טוב, כבר היה לי די ברור מה הולך לקרות מההודעות של כולכן. אגב, דפי..סמסים זה ממש יקר לי..תכתבי לי הודעת פייסבוק, אני מקבלת אותן כשאני מגיעה לדירה כמו סמס..
בכל מקרה, אוווווווווווווו!!!!!!!!!
הנשיקה הקטנה והמוזרה שלהם בסוף - יאיי!! הייתי בטוחה שצ'אק עדיין יצא מניאק בסוף אבל הוא לא יצא אז כמובן שגוסיפ משחקת איתו..יאי..
השיחה של בלייר וצ'אק הייתה כ"כ בוגרת הייתי בשוק!! כל מה שהלך בתאטרון היה מעולה.
שוב, כ"כ מטא. גוסיפ נהייתה אדירה העונה!! אני אוהבת את המודעות העצמית שלהם שבלייר צוחקת על מי שמגלמת אותה ואז מגלמת את עצמה ואז קולטת שצוחקים עליה ואז..לול. מבינה שדן באמת תמיד היה שם בשבילה..שזה אגב, היה ממש לא משהו..היא לגמרי קלטה את זה שבוע שעבר והם סתם משכו את זה עוד שבוע.. ועדיף, כי עכשיו שהם ביחד זה הולך להגמר כ"כ מהר.....!!!
אני כבר בוכה מכמה מהר שזה הולך להגמר. בכל מקרה, יאיי. חמודים.
ראיתי עם השותפות שלי..כי הן אמרו שהן חייבות לראות אחרי כל ההודעות שקיבלתי מכן..לול. בכל מקרה אחת נכנעה אחרי 10 דק' כי היא אף פעם לא ראתה, השנייה נשארה איתי עד הסוף והיא ראתה פעם את העונה הראשונה ואולי השנייה והיא לא הצליחה להבין איך יכול להיות שאני רוצה שדן ובלייר יהיו ביחד אחרי שסרינה ודן היו ביחד....אבל אני מניחה שקפיצה מהעונות הראשונות ישר לעכשיו יכולה להיות מוזרה ככה. צחקנו גם על הכתיבה הגרועה, כרגיל. לול. אה והקטע עם הצעיף ודן וצ'אק היה אדיר!! אהבתי שצ'אק הביא אותו כדי להעביר מסר, אהבתי שדן קלט את המסר ושתק לגבי זה ואז בעימות שלהם צ'אק החמיא לו שהוא הבין את המסר... אדיר!
זהו, נראה לי. צ'ארלי היה קצת חופר ואני מתערבת שעכשיו צ'ארלי האמיתית תקבל את כל הכסף. נכון? השחקנית שמגלמת את אמא של צ'ארלי כ"כ גרועה!! באחיות היא הייתה האהובה עלי, מה קרה???