהאגדות ולהחזיר אותן לשם, אין תזוזה כמעט בכלל וזה מתחיל לתסכל אותי.
הפרק היה בסדר, אבל כל חוסר ההתקדמות הזאת מתחיל לעלות לי על העצבים ,אז בא לי שזה כבר יזוז לאנשהו.

limors2

Well-known member
פרינג' 402

מה ברוילס עושה בעולם השני? הוא לא מת בתאונת מעבר לעולם אחר?

זה בעצם מה שקרה בעולם שבו פיטר לא קיים, ברוילס עדיין חי, אוליביה יוצאת למשימות לבד, וולטר תקוע במעבדה, ביו אוליביה לאסטריד יש קשר חברי יותר, אוליביה הרגה את האבא החורג שלה...
ותחילת העונה די מתמקדת בלהראות לנו בדיוק מה ההבדלים האלו...

תאונה
זה שוולטרנייט החליף אותו באלטאוליביה כי הוא הרגיש נבגד ושלח אותו בלי רגל, זה לא נחשב תאונה

אחד הפרקים האהובים עליי העונה! אנה

כל הפרק רואים את ההבדלים בין 2 האוליביות, וניו אוליביה עדיין יוצאת מלכה

והשחקן ששיחק את ג'ון היה מעולה...

limors2

Well-known member
אהה, אוקיי.

לא הבנתי שזה סוגשל עולם חדש, כנראה בגלל זה תהיתי מה פספסתי כשאוליביה אמרה שהיא הרגה את האבא החורג שלה

זה סוג של יילו וורס/ניו טיים ליין, עדיין לא ברור

אני רוצה לחזור לפתיח הכחול כבר...

למעלה